מה הייתן עושות?

76לילי

New member
מה הייתן עושות?

תקציר האירועים הקודמים
נכנסתי להריון באפריל , אחרי כמה חודשי נסיונות שלא צלחו הרופא אמר שכנראה הביוץ שלי חלש ונתן לי אוביטרל ואיקקלומין- באותו חודש נקלטתי.
לצערי ההריון נגמר בשבוע 18 בלידה שקטה. עכשיו חודש וקצת אחרי קיבלתי את המחזור הראשון.
אני הולכת לרופא פרטי ( לא אותו אחד) בגלל מה שקרה פעם שעברה, הוא אמר שאפשר לנסות ישר אחרי המחזור הראשון - אבל נתחיל טיפול ומעקב כמו פעם קודמת רק אחרי שני מחזורים.

אני שוקלת האם לבקש ממנו בכל זאת להתחיל טיפול מעכשיו בגלל פעם שעברה אני לא מאמינה שאצליח להיקלט בלי. או שלשמוע לו ולהיות סבלנית? מה הייתן עושות?

מאי292

New member
ממליצה לך לנסות טיפול סיני

בדיקור או צמחים... או שניהם.
ממש יכול לעזור לך להביא את הגוף לאיזון שהוא צריך ללא הורמונים חיצוניים.
מחקרים רבים מראים שיפור באחוזי ההצלחה בכניסה להריון.
בהצלחה.
&nbsp
ואם לא תמיד תוכלי לחזור לטיפול שעשית

76לילי

New member
הלכתי בעבר לדיקור

ודווקא בחודש שלא עשיתי נקלטתי חח אז לא יודעת אם לחזור

shirael

New member
נראה לי שהיא התכוונה

לצמחי מרפא שמטפל סיני יתאים לך. בדרך כלל מקבלים אותם או ישירות מהמטפל או מבית מרקחת שמכין אותם לפי הזמנה.
אני הייתי אצל מטפלת מעולה במשך חודשיים וזה לא עזר לי בכלל
... מה שכן, היא עושה פלאות לבעלי והוא ממשיך ללכת אליה עם תוצאות ממש יפות. מנסה לומר שהדרך היחידה היא לנסות ולראות, ובהחלט יש מצב שזה יעזור. זה כמובן גם אפשרי לעשות במקביל לנסיונות עם הרפואה הקונבנציונלית.
&nbsp
לגבי החודש הקרוב... אולי פשוט תשתפי את הרופא בהתלבטות? אולי הוא יגיד לך "אה סבבה, אם ממש נראה לך שאין למה לחכות אפשר להתחיל כבר עכשיו"... או שיש סיבה מסוימת שהוא מעדיף לחכות למחזור הבא, אולי כדי לעקוב אחרייך מחזור אחד ולהכיר את הגוף שלך בטבעי לפני שמתחילים לעשות לו דברים... או אולי יש לו סיבה אחרת
בכל מקרה הוא יסביר לך למה ותוכלי להחליט אם נשמע לך סביר או לא.

76לילי

New member
אז הוא באמת אמר שאין בעיה

ואני יכולה מהמחזור הזה לחזור לטיפול שעשיתי...
סתם אכלתי סרטים(;

למעלה