מה הייתם עושים

מה הייתם עושים

אם הבחור מספר שהוריו התגרשו..ולמה?כי אביו יצא עם אחרות...כשהוא נשוי!
איך אפשר לדעת שהבן לא ילמד מאביו?איך בודקים את העניין?

משיח נאו.

קליט

New member
אם יש לו יראת שמים אמיתית - הוא לא יבגוד

אם הוא לא ממש חזק אז את יכולה לבדוק בפון שלו מתי שהוא לא שם לב מי הוא הברנש . . . :) . . . את יכולה לבדוק ולשאול אנשים על האופי שלו, על תחמנות/יושר/רצינות/אחריות/רחמנות/טוב לב וכו` . לפי הסיפורים שלו את יכולה לדעת קצת . . זה שאבא שלו ככה זה ממש לא מחייב שהבן יהיה כזה, >>>תלוי בעיקר בטיפוס של האבא, הוא נסחף או שהוא נוכל וכו` . בהצעה כזאת חשוב ביתר שאת שלא יהיה נט בבית . ואל תראי לו כמובן שאת חוששת ואת סופרת את הצעדים שלו . בהצלחה !

תודה אך...

איך אפשר לבדוק יר"ש?
גם אם אין נט...יש היום WI-FI במחשב נייד...ומזה אפשר לגלוש גם..אז לדעתך צריך לאסור לגמרי מחשב נייד?גם מייל לדעתך אסור שיהיה?
זה בלתי נשלט...החשש!איך שולטים בחשש?
ה' יעזור...

משיח נאו(=

קליט

New member
תקשיבי, מיס

אנחנו לא חוששים במקרה ויש למיועד אבא כזה, כי לאחד יש אבא ילדותי, ולשניה יש אמא ביקורתית, ולשלישי יש אבא שצועק, ולרביעית היתה עניות גדולה בבית, החמישית היא יתומה, והשישית באה ממשפחה מתוסבכת . . . כולנו לא מושלמים . אנחנו רואים שיעקב אבינו לקח את לאה ורחל בנות "לבן" הצדיק המפורסם . . אז תשאלי פסיכולוגית אם יש דרך לחיות עם הרגשה כזאת . כמובן, השאלה אם הבחור נראה לך . . בהצלחה !

תנסי להבין ממנו מה הוא מרגיש/חושב על אבא שלו

נראה לי התגובות שלו יעזרו לך ללמוד עליו

יהודי23

New member
מיסטר

הייתי נותן את הדעת איך הוא מספר את זה.. בתור דבר מאוס? שאם הוא מציג זאת שזה רחוק ממנו? האם הוא משתמש במילים ובתוארים על מעשי אביו? ומה הקשר בניהם כיום?

.......

הוא סיפר שחושב שאביו עשה זאת כי הוא לא שומר תורה ומצוות....
ואמר שאוהב את אביו והוא אדם חמוד...ושומר על קשר עם אביו!(דווקא הפסיכולגים בעד שמירת קשר ככה שאני לא יודעת מה לחשוב..)

קליט

New member
מבחינה חילונית זה לא כזה נורא

נראה שכמעט כל הגברים בוגדים שמה

קליט

New member
לאהבה אין חוקים

אבא שלו מעניק לו ואוהב אותו אז הוא גם חש אהבה

יהודי23

New member
אין בעיה!

לפי מה שמסטר מציינת הוא מתרץ את המעשים של אבא ולא מציג אותם כשלילים לחלוטין אלא "כי בצד החלוני זה מקובל" האם כך ניראים כל החילונים? ותאמין לי שזה לא ממש מקובל בעולם הזה כמו שאת מגדיר.... (ואני לא חוזר בתשובה)

קליט

New member
שמעתי מפסיכולוגית ברדיו

שהיום כל הגברים בוגדים, זה לא מה שהיה פעם שגבר היה נאמן . סוף ציטוט . ואני מוסיף שהגבר קורא לזה הרפתקה/ סטוץ/לשמן את המנוע וכו`, אצלו זה לא נקרא בגידה .

גם החרדים?

יש גברים נאמנים!שלא מחפשים הרפתקאות...אני לא מאמינה שהעלום הזה עד כדי כך ירוד!

קליט

New member
היא דיברה בלשון בני אדם שמגזימים

היא התכוונה שזו תופעה רווחת, כי יש פיתויים וקשרים בעבודה, ובצבא וכו` . . היא לא דיברה מה קורה אצל נשים . . מיס, נראה שאם הוא לא דובר אמת זה יהיה קשר בעייתי, לא תוכלי לתת בו אימון, ואת חייבת לקבל הדרכה בענין לפני שאת מתאהבת בו

למעלה