מה הייתם עושים? לגרד גבינה או לזהות נקניק סלמי
א איירה גיינס New member 25/5/16 #3 משימה חלבית... גירוד הגבינה. מעייף אבל יכול להגמר מהר יותר אם אתה לא אנין טעם או בררן עם אוכל.
P Piglet77 New member 25/5/16 #5 לגרד גבינה חוץ מזה שאני שומרת כשרות, אני בררנית באוכל. אין מצב שהייתי מוכנה לאכול דברים שאני לא עומדת על טבעם, אם יש לי ברירה של לקחת משימה אחרת שלא כוללת אכילת מאכלים שונים ומשונים..
לגרד גבינה חוץ מזה שאני שומרת כשרות, אני בררנית באוכל. אין מצב שהייתי מוכנה לאכול דברים שאני לא עומדת על טבעם, אם יש לי ברירה של לקחת משימה אחרת שלא כוללת אכילת מאכלים שונים ומשונים..
ז זה לא אני זה אתם New member 27/5/16 #7 קראתי עכשיו את מידע על הגיסות וכתוב שם שהן לא יאכלו לא כשר אז אני מניחה שזה היה כשר
R Rain04 New member 26/5/16 #6 לגרד גבינה למרות שאני טבעונית ובתקוה לא לגרד את האצבעות תוך כדי. הפומפייה הזאת סכנת נפשות. תוסיפו את הלחץ שבתחרות ובמשימה אז בכלל....
לגרד גבינה למרות שאני טבעונית ובתקוה לא לגרד את האצבעות תוך כדי. הפומפייה הזאת סכנת נפשות. תוסיפו את הלחץ שבתחרות ובמשימה אז בכלל....
N ny22 New member מנהל 27/5/16 #8 את הגבינה... מכל מיני סיבות - בין השאר כשרות. אבל גם כי זה נראה לי יותר סביר.   הגבינה מצד שני - נראית משימה יותר קשה
את הגבינה... מכל מיני סיבות - בין השאר כשרות. אבל גם כי זה נראה לי יותר סביר.   הגבינה מצד שני - נראית משימה יותר קשה