מה הייתם אומרים לבן שלכם

גליה12

New member
מה הייתם אומרים לבן שלכם

שלפני גיוס מחליט לנסוע לחודש-חודשיים לתאילנד... מצד אחד- פחד ממלא אותי. מצד שני- שיעשה חיים לעזזאל- 3 שנים קשות לפניו..

AYELET1

New member
אוףףף אכן מפחיד מאד

שאלה מעשית: היית יכולה לעצור אותו ??? בספק... מה אפשדר לאמר? כלומר מה אפשר לאמר כולנו יודעים. השאלה כמה אפקטיבי מה שאפשר לאמר...

גליה12

New member
לעצור אותו אי אפשר

אני יכולה כמובן לא לתת לו כסף- אבל אז אסתכן בזה שהוא יסע ויחיה שם בתת תנאים (לא עומד בקריטריונים הפולניים שלי)..

גלי®

New member
רק את מכירה אותו ויודעת האם יסתדר

או לא ... שמעת את ה"מתבגרים הייצוגיים" פה , לא תתני לו לנסוע , זה בגלל אגואיזם שלך ....

איך שאני מבינה אותך, יווווו

אבל מה הכוונה שלוש שנים קשות? ושאר החיים לא קשים?? פחחחח חוץ מזה, גם אפשר לצאת בבוקר החוצה ולהדרס (חס וחלילה), צריך להגיד את כל האזהרות, ולקבל את כל החיסונים וכמו שאמרתי פעם "לקסוס ציפורניים ולקוות".

AYELET1

New member
yea!!!! ../images/Emo13.gif שיכנעת אותי ואת עצמך

גליה - אז מה הבעיה? אני מבינה שאם תלוי בך , הוא בעוד שעתיים על המטוס לתאילנד
ובאמת- לא קל... אבל בעצמך ציינת שאם לא תעזרי לו כספית הסכנה עלולה ליהיות גדולה יותר.

גליה12

New member
גאונית-פשוטה- אבל לא משכנעת

זאת אומרת- היא לא משכנעת נער בן 18 ... אני השתכנעתי

shy-1

New member
שום הורה לא ישכנע את בן ה-18, אלא

תראי לו מכתב מקלאודיה שיפר, שאחרי הצבא היא מצטרפת אליו לטיול. הרעיון פה, שהתירוץ שלך מאפשר לך להגיד לו, שאחרי הצבא, הוא יהיה מוכן יותר לטיולים מסוג זה, ואת גם תעזרי לו מבחינה כספית, כי את ממש תהיי מאושרת אם אחרי הצבא הוא יסע לתאילנד. (להד"ם, אבל ביננו). נ.ב. כשכתבתי "גאונית פשוטה", לא התכוונתי שהיא משכנעת, כוונתי היתה שזה התירוץ האולטמטיבי בו הורה צריך להשתמש. בדיוק כפי שהצבעי אומר לך שהוא יבוא לצבוע אחרי החגים. טיול נעים ובטוח. SHY

AYELET1

New member
ההבדל שי הוא...

שכשהצבע מבטיח שיבוא אחרי החגים, הוא יכול לבוא גם אחרי החגים שבעוד 10 שנים, אבל השרות הצבאי מסתיים אחרי 3 שנים וזהו

bimbo.

New member
גליה יקרה, אני מזדהה אתך עם כל

הפחדים. העניין הוא, שבעוד 3 שנים תפחדי באותה מידה, ואז מה? איזה תרוץ יהיה לך לדחות שוב? הוא גם לא יסלח לך כל כך מהר, מכיוון שרוב החברים נוסעים. אז שיסע בשלום ויחזור בשלום.

שדמה

New member
גליה יקרה הוא עבר הגיל בו... ../images/Emo6.gif

אנו יכולים להחליט כרגע אנחנו וכל מה שנאמר רק בגדר המלצה בלבד. אנו צריכים לקוות שהוא יהיה אחראי ובכל השנים שניסינו לטעת בו את תורתו הוא אכן הפנים את הדברים. שיסע ויחזור בשלום

למעלה