מה הייתם משנים?

randu

New member
מה הייתם משנים?

ולא,לא בתמונה. אז ככה..זה מין משחק,אבל זה קשור לעפר. תחשבו שאתם עפר שכטר בכבודו ובעצמו. ונשאלת השאלה: מה היית משנה בקריירה שלך,עפר? אתם יכולים להגיד כל מה שאתם חושבים. אבל תענו ברצינות. זאת אומרת,כמובן שאפשר לצחוק..אבל להשתדל לחשוב על זה,אוקיי?
כמובן כמובן כמובן,שנדרשת חפירה
אי אפשר להגיד "הייתי משנה ככה וככה"..צריך להגיד למה דווקא את זה, ומה הייתם עושים במקום לעשות את הדבר הזה.. מותר לשנות כל דבר..וכמה דברים אפילו. קאפיש? שוטו!

אם אני ההיתי עפר

לא ההיתי משנה כלום חוץ מדבר אחד... הפסטיגל. לא יודעת... משום מה לא אהבתי את זה שהוא עשה פסטיגל. אני לא יודעת להסביר למה כי משום מה אני לא יודעת איך להביע את זה בכתב X: בקיצר...ההיתי מוותרת על הפסטיגל וממליצה לו ללכת להשיר שלנו 4
סתםסתם חס וחלילה!

0ליוש0

New member
אוקיי דעתי...

אני לא הייתי משנה כלום בקריירה שלו... ולא לא כי אני חושבת שהוא מושלם ועשה הכל מושלם לא קשור בכלל כל אחד טועה לפעמים וצריך להתנסות בהכל לכן לא הייתי משנה כלום... עפר התנסה בהמון דברים ורק מניסיונות ומטעויות לומדים:]

esterosh

New member
סוף סוף אני עונה על זה!

מה היית משנה בקריירה שלך,עפר? מה עפר היה עונה על זה? עפר ,בטח היה אומר שהוא לא מצטער על כלום והוא לא היה משנה כלום,כי הוא לא אוהב להתחרט על דברים והכל מבחינתו היה חלק מהתנסות חחחח (נכון שזה משהו בסגנון הזה...) ועכשיו ברצינות ... אני גם לא הייתי משנה כלום בקריירה של עפר .: א. כי אני בניגוד נראה לי לרוב הפורום מאוד אהבתי את אקזיט ,זה פשוט הצחיק אותי. ב. ברור לי שהוא עשה דברים גרועים ומטומטמים ולא כל מה שהוא השתתף בו היה הכי מוצלח או הכי מצחיק אבל זה בדיוק כל העניין שבטוח שהוא עשה מלא טעויות..אבל כל התהליך שהוא עבר זה מה שמעניין בו. והכי חשוב שאפשר להגיד הרבה דברים על עפר אבל אין ספק שאי אפשר להגיד עליו שהוא נשאר במקום. ולמה אני מתכוונת הרי הוא התחיל באקזיט בתור פרצוף יפה שמראה את הגוף שלו בכל הזדמנות... ואז הוא הצטרף למשחק החיים בתור שחר עדן אחר כך הוא עשה פסטיגל כלומר הוא התחיל את הקרירה שלו כמו שהקרירה של מייקל לואיס נראת היום! אחר כך הוא עבר לפרובקציות והפך לקורבן של התקשורת (והביקורת שהייתה עליו הייתה דומה מאוד לביקורות הקוטלות של ג'קו ) ואחרי שכולם הספידו אותו הוא עשה מהפך וכביכול "ההתבגר". אז כנראה שהוא היה צריך לעבור הכל כדי להגיע למה שהוא עכשיו , (או יותר נכון כדי שיתנו לו לחשוף עכשיו את הצד הבוגר באישות שלו, כי פשוט לפני זה אף אחד לא היה נותן לו את ההזדמנות ) ולכן אני לא הייתי משנה כלום! ג. וגם פסטיגל הוא עשה רק פעם אחד וזה לא היה עד כדי כך גרוע . זהו אין לי מה להוסיף ואני גם מסכימה עם מה שליה אמרה... צריך לנסות דברים כדי להיכשל ולצבור ניסיון.

randu

New member
לכזאת תשובה ציפיתי.

אתם רומשים שני משפטים ויאאלה,הבייתה. ביקשתי חפירה.

גם אני חושבת שזה מה שהוא היה אומר

ובקשר לאקזיט, אף פעם לא יצא לי לראות תוכנית שעפר היה בה, [למיטב זכרוני
] ובכללי בכלל לא ראיתי אקזיט ככה שאני לא כ"כ יכולה להביע דעה על התוכנית הזאת. אני זוכרת שאקזיט שודרה שההיתי בכיתה ז' והייתה לי בשכבה ילדה אחת שהייתה חולה על עפר ובשיעור ספורט היא התחילה לעבור אחת אחת ולשאול את כל הבנות "נכון שעפר שכטר כוסון אש?" אז שהיא הגיעה אלי לא היה לי מושג איך הוא נראה כי אף פעם לא ראיתי אותו
אז אמרתי לה שכן, כי רוב הבנות אמרו שכן
ובאותו יום רציתי לראות אקזיט כדי לראות מי זה העפר שכטר הזה, אבל בסוף היו מנחים אחרים
ובקשר לפרובוקציות, בדיוק לפני כמה ימים ראיתי סרטון בפליקס על אקזיט [זה היה קטע מאחת התוכניות] שמישהו בבית התקשר לאולפן והוא היה צריך לבחור איזשהו מנחה והמנחה צריך לעשות את מה שהוא יבקש ממנו. אז ילדה אחת התקשרה וביקשה מעפר שיראה את התחת [כמה צפוי
] אני ציפיתי שהוא יגיד לא, אבל להפתעתי הוא הסתובב והראה לה X: וואי.. וואי... כמה חפרתי X: ולא ניראה לי שזה קשור אפילו
טוב, הלכתי לדבר איתך במסנ ביי

למעלה