מה הייתם מביאים...

מה הייתם מביאים...

...אם היו אומרים שבתמורה לדבר שהבאתם יהיה לכם יום שלם עם אלאניס, ומה הייתם עושים עם היום הזה? הייתי מוכן לעשות הכל (אבל הכל! גם אם זה לרוץ ערום ברחוב!!!) אם זה לא ייפגע בחברים טובים שלי... (מה אכפת לי שחבר מהשכבה שלי ישבור ת´רגליים שלו ויהיה נחה בשביל להיות אם אלאניס חודש, אז עכשיו אתם אומרים שזה חולני, אבל הוא לא חבר טוב שלכם בכלל, רק שלום שלום) ואני לא מוכן גם לשדוד, לרצוח, או לעשות שום דבר שאני ייכנס בשבילו לכלא...). ונניח שהוים מתחיל ב- 10:00 בבוקר. 10:00 - 10:30, מבזבז עליה איזה 10 פילים, ומצלם הכל במצלמת וידיאו, ואוכל איתה ארוחת בוקר (על תצחקו!! כאילו שלא הייתם עושים את זה!!). 10:30 - 11:00 - מבקש ממנה שתחתום\תיגע\ בכל דבר שבחדר שלי!!!! 11:00 - 12:00 - עושה איתה סיבוב בכל השכונה וגורם לכולם להוציא את העיניים שלה. 12:00 - 14:00 - הולך איתה ל- "טאוור רקורד", בטוח שהחנות תירצה שכולם ידעו שאלאניס הייתה שמה, אז על כל תמונה הייתי לוקח איזה 100 דיסקים (שלא תבינו לא נכון, אני לא יסתובב עם אלאניס רק למטרות אישיות...) 14:00 - 16:00 - שואל אותה את כל השאלות!!! (ותאימנו יש לי הרבה שאלות לאלאניס!!!!!!) 16:00 - 16:30 - אוכל איתה צהריים, את הכוסות, כיסא, מזלג, (בקיצר כל הסכומים) שומר ותולה אותם בחדר, אחרי שאני מבודד אותם באוויר...) 16:30 - 17:00 - רואה איתה MTV, ומראה את כל החרא הזה שאנחנו צריכים לשמוע (ספירס, שאקירה...). 17:00 - 19:00 - מבקש ממנה לשיר את אירוניק ועוד כמה שירים (כשאני מקליט אותה). 19:00 - 22:00 - מראה אותה לכל החברים\ בני דודים רחוקים, קרובים\ בשביל שידעו שבאמת היא הייתה איתי... 22:00 - 05:00 - מדבר איתה (על כול נושא, אני אוהב לדבר...) 05:00 - 06:00 - יושן עם אלאניס ראש ברגליים (אתם בטח אומרים: "מי זה המפגר הזה שישן, אבל תארו לכם איזה כיף זה להתעורר בבוקר עם אלאניס..." 06:00 - 06:15 - מצחצח שניים, מתלבש ומתארגן, גם המסרק\ והמברשת שניים של אלאניס אני שומר אותם. 06:15 - 08:30 - מדבר איתה על היום המדהים שהיה לי איתה... 08:00 - 09:00 - אוכל איתה ארוחת בוקר... 09:00 - 10:00 - מנסה לעכל את זה שיש לי עוד פחות משעה להיות איתה... נ.ב. אתם בטח אומרים, שאני מטומטם!!! אבל בשיא הדוגרי כולנו יודעים שאם זה היה במציאות כל אחד היה עושה מה שאני הייתי עושה.....

j u n k

New member
למען האמת...

בדוגרי...אבל רק בדוגרי...אין מצב שזה יהיה סדר היום שלי...אז אם לא איכפת לך לי יש תוכניות משלי
חוצמזה מי המפגר שיאמין לי שהמזלג שתלוי לי בחדר הוא זה אלאניס אכלה ממנו? עם כל הכבוד לא רוצה לשבת בבית משוגעים בגלל מזלג....

Rוית

New member
"05:00 - 06:00 - יושן עם אלאניס"

אלאניס הייתה איתי יום שלם שלא לדבר שהיא עכשיו שוכבת לי במיטה (!!!!) ואני עוד אמורה לישון????????????? NO WAY! וכמו שאמרו פה כמה, גם לי יהיה סדר יום שונה מזה, אבל נחמד הסדר יום שעשית לעצמך, אני מאחלת לך שזה יתגשם (אחרי שזה יתגשם לי
)

AGQWE

New member
לא מאד להעדפתה של אלאניס

היא לא היתה נהנית מאד מסדר היום שחיברת, אז מה הטעם?

למעלה