מה הייתם עושים?

mizmuzit

New member
מה הייתם עושים?

היי,
בתי בת שנה ולפני מספר חודשים קיבלנו מאורטופד לשים לה נעליים כדי לתקן את עיוות כף הרגל. בזמן האחרון אני רואה הרבה שהם לא שמים לה נעלים. (מצלימם אותה בתמונה ושולחים לי ואז שמה לב שהיא בלי נעליים, באה לקחת אותה יותר מוקדם ופתאום רואה שהיא בלי נעליים) . הערתי מספר פעמים לגננות וגם אמרתי לבעלת הגן, אבל המצב נמשך. וזה עוד בפעמים שאני רואה . מה קורה כשאני לא רואה רואה. או לא "תופסת על חם". זה ממש מעצבן אותי כי אני יודעת שלא בטח בא להם לשים לה כשהיא מתעוררת מהשינה. אני לא מעוניננת להוציא אותה מהגן כאקט של..
מה אתם מציעות לי לעשות?

תודה

AlicePJ

New member
תסבירי להם שוב כמה זה חשוב ותחשבי אם הן

לא עושות מה שאת מבקשת ולא פועלות לפי הוראות רופאים במקרים האלה, מה עוד הן עושות לא בסדר ואת פשוט לא יודעת? לא יודעת, אותי זה היה מטריד והייתי שוקלת להעביר גן לא כאקט של מחאה אלא כי אולי אי אפשר לסמוך עליהם.

אני הייתי מתזכרת אותן שוב
מסבירה להן את חשיבות העניין - שלא מדובר בסתם גחמה שלך, אלא שמדובר בהנחייה רפואית ושאת מבקשת להתייחס לעניין ברצינות.
אני הייתי משתפת את מנהלת הגן בכך שאת מוטרדת מחוסר שיתוף הפעולה שלהן בנושא הזה, במיוחד לאור החשיבות שלו עבורך ובעיקר עבור הילדה.
ואם את רואה ששולחים תמונה והיא בלי נעליים - להרים טלפון ולבקש שינעלו לה נעליים, ואם את מגיעה לאסוף והיא בלי נעליים - אז כן להיות "נודניקית" בעניין הזה ולהעיר ולדבר גם עם הצוות וגם עם המנהלת. שיבינו שהנושא הזה הוא קריטי מבחינתך.

Happy Goth

New member

AlicePJ

New member
אגב מוזר לי שהילדים בלי נעליים בגן, זה נשמע

לי לא בטיחותי בעליל. בכל הגנים שהילדים שלי היו בהם עד היום (ביניהם זה 5 גנים אם ספרתי נכון) הם היו עם נעליים כל הזמן, כולל בזמן שינה. לא ברור לי הקטע של להיות בלי נעליים..

חיפאית88

New member
בתינוקיה לרוב הם בלי נעליים

בטח תינוקות שעוד לא הולכים, מה שיכול להיות בגיל שנה

AlicePJ

New member
אני מניחה שהולכת, אחרת מה הטעם בלתת לה

נעליים מיוחדות?

לא בהכרח

לפעמים דוקא בגלל בעיות שלא מאפשרות לילד ללכת, האורטופד ממליץ על נעליים עוד לפני שהילד הולך.

לישון עם נעליים?

נשמע ממש נורא...רק חיילים קרביים במוצב ישנים עם נעליים

לפי כל האורטופדים הכי טוב ללכת יחפים כדי לפתח את היציבה.

AlicePJ

New member
יש נעלי בד רכות בלי סוליות ממש לילדים

שעוד לא הולכים. לא ממש בטיחותי לתת לילדים להסתובב יחפים בגן.

בגנים בארץ נהוג להיות ללא נעליים , לפחות בגנים

הפרטיים. בגני עירייה כבר לא מרשים לחלוץ

הייתי מביאה מכתב מהאורטפד

נכון שמספיק שתבקשי, אבל בשביל לחזק את הבקשה, הייתי מוסיפה גם את מה שכתב.

למעלה