מה הייתם עושים עם הציוד הבא :?

roy27787

New member
מה הייתם עושים עם הציוד הבא :?

Cisco 3640 Router שתי Cisco 4500 Router MCS 7800 Cisco 805 Router ועוד כרטיס VWIC NM HDV 2MFTE1DI פשוט אני מכיר מישהו שקנה את כל הציוד בשביןל להקים רשת VOIP אבל בסוף לא הסתדר לו,הוא לא מוצא למי למכור,אז מה עוד אפשר לעשות עם הציוד הזה?למה עוד הוא יכול להיות שימושי?(ולהכניס גם קצת כסף..). מה אתם הייתם עושים עם כל זה במידה ולא הייתם מצליחים למכור...?

antidot

New member
---->

מוסיף לזה כמה מתגים של סיסקו, מוצא סבתא שהורישה לי מספיק בשביל לשרוד שנה, מתפטר ולומד לCCIE

roy27787

New member
אמממ...

גם סוויטצ' יהיה בקרוב... Catalyst 2911 ואני כרגע מסיים CCNA. אבל הבן אדם רוצה להווריח מזה כסף.. איפה יכול להיות שימושי הציוד הזה? ושושב,עוד רעיונות של מה הייתם עושים עם זה :)

antidot

New member
ואני חשבתי

שיש כסף בCCIE
אני לא מבין את הדילמה. אם לא מוכרים, אין הרבה מה לעשות מזה, חוץ מללמוד.

roy27787

New member
חחחח :)

אבל כמו שאמרת,CCIE זה המון השקעה ולא נראה לי שיש לו זמן וכסף כדי לפרוש מהעיסוק שלו,אצלו זה יותר בגדר תחביב. לי גם אין זמן בדיוק ללמוד CCIE אני מתקדם לאט בפירמדה,חוץ מזה שהציוד שלו ולא שלי.. אז זהו ,שאני לא יודע מה בדיוק אפשר לעשות עם ציוד כזה..זה ציוד די יקר לפי מה שהבנתי ,אז חייב להיות לו שימושים חוץ מלמידה...

פוֹלי

New member
תמיד ימצא קונה, במיוחד אם המחיר

אטרקטיבי. בטח הייתי עושה מה שאנטי אומר שהוא היה עושה, אבל לא נשארו לי סבתות שיורישו לי משהו כדי לשרוד רק מלימודים ובלי לעבוד

כנראה שכלום

ב- 4500 וב- MCS 7800 הייתי משתמש בתור משקולות. ה- 805 הוא אחלה נתב לפריים ריליי או סיפרנט, אך רק עד חצי מגה תעבורה. עם ה- 3640 אפשר למצוא מה לעשות, תלוי כמה זכרונות ואיזה כרטיסים יש עליהם. מה שבטוח, רשת VOIP יהיה קצת קשה להקים עם הערימת גרוטאות הזאת. תבדוק כמה זכרונות ואיזה כרטיסים יש על ה- 3640, אולי אצליח למצוא לך קונה. אה, ו.. אם מישהו רוצה לקנות ציוד, יש לי שני נתבי ISDN. Cisco 801 ו- Intel 8100. בעצם, יש לי גם SBOX של צ'קפוינט. אה, וגם נתב 1720 וכרטיסי WIC לפריים ריליי/סיפרנט ול- ISDN. טוב, נו. גם סוויץ 2912 ואחד 2924. וזהו. רגע, יש גם מודול ל- 3640 עם שני FastEthernet וחורים לשני כרטיסי WIC, ונראה לי שגם איזה מודול עם PRI.

ronenb75

New member
שמעת על ebay?

אפשר למכור שם חתול דרוס אחרי שבועיים על הכביש! תמיד יש איזה יפני מפגר שנורא צריך בדיוק חתול כזה

למעלה