מה היה קורה..

walking

New member
מה היה קורה..

מה היה קורה אילו תמי היתה מביאה את החסינות שלה בפרק שג´ון עף לג´ון ועכשיו הסבר ברית של ג´ון : רוברט, ג´ון, תמי, זואי (פסקל ונליה הלכו לברית של שון) ברית של שון : שון, ווספיה, קאת´י, פסקל ונליה הברית של ג´ון לא ידעה שפסקל ונליה עברו לברית של שון אבל תמי הייתה צריכה לחשוב. אם תמי היתה חושבת לדוגמא ששני אנשים עברו לברית של שון או אפילו אחד. היא ידעה שהם יעיפו את ג´ון כי הוא הפגיע ביותר. אם תמי היתה מביאה את החסינות לג´ון למי היו מצביעים הברית של שון? חלק לרוברט חלק לתמי חלק לזואי. בחלק הזה אני הייתי חושב שפסקל ונליה (טוב לפחות פסקל כי יש לו מוח) היה חוזר מהברית של שון לברית של ג´ון. אז הם היו מעיפים את שון. בפעם הבאה הם היו מעיפים את ווספיה/קאת´י. ואז נשארו שש : רוברט, פסקל, ג´ון, זואי, נליה ותמי. בהתחלה הם היו מעיפים את נליה ואז פסקל ואז הם היו נשארים ארבע זואי היתה עפה ואחרי זה תלוי מי בחסינות אז זה מה שהיה יכול לקרות.. תגובות הערות וכל הבולשיט בשירשור הזה ;)

אליגטור

New member
לא נכון- !! זו לא ההתפתחות לדעתי

אם תמי היתה מעבירה לג´ון- היו מצביעים לה! ללא ספק. ה"ברית" לכאורה של שון (גם כן ברית) הם לא טפשים. ברגע שהם גילו שה-4 רצו להעיף אותם אחד אחד, הם ידעו שג´ון הוא הכי חזק והמנהיג שלהם (אלו דמעות הוא דפק בסוף), ותמי כמובן היתה עפה שניה. רוברט וזואי שמרו על פרופיל נמוך יותר ולדעתי הברית של שון לקחו זאת בחשבון שיכול להיות שתמי תעביר את החסינות. בכל מקרה הברית של ג´ון היתה מתנפצת וזואי שוב היתה חושפת את פרצופה האמיתי והמגעיל.

Boran

New member
העברת החסינות

היא הצהרה מובהקת של יהירות. לא משנה מי מעביר את השרשרת למישהו אחר- הוא יועף באותו פרק אלא אם כן יש לו ברית רצינית מאחוריו.

walking

New member
יש בזה משהו

בקשר לזה שהברית של שון התארגנה זה ממש לא נראה לי =זאת אומרת הם לא מצפים לדבר כזה.. יכול להיות אבל יש עוד דרך אחרת שהברית של ג´ון יכלה למנוע את ההשתלטות של הברית של שון?

אליגטור

New member
הם לא התארגנו אבל ...

נראה לי שפחות או יותר הם ידעו את הסדר או לפחות ידעו שתמי היא הכי חזקה ודומיננטית אחרי ג´ון ולכן גם מסוכנת. עובדה שהיא היתה עפה בפרק האחרון לולי זכתה בחסינות- גם פסקל הודה בכך. כן- הברית של שון מורכבת משלושה אנשים שהיו נואשים כי ידעו שהם יעופו בטוח ולא היה להם הרבה סיכוי לפני תחרות החסינות בפרק שג´ון עף, ועוד שניים תמימים לחלוטין שהברית של ג´ון גרמה להם להאמין שהם איתם שוב כמו בהתחלה. אבל אם בתחרות החסינות ההיא (הפלת קוקוסים של אחרים) הם לא היו משאירים אחד אחד את השני במשחק ומפילים את השאר לפי הסדר- זה היה מה ששינה את ההחלטה של פסקל ונליה- שם ירד להם האסימון- אם הם היו חכמים- הם היו צריכים לתת לפסקל או נליה לזכות ולהוריד אחד את השני כי גם ככה הם היו מעיפים את שון ואם פסקל לא היה משוכנע שהם מתכוונים להעיף גם אותו ואת נליה אחרי השלושה האחרים הוא לא היה עובר לשון כי הוא אמר שהוא די מתעב אותו (מה שללא ספק השתנה מאז לגמרי). בקיצור עשו טעות ונפלו- טקטיקנים חכמים הם לא.

אליגטור

New member
כן- אחד החידושים של השרדות 4

למרות שלא נראה שמישהו אי פעם יעשה זאת, רק במקרים מאוד אסטרטגיים. כמו שמישהו אמר כאן- זו יוהרה והתנשאות ומהלך שמשקף בבהירות את שיקוליך הטקטיים.

למעלה