מה הייתם מעדיפים ?

מה הייתם מעדיפים ?

מחזר נלהב ורומנטי כשהכל `מסביב` מתאים כמובן ... או ישנה העדפה לרציונאל ומתון , איטי ומחושב ... קרא\י גם בלשון נקבה ... `יוניסקס` מה שנקרא .

היי ערב טוב, הבחירה שלי היא

בחור רציני, שקול, לא איטי אבל מחושב. אחד שידע להעריך ויתן את כל כולו כדי שפרק ב' (שלי בכל אופן) אולי אצלו זה יהיה פרק א. אבל בכל אופן יתן את כל כולו ע"מ שזה יצליח. אבל עדיין הוא יהיה חייב לדעת לחזר ולפנק.

אני הייתי רוצה

חיים שקטים ביום יום, אבל גם חיזורים נלהבים בתקופות מסוימות. למשל בהתחלה, בהתאהבות הראשונית, או אם אתה רואה שאשתך מתרחקת ונעלמת ורוצה לגעת בלבה שוב ולשמח אותה ולהזכיר שאתה אוהב. או אם אתה לא רואה כלום אבל אשתך מבקשת, מתחננת, שתחזר אחריה...

בעלי לשעבר היה מסכים איתך ../images/Emo4.gif

ואת שניכם אני לא מבינה. לא הגיוני להיות נלהב בתחילת קשר? לא הגיוני לעשות צעד קטן, קטנטן, של חיזור אם מבקשים ממך? אם חושפים בפניך את הנשמה ומתחננים שיגעו בה? בשלב זה של חיי כבר הבנתי שגבר זה לא תכנית כבקשתי, אבל אני יודעת שאם היו מבקשים ממני הייתי עושה את זה מיד, בשמחה ובאהבה ובתשומת לב. אני ארד כשהנסיך יגיע, בינתיים טוב לי כאן, תודה.

אסביר את עצמי ...

ראשית , דיברתי על שלב החיזורים בלבד ! שנית , את מבקשת זמן `שקט` ואח`כ `סוער` ... בקיצר , את `בהמתנה` ... וזה חשוב !!! ואת בעלך לשעבר ,תמחקי מזיכרונך ... ואל תשכחי שכולנו אוהבים אותך !

touti

New member
מחזר נלהב רומנטי../images/Emo13.gif

ממילא אח"כ זה יגיע לרציונאל מתון איטי ומחושב:)

לא כ`כ הבנתי ...

אם אתה רומנטי `בנפשך` אז זה מה שיהיה ! וברורה המציאות שלא לכל אחת תיתן את `נפשך` ... לא ? אתה נתבקשת לחו`ד על הצד הנשי ... העדפה כלפיה .

למעלה