מה הייתם קונים?

Pentax

New member
מה הייתם קונים?

אושר תקציב לרכישת עוד משחק גדול עד סוף השנה
הבחירה תהיה כנראה מתוך הרשימה הזאת: 1. El Grande 2. The Pillars of the Earth 3. Power Grid אני יודע שהבחירה היא קשה וכולם משחקים מצויינים. אבל אם בכל זאת הייתם צריכים לבחור אחד מהם מה הייתם בוחרים?

ycyclop

New member
החלטה קשה

ההלבטות היא בין El grande ו-power grid הראשון יותר לא צפוי, פחות חישובים ועם הרבה מקום לתקיעות היריב. השני עובד טוב (לטעמי) עם מספר משתתפים משתנה (כולל שני שחקנים) יותר שקול אישית כנראה הייתי הולך על El grande ביחוד שיש לקנות את הגרסה עם כל ההרחבות הערה: אני לא מכיר את Pillars of the Earthאבל מתוך דיבורים עם אנשים שאני מעריך ומכבד את הדיע שלהם, הוא כנראה לא ברמה של שני האחרים

Pentax

New member
גם אני חושב על El Grande

למרות שאחרי כל ה- reviews שקראתי וראיתי על The Pillars of the Earth הוא נראה לי משחק מצויין. יש כאלה שמשווים אותו ל- caylus אבל הרבה יותר קליל. האם ב- El Grande מזל הוא גורם משמעותי במשחק או יחסית לא כל כך?

לינק

New member
הבחירה שלי

Power Grid 1. משחק שכן יצא לי לשחק מבין השלושה, אז אני יכול להמליץ עליו 2. מדורג יותר גבוה מהאחרים ב BGG 3. מתאים ל 6 שחקנים (El Grande ל 5 שחקנים, ו Pillars ל 4 אבל קיימת לו הרחבה ל 6)

מסכים עם לינק

שיחקתי ב-power grid וב-El Grande ואהבתי הרבה יותר את power grid. יש בו יותר אלמנטים ויותר מענין לדעתי. אם אתה אוהב במיוחד משחקים של שליטת שטח (area control) אז לך על El Grande

sonde

New member
הבחירה שלי

בחירה קשה... אני ממליץ על Power Grid אותו אני מכיר היטב. קל לחבר אלו אנשים שרוצים לעבור למשחקים עמוקים יותר.

למעלה