מה הייתם משנים ב-WM5?

• פותח הנושא boyo
  • פורסם בתאריך

boyo

New member
מה הייתם משנים ב-WM5?

או: האם עברת להשתמש בתוכנות מקבילות לתוכנות הבסיסיות שמציע WM5, עקב חוסר באפשרויות ואפקטיביות? נא לציין במה מדובר ולתת קצת הסבר. =] אודה מראש על ההשתתפות. אגב אפשר סתם להגיד דברים שמפריעים - כגון "מפריע לי שרוב התוכניות שמציע WM5 אי אפשר לסגור, אלא רק דרך זכרון->תוכניות פועלות" וכדומה. :]

BravoMan

Active member
אובכן:

הMEDIA PLAYER הוא זוועה. (גם בPC אגב, אני משתמש בBS) לכן TCPMP חובה לדעתי. סייר קבצים זוועתי (אין דרלךלגרום לו להראות סיומות למשל) - לא נורא ה TOTAL COMMANDER מצויין, גם עובד יותר מהר בהעברות רשת וגם יש אופציה לשני חלונות (ביחד או שמתחלפים - מאוד נוח בזמן העתקות וכו') INTERNET EXPLORER סביר לחלק מהדברים אך אני מחזיק MINIMO בצד לאתרים רציניים - אם רק לא היה דופק מקלדת עברית ולא היה איטי יותר מצב הייתי מתמש בו תמיד. אין שעון במסך היום ופלאגין התאריך תופס שני שורות (יש לי עוד מלא ברים שם אז אני צריך מקום) - זה בסדר, החברה הטובים בXDA מצאו פתרון. שים לב גם שכל החלופות שהזכרתי לא רק טובות יותר מהתוכנות המקוריות הן גם חינמיות. כמובן שיש עוד הרבה חלופות בתשלום. ואגב, לגבי סגירת תוכניות - לכל תוכנה נורמלית (כמו TCPMP וTC) יש EXIT באחד התפריטים. ולשאר יש MAGIC BUTTON ועוד טונה של חלופות.

Y. Welis

New member
מה שהזכרת בעיקר - מג'יק באטן

שבלעדיו לא ניתן לדעת מה תופס את הזיכרון. אלמנטרי ביותר. * מימוש כמו של SPB Diary, שמראה את כל המידע החשוב על המסך הראשי - משימות, פגישות, פתקים, מסמכים (קצת פחות), אנשי קשר וכן הלאה. * גיבוי מלא של כל השינויים שנעשו במערכת מאז ההתקנה. * עברית מובנית, למנוע האטה...

2cookie

New member
ממשק המשתמש

הוא די מלוטש ונחמד אבל לא מספיק. למה סלולאריים פושטיים מציגים גרפיקה כל כך יפה ואפקטים משגעים בתפריטים ו-WM בקושי מדגישה בצבע פריטים? חוץ מזה, הייתי מוסיף דפדפן חזק יותר בסגנון מינימו או מינימאפ, תוכנת תמונות טובה יותר עם אפשרויות עריכה, קודקים נוספים למדיה פלייר, פיצ'רים נוספים ללייב מסנג'ר (למרות שהוא מצוין) וגם קליינט EMAIL והודעות שנראה יותר טוב ונוח יותר לשימוש, ואם אפשר להעז לבקש- חדשני.

למעלה