מה הייתם עושים

bananasplit27

New member
מה הייתם עושים

התחלתי לצאת עם בחור שהכרתי לפני שבועיים. הוא לא ישראלי אבל עובד כאן וישאר למשך מספר חודשים. אני לא יודעת אם זה רעיון טוב להתחיל לפתח איתו קשר, כי הוא לא יהיה ארוך טווח וגם העובדה שהוא לא ישראלי קצת מפריעה. אני כבר רואה שזה לא "סטוץ" ונעים לנו ביחד אבל נראה לי שאני מציבה לעצמי מכשולים פסיכולוגיים ולא נותנת לעצמי להתאהב בדיוק מהסיבה הזו, למרות שנראה שהוא לגמרי בעניין. השאלה היא אם יש טעם להמשיך בכלל, לפחות שיהיה חמים ונעים בלילות החורף הממשמשים ובאים או לקטוע את הקשר עכשיו?

shelly1975

New member
לדעתי את צריכה לדבר איתו על זה

לדעת מה תוכניותיו, כי את יודעת, תוכניות לפעמים משתנות, אבל גם שאלה חשובה היא עד כמה הוא רואה עתיד איתך...

אם את מרגישה שבא לך

ומראש את מכניסה לעצמך לראש שזה לא רעיון כ"כ טוב, שזה רק כדי ש"לפחות יהיה חמים ונעים בלילות החורף" אז לא הייתי מהססת... יש רומנים של קיץ יש רומנים של חורף השאלה היחידה היא אם את מסוגלת להתמודד עם זה, ולקחת בחשבון שלמרות שאת לא מעוניינת, יתכן ותצטרכי להתמודד בעתיד עם השלכות.. ואת צריכה להכין את עצמך לכל מצב. אם את מכירה את עצמך חלשת אופי, ואת פוחדת שאת עלולה להיכוות מאוד, אז וותרי.

השאלה אם את מוכנה לסבול אח"כ

כדי להנות עכשיו...
כי אם באמת הוא לא יישאר פה, אז מצפה לך תקופת סבל אחרי שהוא יעזוב........... אני לא יודעת מה להגיד לך לעשות כי אני לא בסיטואציה, אבל אני יודעת מה מרגישים כשאוהבים מישהו וצריך להתרגל לחיות בלעדיו...זה קשה. עובר בסוף כמובן, אבל עדיין, זה קשה מאד

Mr Darcy

New member
נצלי אותו.

הימים קצרים הלילות קרים והדגדגנים זקורים.

ד נ י ת3

New member
זה קשר שסופו ידוע.

השאלה למה לך בכלל להכנס לכזה קשר? מה זה יתן לך? אני הייתי מוותרת. חבל על הכאב לב, ועל האפשרויות האחרות שאני אפספס בזמן שאני אהיה איתו. (וזה לא קשר שאת יכולה לתת מעצמך עד הסוף כי תמיד תדעי שיהיה לו סוף)

אני הייתי הולך על זה...

אם את נמשכת אליו למה לא? לא תמיד צריך להיות כל כך מעשיים בחיים...מה יהיה ומה פה ומה שם ומה אם...את נמשכת אליו והוא אליך..מי יודע מה יכול לקרות בסוף?

ד נ י ת3

New member
אני

לא אוהבת קשרים שסופם ידוע (כלומר שידוע שהם יגמרו). זה כאילו לתת את הלב שלך - ולדעת שבסוף הוא ישבר. למה? לא עדיף להשקיע במשהו שגם יהיה לו עתיד?

ברור שעדיף אבל לפעמים אין למי לתת..

ורק לחכות ולחכות....לא חבל? וחוצמזה אף אחד לא יכול לדעת בוודאות שהקשר שלהם לא יעבוד איכשהו...משהו ישתנה..דברים יסתדרו..קצת אמונה...

ד נ י ת3

New member
אם הוא פה

בארץ באופן זמני (אינו תושב ישראל) הוא יחזור לחו"ל. וסביר להניח שהקשר יגמר. לחכות? לא הייתי אומרת שזה נקרא לחכות - אלא להישאר פתוחה לאופציות אחרות. יתכן ובזמן שהיא תצא איתו יהיו אופציות אחרות שהיא לא "תראה" אותן - וחבל.. חבל על הזמן.. מתוך ההודעה שלה הבנתי שהיא מחפשת קשר רציני, לטווח ארוך (בעל חתונה וילדים) אז למה לבזבז את הזמן?

טוב סבבה...סה"כ זה תלוי בה

אבל האמת שלפני שעניתי הצצתי רגע בכרטיס שלה וראיתי שהיא כולה בת 28 וזה לדעתי גיל שאפשר להיסחף בכיף...לחכות לאגדה שתתממש (ולפעמים היא מתממשת)...אם חשוב לה ללכת על משהו בטוח יותר כבר עכשיו אז שלא תיסחף..רק רציתי להציג עוד כמה אופציות.

למעלה