מה הייתן עושות?

מה הייתן עושות?

עוד מעט אוגוסט וגם אנחנו רוצים חופש. מתכננים לנסוע לאילת,עם הילדה בת 3. השאלה מה לעשות עם אחיה בן חצי שנה....? לקחת אותו איתנו (זה יהיה סיוט לא?) אולי להשאיר אצל סבתא (אני לא מתלהבת...) אוףףףף....מה לעשות?

אמאלה ל1

New member
תלוי..

אם הוא תינוק נוח ברור שלקחת , אם את יודעת שאין לו בעיה לישון בלול אחר של בית מלון.. אם את יודעת שהוא רגיש לחפצים שלו,למיטה שלו זה באמת יכול להיות לא נוח .. אחרי הכל תינוק בן חצי שנה... אני את הגדול שלי לקחתי לאילת בגיל שנה , כי הוא נוח מאוד וישן היטב גם במיטה שאינה שלו, את מכירה את התינוק שלך טוב מכולן. איך הוא מתנהג כשאתם שעות מרובות מחוץ לבית? מחוץ לסביבה המוכרת שלו? צעני על השאלות הללו ואז תקבלי את התשובה.. חופשה נעימה מתוקה

לקחת, אני לא אוהבת את הגישה של להשאיר את

הקטנים כי הם במילא לא מבינים / לא יהנו... לוקחים, מתאימים את הפעילות, ומבלים ביחד כל המשפחה.

lilend

New member
למה סיוט? זה יכול ליצור אי נוחות קלה מאוד

אבל לדעתי גם משתלמת. אני אוהבת את הרעיון של חופשה משפחתית כוללת.

לקחת

יכול להיות שיהיה לו קצת קשה לישון , אבל קחי עגלה , מקסימום אפשר לשים אותו שם ויהיה לו נוח. יש בתי מלון מאוד נוחים עם תינוקות וילדים ויכול להיות שמאוד תהנו ביחד (לדעתי יותר קשה להיפרד מתינוק בם חצי שנה ). אצלי סביב הגילאים האלו (ועד גיל שנה וחצי) פשוט לא מסוגלת להיפרד מהן ללילה ובכלל. תמיד לקחתי לאירועים, מסעדות, נסיעות, ומה לא. לדעתי לקחת , מה כבר תינוק בן 6 חודשים יכול להפריע ? פשוט לשים אותו ליידכם ולהנות.

עונה מניסיון של לפני חודש

הינו באילת עם רננה בת שנתיים ורעות בת 7 חוד' אז. כששאלו אותנו איך היה, עניתי כיף אך מתיש. פשוט זה לא היה, חופשה ולנוח לא היה אבל היה כיף משפחתי. אני בגישה שלא להשאיר את הילדים בגיל כזה, אז היה לי ברור שלקחת (וגם אין לי איפה להשאיר אותם למרות שלפעמים בא לי להניח אותם בסל ולשים אותם עם פתק אצל השכנים). פשוט חשוב שתדעי שאחרי אילת תצטרכו חופש לנוח מזה :)

טלטוש

New member
בטח שלוקחת

אנחנו משפחה, וחופשות משפחתיות כוללות את כל הילדים שלי ככה אני הכי נהנית (גם נמצאת עם הילדים, וגם אין לי את הלחץ של הבית, נקיונות, כביסה וארוחות ערב

אני לא הייתי לוקחת

זה יחרב לכם את החופשה (לדעתי). תינוק בן חצי שנה לא פעיל כמעט בשום תחום - אסור להכניס לבריכה, אסור ללכת בשמש, סיגריות, רעש וכו'... לא יהנה ואתם תתענו. הילדה לעומת זאת גם תסבול כי אתם תהיו מוגבלים איתה בגלל הילד. ככה גם תקבלו "חופש" מהתינוק לכמה ימים וגם הגדולה תזכה להיות שוב "בת יחידה". כולם יהנו (לדעתי תינוק בגיל הזה לא נפגע כשעוזבים אותו לימים בודדים) אולי חוץ מהסבתא... אם לי היתה אפשרות (סבתא) שמוכנה לשמור כמה ימים על הבן שלי - לא היה מקום לשאלות.

shani74

New member
אנחנו לקחנו... את הסבתא ../images/Emo13.gif .

עכשיו חזרנו מחופשה באילת עם בת 3 ורבע, בת 5 חודשים, ואבא ואמא שלי. אבל רוב הזמן הילדות היו אצלנו, וזה אמר גם שבשני בקרים אני נשארתי עם התינוקת בחדר (כי היא רצתה לישון), בעוד בעלי לקח את הילדה לבריכה. אני יכולה רק להגיד שאנחנו מאוד נהנינו. הבת שלי, לעומת זאת, חושבת שאילת זה גן עדן ורוצה לעבור לגור שם (כבר כשהגענו בלילה וראינו את האורות של אילת היא אמרה "נראה לי שמצאנו את המקום הכי יפה בעולם!").

../images/Emo45.gif זה גם מה שאנחנו עושים בקרוב

פעם קודמת נסענו כשהוא היה בן 8 חודשים וזה היה סיוט אחד גדול - נסיעה לאיתן לקחה 9 שעות (מכפ"ס), אי אפשר היה להכנס לבריכה (המים היו קרים - סוכות), הוא הצטנן מאוד בגלל המזגן בחדר, אי אפשר ים כי הוא זחל ואכל חול... מאז אמרנו שלחופשה נוסעים רק עם משפחה/חברים נוספים נוסעים עוד חודש עם סבא-סבתא + 3 דודים צעירים + דודה עם 3 ילדים שהקטן בגיל שלו

למעלה