מה הכישרון שלכם,זונות?

Chronicle

New member
מה הכישרון שלכם,זונות? ../images/Emo3.gif

במה אתם הכיייי טובים או מה הכיייייי אוהבים או מה הכיייייייי תחביייייב. ייייייייייייי תעני זאת אני

אני הכי אוהבת לעשות את לאב אפייר על הפסנתר

אבל יותר אני אוהבת חשבון דיפרנציאלי.

חחחח זה השיר שכולם עושים אה?

הוא כנראה הכי קלוש
ופעם אהבתי חשבון אבל אפפעם לא אהבתי חשבון דיפרנציאלי
אללה יוסתור.

אני התחלתי עם 'שמשון'

אבל אני לא יודעת לשיר אותו. כנ"ל עם קארבון מונוקסייד, אחריי המבול (אני לא מספיק בכושר!), שיר המלח דווקא כיפי, ואני בטוחה שיש עוד אבל אין ביכולתי לזכור. די כיסיתי את הכל
פנאטית. אז כן, רומן אהבה הכי כיפי וכשיש לי זמן אני עושה אותו עשר פעמים ביום. כמובן שהייתי צינית להפליא בקשר לדיפרנציאלוש. (וחוץ מזה אני יורדת לארבע יח' עוד מעט ואז אאלץ להיפרד ממנו להרבה מאוד זמן)

מה עם ברייל??

ובילדינגז וסאנשיין שנורא בא לי עליהם, אולי מתישהו, בא לי לנגן את כל האלבום הזה חחחחחחחחחחח
רק ש2.99 דורש שאני אהיה קצתתתתת יותר מהירה, בבאק אוף אה טראק צריך קצת יותר משמיעה מוזיקלית בשביל לקלוט את כל האקורדים, ולא, אין לזה תוים
[גם לא ביאהו שמה, לא להכל בכל אופן, וגם כשיש אין בהם את הכל! אחרי שניגנתי את לאב אפייר קראתי את התוים של שמה והיה שם חסר מלאן מהחלקים המגניבים של יד שמאל. זיב.] ו,וייסטסייד משעמם, וכך אני נותרת עם ברייל ולאב אפייר
וגם איתם בקושי. ועל כך, נר.

תכלס! (בקשר לוויסטסייד

אני הדפסתי את סאנשיין כי נראה לי מגניב, אחכ התחרטתי כי הבנתי שאני לא מספיק בתוך השיר הזה כדי לנגן. אולי בעתיד. ברייל באמת נראה לי מפתה אבל זה די אותו עניין כמו עם סאנשיין... הלוואי הלוואי הלוואי שהיה איזשהוא רמז לטוניינטיניין או באק אוף א טראק! הם נשמעים כאלה חזקים וכיפיים (וקשים, אבל מילא). ושוב, לאב אפייר ממכר בטירוף. וזה שחסרים חלקים זה רק הופך את זה ליותר קל! מה שמגביר את ההתמכרות
(בכלל לא חרשתי את יאהו. בכלל לא.)

חחחח אני שידרגתי את יאהו ../images/Emo3.gif

סתם, איזה, אני לא חצי מוכשרת בשביל זה. אבל הלאב אפייר עם החלקים המושמטים של יאהו הוא באמת קל ברמות משפילות אז הקשבתי טוב ואני לאט לאט עם הזמן מוסיפה את מה שאני שומעת כמו הטמטמטמ [רה דודיאז סי?] בין הרה סול רה הראשון לשני
עכשיו אני עובדת על הפזמון
ואח שלי הפוגע בנשמות רכות וחסרות ישע הזה אומר לי כל פעם שהוא שומע את זה - "את יודעת, אם תנגני כל הזמן את אותו השיר תדעי רק שיר אחד"
חפיריישן

וברייל - אם את לא בתוכו את צריכה להכנס אליו!

במיידי ולכו מפה אתם עם הגסויות שלכם
אחותי, זה אחד היותר חותכי ורידים!. ולגבי המשאית וה2.99, אני חושבת שהסיבה שאין רמז היא כי מי שהעלה את השטויות האלה היו אנשים שהעלו אותם משמיעה ואין אפשרות כמעט להעלות שירים כאלה מהירים מורכבים ומסובכים [יחסית לרג'ינה, ואפילו לא רק] משמיעה, עם כל המורכבות של כל אקורד וקיבינימט וכו', על שום נייר, אם אתה לא יודע בדיוק למה היא התכוונה... אלא אם כן אתה בערך, טורי, ואני חושבת שיש לה עיסוקים אחרים.

ל שכזו

New member
יש דיפרנציאלי בכל מקום ../images/Emo190.gif

ואין ביאהו גרופס את קרבון מונוקסייד בכלל

יש, יש

http://launch.groups.yahoo.com/group/regispek/ תפתחי משתמש ביאהו ותירשמי ותזכי לניסים ונפלאות!

אה, אופס, הבנת הנקרא

כשנכנסתי עכשיו לסובייט קיטש באמת לא ראיתי את זה... אבל זה שם איפשהוא

FooK MI

New member
עכשיו אפילו אני יכול ../images/Emo7.gif

אני הכי אהבתי שיווי משקל של חמצון-חיזור (beat that).

למעלה