מה היה קורה אם...

מה היה קורה אם...

מסתבר שבמקלחת עולים לי רעיונות... :S לא משנה. הנה רעיון ממש חמוד לדעתי שחשבתי עליו, פעילות חמודה: מה היה קורה אם דמבלדור היה נותן לוולדמורט את משרת המורה להתגוננות מפני כוחות האופל? האם הוא עדיין היה מנסה להרוג את הארי? האם היה לו צבא שחלם? האם הוא היה מסיים את שאיפתו ל7 הורקרוקסים? האם חדר הסודות היה נפתח? וואו. אותי זה מעניין. אז ענו פליז, אני הולכת לטבוע במקלחת... אני צריכה להתנקות מהטיול.

מעניין ומצמרר

איך את יודעת לגרום לי צמרמורת כל פעם... מנסה להרוג את הארי? זה שאלה טובה שנכנסת עם הוריו. תרחיש? דראקו מאלפוי הכל תלוי מאיזה השקפת עולם באת מהבית ואולי לא והארי היה כמו סנייפ משחק אותה ומרגל למען דמבי לפגוע בוולדמורט על שמתכנן להפיץ את הרוע והאפלה האם היה לו את הצבא שחלם? כן, יש לו אישיות מצמררת של מנהיג רע וחכם מסיים את שאיפתו לקרקס? לא, הוא רוצה בחיים אלמוות לחיות לנצח הוא מפחד מהמוות ויצפין בכל זאת..... חדר סודות? לא חושבת, כי להארי לא היה חשוב מהאנשים אז מה פתאום יהיה חשוב לו מחדר סודות, מתים אנשים? לא נורא יש מספיק אנשים בעולם.... זהו.

ספירלי1

New member
חח גמלי עולים רעיונות במקלחת

ב"ה הוא היה מנסה להרוג את הארי כי הוא רק רצה להיות קצת זמן בהוגרווטס ולקחת כל מיני דברים מהטירה וליצור את ההורקרקוסים. הוא היה מגיע לאותו שליטה בדיוק. זאת הדעה שלי

מממ...

לא יודעת. רק חבל שאני אל מסוגלת לכתוב על הארי פוטר, כי אם כן, כבר מזמן הייתי כותבת איזה מישהו מופרך. זה באמת מעניין אותי, הקטע הזה של מה הוא היה עושה אם... כאילו, שמעו, וולדמורט זו אחת הדמויות הכי מעורפלות ומעניינות בספר, וגם הכי צפויות. לא יודעת למה, הוא צפוי. נכון שהוא רוצה ליצור חיי אלמוות בעזרת ההור', ובגלל זה בעצם הוא רצה ללמד בהוג', אבל מה היה קורה אם הוא היה מקבל את המשרה, ומוצא את החפץ? כלומר, את החרב. או מה שזה לא יהיה. מעניין........ אגב, למה הוא היה מנסה להרוג את הארי?

DEANC

New member
כי לפי הנבואה הארי (או נוויל) הוא

היחיד שיכול להרוג אותו

ומה היה קורה אם...

הארי היה שותה את השיקוי במקום דמבלדור? האם דמבלדור היה ניצל? האם הארי היה מת במקום?

סתם משהו שעלה לי לראש,

אם וולדמורט לא היה עולה לשלטון בפעם הראשונה, או שהוא לא היה מגלה שהוא קוסם, האם רון היה נולד? אם כן, האם הוא היה נולד באותו זמן או כמה שנים אחר-כך?

אבל כתוב שהרבה זוגות התחתנו רק כי

הם חשבו שסוף העולם קרב בגלל וולדי ואז פרד או ג'ורג' מזכיר שזה כולל את מולי וארתור, אז מולי אומרת שהם היו מתחתנים גם ככה, אבל מאוחר יותר. השאלה שלי היא האם עד אז הם לא היו מחליטים לא להתחתן
וגם אם הם כן היו מתחתנים, זה היה קורה מאוחר יתר ורון היה צעיר מהארי בכמה שנים לפחות, לא

DEANC

New member
לא כי אז זה לא היה רון...

אלה היו ביצית וזרע אחרים...

ואם לסבתא היו גלגלים?!

זה כאילו לשכתב את כל הספר מחדש.. כי פרט קטן יכול לשנות היסטוריה.. ופרט כזה גדול? אין לדעת..

למעלה