מה הייתם עושים?

make u happy

New member
מה הייתם עושים?

טוב, אז למי שלא יודע, אני מזכירה רפואית בקופ"ח. קרוב לשבועיים וחצי אני עובדת כמעט לבד (הבוסית יצאה לחופשה
)ושלחו לפקידה שתעזור לי רק שלוש פעמים...
. בכל אופן, היום הוא אחד מהימים בהם עובדים גם אחה"צ, עד 18:30, והיום סגרנו את הסניף ב 18:43, בגלל שהיה עומס. איך שאני מתכוונת להפעיל את האזעקה (כבר החתמתי כרטיס) מחכות לנו בחוץ אם ובתה ( הבת בסביבות גיל 35). אמרתי שסגרנו את הסניף,והמערכת הממוחשבת כבויה, אז היא שאלה אם יש אצלנו פיזיוטרפיה, הסברתי לה שהמכון לפיזיוטרפיה נמצא בבניין ממול. והיא אמרה:" אהה או קיי, אבל מה עם טופס 17?? " אמרתי שלא חושבת שתהיה בעיה אם היא לא תביא טופס 17 היום, אלא בפעם אחרת , והיא שאלה :" ואם יש בעיה?" אמרתי שלא נראה לי , אבל אם כן אני לא יכולה להנפיק טופס עכשיו, סיימנו לעבוד ,והמערכת במחשב כבויה... ככה היו חילופי המילים מס' פעמים ,כשאני חוזרת על זה שסיימתי לעבוד(ויש לציין שהיא מאוד דומיננטית בשיחה, בקושי מאפשרת לדבר). בשלב מסויים היא התעצבנה ואמרה שאני מדברת לא יפה (את האמת? דיברתי בטון מעט גבוהה, הייתי עייפה ומאוד רציתי לסיים לעבוד) שגם היא מזכירה רפואית "בטח יותר טובה ממך " לפי דבריה, שאני נותנת שירות וש "אפשר להתלונן , את יודעת" כשהיא פונה לכיוון המכון. אמרתי שאני מתנצלת, שלוש פעמים!!! עד שהיא נכנסה למכון, אבל היא המשיכה לרטון בפני אמא שלה על ההתנהגות שלי. מה שקורה זה כך: 1. כשמבוטח יוצא מביקור אצל רופא ובידו הפניה לטופס 17, הרופא צריך להפנותו ישירות לפקידת הקבלה על מנת להנפיק טופס 17. הן הגיעו ללא טופס 17 ואני כמעט בטוחה שהן לא מבוטחות בסניף שלי, מכיוון שכמעט כל המבוטחים שלי יודעים בדיוק היכן מכון הפיזיוטרפיה. 2. הפקידות בפיזיוטרפיה צריכות, ליידע לפי דעתי, את המבוטחים שבאים לטיפול אחרי השעה 18:30 שהסניף שלנו סגור, ולכן עדיף שינפיקו טופס 17לפני הגעתם. אין לי מושג אם הן מודיעות. 3. בנוסף, הן צריכות לדעת שיש סניף נוסף, לא רחוק מדיי מסניפנו, שבו עובדים עד השעה 19:00 ואם יש צורך בטופס 17 אז אפשר להנפיקו בצורה טלפונית. 4. הפקידות בפיזיוטרפיה לא יכולות (מבחינה טכנית) לגבות כספים עבור טופסי 17 , ולכן גם לא מנפקות טופסי 17 ( רק למבוטח שיש לו פטור מסיבה כשלהי). מה הייתם עושים? מה אתם חושבים?? האם הייתם פועלים כמוני?? אשמח על תגובתכם

למה את חושבת שהיית צריכה להתנצל?

את כותבת שהתנצלת מספר פעמים. על מה בדיוק היית צריכה להתנצל עוד לא הבנתי?

make u happy

New member
על זה ..

שדיברתי לא יפה..וזה היה , כפי שכתבתי, מתוך עייפות ורצון עז לסיים יום עבודה ארוךךךךך

לא ברור לי מה לא יפה בזה

אבל כמובן שלא נוכחתי במקום. הדבר היחידי שאני הייתי עושה אחרת זה לא לספר הסברים על מחשב שירד וכד' (זה ממש לא מענין אותה ולא צריך להיות מענינה) אלא מתנצל שאינני יכול לסייע, וכי כל נהלי העבודה במכון הפיזיו נקבעים ומבוקרים שם, הנה כאן בצד השני של הכביש. היא טוענת שהיא מזכירה רפואית טובה יותר ממך? התשובה היא: כן, יכול להיות גבירתי, אינני מושלמת ואני מבטיחה להשתפר. שבת שלום. וזה הכל.

mesuga

New member
תראי את לא רופאה

ומהרגע שאת מחתימה כרטיס ליציאה אף אחד לא צריך לדעת שאת מזכירה רפואית בקופה במכון ואין לך על מה להתנצל על זה. אם הם רוצים שרות שיגיעו בשעות העבודה/הפעילות!

space1

New member
זה מזכיר לי סיפור מצחיק...

אני דווקא חושב שהיא קיבלה בדיוק את היחס שהיא צריכה לקבל, זו לא אשמתך שהיא לא באה בזמן, וזו לא צריכה להיות בעיה שלך אם לא יקבלו אותה במכון. מדובר באנשים מבוגרים, שיגלו קצת אחריות ולא ישחקו אותה ראש קטן. עכשיו - לגבי הסיפור - זה משהו שהיה מזמן אצלנו ב-199... התקשר לקוח ב-12:25 ביום שישי (אנחנו מסיימים לעבוד ב-12:30) והתחיל לשאול שאלות מוזרות על העברת קו או להזמין קו חדש, אקיצר המוקדנית שטיפלה בו מנסה לסיים איתו את השיחה אבל ללא הצלחה, הוא ממשיך לשגע על כל מיני שטויות (זה סתם איזה מטריד, לא לקוח שבאמת מתעניין) בסופו של דבר, ב-12:45 לקחה ממנה מוקדנית אחרת את האוזניה ועשתה כביכול קול של מחשב: "המערכת תתנתק בעוד 10 שניות. 9...8...7..."

דוגמא מצויינת

להערותי הקודמות על איכותן האנושית הלקויה של מי שעונה בשירות הלקוחות ועל חוסר התאמתן לתפקיד.

space1

New member
שמתי לב שבתפוז פותחים פורום לכל דבר

אז אולי תנהל שם איזה פורום 'לקוחות מעיקים' ותריצו שם קטעים על "איך דפקתם" את חברת X שנתנה לכם זיכוי של 2 שקלים...

תודה שבתגובתך הוכחת טיעוני

מי שככה הלקוחות נראים בעיניו באמת ראוי שיחליף עבודה.

space1

New member
לא, תודה לך שהוכחת שאתה לקוח מעיק!

וזו לא רק התגובה הזו, אלה מכלול התגובות שלך בפורום מאז שאתה כאן. אתה נציג שירות? אתה מוכר משהו? אתה מתמודד עם לקוחות? לא, אתה תמיד בצד השני, הישראלי המכוער שדורש שיעשו לו כל. אז תמשיך לבלות בלהעביר את זמנך בתורים בבנקים (וזה כשאתה יכול לבצע את הפעולה בכספומט או וואטאבר, אבל אתה חייב להטריד מישהו אנושי), ותמשיך לבזבז את זמנך בהמתנה לנציגי שירות בטלפון (וגם כאן כשאתה יכול לבצע כמעט כל פעולה היום ללא נציג שירות, אבל אתה פשוט חייב להיות מטרד). תשיג לך חיים - אתה ואנשים שכמותך.

למעלה