מה הייתם..................

The Guardian17

New member
מה הייתם..................../images/Emo178.gif

משנים בעצמכם? מה הייתם משאירים? שאלה מאוד מעניינת. קדימה תשובות

בפנימי ......

הייתי משנה את התכונה המגעילה של ההגזמה שפוגעת באנשים .... - לפעמים אני מגזים וזה פוגע ואני בכלל לא שם לב, אלא רק אחרי שפגעתי בבן אדם ... והייתי משאיר את הכנות ואת האכפתיות

MikeY fReAk

New member
אוקיי..../images/Emo79.gif

פנימיות. משנה- שאני נעלבת/מתעצבנת בקלות, שאני לא מאמינה בעצמי בכלל. משאירה- שאם מספרים לי משו זה בחיים לא יוצא ממני, שאני נאמנה, אני לא מרכלת על אנשים. חיצוניות. משנה- אף, רגליים, אצבעות. משאירה- עיניים, והכל הכל. נראה לי.

האחמית

New member
נמנמ

בפנימי- את הביישנות, את החוסר ביטחון, את העובדה שאני בן אדם שלא מראה תרגשות שלו.. בחיצוני- אמממ כמעט הכל....אולי חוץ מאת העיניים שלי..והידיים(?!)

Moranus

New member
אז ככה...

בפנימי הייתי משנה את הביישנות הייתי משאירה...את הכנות ואת זה שאפשר לבטוח בי בחיצוני הייתי משנה את האף הבטן השיניים הייתי משאירה...את כל השאר

לא מתחמקת..=]|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

פנימי
משנה:אני מתעצבנת מהר,ונכנסת מהר לדיכי.. משאירה:ממ.אני מתבודדת הרבה-וזה טוב!וחוצמזה..אנשים נפתחים בפני..=\
|חיצוני
משנה:ממ..ידיים..=\ משאירה:עיניים..הם כמו של זאב

nirte

New member
נחמד... :)

הייתי בשמחה משנה את האהבה שלי לרכלנות וגם את האי זהירות שלי גם בזה שיש לי לפעמים פתיל קצר ואני מתעצבן על אנשים סתם וגם בגלל שאני לפעמים מעליב אנשים.
הייתי משאיר את הנאמנות שלי כלפי חברים טובים ואת האכפתיות וגם את האקטיביות שלי.

The Guardian17

New member
לגבי זה

אז תחשוב פעמיים לפני שאתה אומר משהו וככה אתה מונע סכסוכים או מריבות בים אנשים וכמובן רכילויות.

אמ...../images/Emo24.gif

הייתי משנה ת'רגליים שלי חיצונית ופנימית הייתי יותר כנה... הייתי משאירה חיצונית את הבטן שלי... ופנימית את הסקרנות...((למרות שזה לא תמיד טוב...))

למעלה