make u happy
New member
מה הייתם עושים?
טוב, אז למי שלא יודע, אני מזכירה רפואית בקופ"ח. קרוב לשבועיים וחצי אני עובדת כמעט לבד (הבוסית יצאה לחופשה
)ושלחו לפקידה שתעזור לי רק שלוש פעמים...
. בכל אופן, היום הוא אחד מהימים בהם עובדים גם אחה"צ, עד 18:30, והיום סגרנו את הסניף ב 18:43, בגלל שהיה עומס. איך שאני מתכוונת להפעיל את האזעקה (כבר החתמתי כרטיס) מחכות לנו בחוץ אם ובתה ( הבת בסביבות גיל 35). אמרתי שסגרנו את הסניף,והמערכת הממוחשבת כבויה, אז היא שאלה אם יש אצלנו פיזיוטרפיה, הסברתי לה שהמכון לפיזיוטרפיה נמצא בבניין ממול. והיא אמרה:" אהה או קיי, אבל מה עם טופס 17?? " אמרתי שלא חושבת שתהיה בעיה אם היא לא תביא טופס 17 היום, אלא בפעם אחרת , והיא שאלה :" ואם יש בעיה?" אמרתי שלא נראה לי , אבל אם כן אני לא יכולה להנפיק טופס עכשיו, סיימנו לעבוד ,והמערכת במחשב כבויה... ככה היו חילופי המילים מס' פעמים ,כשאני חוזרת על זה שסיימתי לעבוד(ויש לציין שהיא מאוד דומיננטית בשיחה, בקושי מאפשרת לדבר). בשלב מסויים היא התעצבנה ואמרה שאני מדברת לא יפה (את האמת? דיברתי בטון מעט גבוהה, הייתי עייפה ומאוד רציתי לסיים לעבוד) שגם היא מזכירה רפואית "בטח יותר טובה ממך " לפי דבריה, שאני נותנת שירות וש "אפשר להתלונן , את יודעת" כשהיא פונה לכיוון המכון. אמרתי שאני מתנצלת, שלוש פעמים!!! עד שהיא נכנסה למכון, אבל היא המשיכה לרטון בפני אמא שלה על ההתנהגות שלי. מה שקורה זה כך: 1. כשמבוטח יוצא מביקור אצל רופא ובידו הפניה לטופס 17, הרופא צריך להפנותו ישירות לפקידת הקבלה על מנת להנפיק טופס 17. הן הגיעו ללא טופס 17 ואני כמעט בטוחה שהן לא מבוטחות בסניף שלי, מכיוון שכמעט כל המבוטחים שלי יודעים בדיוק היכן מכון הפיזיוטרפיה. 2. הפקידות בפיזיוטרפיה צריכות, ליידע לפי דעתי, את המבוטחים שבאים לטיפול אחרי השעה 18:30 שהסניף שלנו סגור, ולכן עדיף שינפיקו טופס 17לפני הגעתם. אין לי מושג אם הן מודיעות. 3. בנוסף, הן צריכות לדעת שיש סניף נוסף, לא רחוק מדיי מסניפנו, שבו עובדים עד השעה 19:00 ואם יש צורך בטופס 17 אז אפשר להנפיקו בצורה טלפונית. 4. הפקידות בפיזיוטרפיה לא יכולות (מבחינה טכנית) לגבות כספים עבור טופסי 17 , ולכן גם לא מנפקות טופסי 17 ( רק למבוטח שיש לו פטור מסיבה כשלהי). מה הייתם עושים? מה אתם חושבים?? האם הייתם פועלים כמוני?? אשמח על תגובתכם
טוב, אז למי שלא יודע, אני מזכירה רפואית בקופ"ח. קרוב לשבועיים וחצי אני עובדת כמעט לבד (הבוסית יצאה לחופשה