מה הייתם בוחרים?

gilka

New member
מה הייתם בוחרים?

אם אתם זוכרים, לפני כמה זמן היה כאן שרשור של "מכונית החלומות". כל אחד כתב איזה מכונית הוא היה הכי רוצה, בלי מגבלה של כסף. אז אני רציתי לשאול שאלה קצת דומה, אבל עדיין כ"כ שונה, בעיקר בשביל אנשים צעירים כמונו שהמצב הכלכלי שלנו (ברובנו) הוא לא הכי מזהיר. אז ככה: איזה אוטו הייתם רוצים שהאוטו הראשון שלכם יהיה? כלומר, מה היא "מכונית החלומות המציאותית" שלכם נכון לעכשיו? הכוונה היא כזו: אם ההורים שלכם היו באים אליכם ואומרים לכם "החלטנו לקנות לך אוטו, ואנחנו רוצים שאתה תבחר אותו". כמובן שאתם צריכים להתחשב במה שהמשפחה שלכם מסוגלת לקנות. נ.ב. תיקחו בחשבון שאתם גם תהיו צריכים להחזיק את האוטו: ביטוחים, אגרות רישוי, תיקונים, דלק וכו'. נ.ב.ב. הבחירה שלי: New Punto Spice

gilka

New member
אם לא אכפת לכם

לציין את המחירים של המכוניות ואם אתם מתכוונים לחדש או משומש.

sattla

New member
האוטו שיש לי עכשיו מספיק לי ../images/Emo3.gif

מחיר: ₪12K פלוס מינוס ביטוח: 2K₪ טסט: 800₪ דגם: סובארו שנה: 86 מנוע: 1600 עוד משהו?

M o l

New member
שאלה טובה

אם היום היו מציעים לי לקנות אוטו חדש, במחיר שפוי הייתי בוחר ב: טויוטה יאריס TS או טויוטה יאריס בינתיים אני נוהג על דייהו רייסר שנת 95, האוטו לא בדיוק שלי אבל אני משתמש בו הרבה.

idandi

New member
כמו ש NBGIRL אמרה

100-90-80K זה לא מחיר סביר! מחיר סביר זה 40-50K

M o l

New member
חדשה במחיר שפוי,

100K בשביל מכונית חדשה זה מחיר סביר.

Ibiza1800

New member
%#^$#&^%#@#$@@#$$^%$^$%&

205 וכל מילה נוספת מיותרת...(כנראה שכך יהיה)

הקאובוי

New member
ללא ספק

בוגאטי ווירון (ראה תמונה) סתם.. החלום שלי (שיתגשם בקרוב אני מקווה) זה סוזוקי סמוראי קצר פתוח.

RozwareZ

New member
אין צל של ספק

גיפ' cj-6 או cj-7 וגם הולך להיות לי ופרטים שנת 82/87 (יש שתי ג'יפים ששמתי עליהם עיין) מנוע בנזין 4200 נפח ידני ובקשר לאוכל דלק שתזרקו פה באוויר אז 1 ל8 בנסיעה רגילה ו1ל 5/6 בשטח

sattla

New member
נתוני הדדלק שלו....

אתה צריך למצוא ג'יפ במצב טוב שנתוני הדלק שלו יהיו כמו שציינת אם תמצא ג'יפ שאנסו לו ת'אמא אז הצריכה שלו יכולה להגיע ל1 ל1 אז תשים לב...

RozwareZ

New member
כמובן...

בודקים את הקילומטרים ונוסעים איתו נסיעות מבחן(לא אחת) כי גיפים לא טוב לבדוק בנסיעת מבחן אחת, יכול להיות שלא תהיה איזה תקלה בנסיעה הראשונה(בכלל בכל אוטו אבל בישנות עוד יותר) וכן כבר הזמנתי קרבורטור חדש מאמריקה, דוד שלי שולח לי אותו או שסבתא שלי שהיא תטוס תביא אותו נראה כבר וגם בגיפים צריך לבדוק עם השלדה שלהם לא חלודה

sattla

New member
קרבורטור זה צעד חכם

אבל אני לא חושב שהחרכי הרי הוא לא עד כדי כך ישן כמובן שתלוי במצב שלו...

lee_1

New member
אחחח ../images/Emo99.gif מכוניות מנהלים עושות

לי את זה.. הייתי הולכת עם משהו נחמד, לא יותר מידיי מנקר עיניים פג'ו 706

M o l

New member
פי'ו 706?

לא אף אחד לא סיפר לי שהם הוציאו דגם חדש
:)

למעלה