מה היה קורה אם???

kiyossi

New member
מה היה קורה אם???

בפקקים של הבוקר ביציאה מלפיד היו יושבים יהודים טובים מצפון תל אביב ,גבעתיים,רמת גן, סביון או רמת אפעל? ולא פריירים כמונו מלפיד וכפר האורנים?! נראה לכם ששם הפקק הזה היה קיים? אני בטוח שלא ושיש מוצא מהמצב הבלתי נסבל הזה! בכל בוקר נמצאים בפקק אנשי צבא,משטרה עורכי דין ועוד אנשים עם ראש על הכתפיים... לא חייבים להזדהות כמובן-אבל אני זורק כאן את כפפת היאוש של כולנו! תנו רעיונות עניינים איך אפשר לפתור את הבעיה (בצורה חוקית בלבד!!!) ולא התנגחויות פוליטיות! אולי אדם חכם מקרבנו ישלוף ארנב ויגיע מזור? תגובות עיניניות יתקבלו בברכה: קדימה לרעיונות!

one freedom 1

New member
תתפלא - הם עומדים בפקקים יותר ממך!

אבל בגלל זה באנו לגור פה ולא שם. הפיתרון היחיד הוא לא הוקוס פוקוס ביליבוקוס. רק שוטר שיעמוד שם כל בוקר יפתור את הבעיה. לפיד שמה שוטר וכפר אורנים לא. שיקחו מישהו בתשלום כבר. הכי טוב לסגור את השער שלא יוכלו לעבור בלפיד, להרוס לנו את הכבישים לסכן אותנו ואת הילדים שלנו ולייצר לנו פקקים בבוקר. שיסללו להם כביש כניסה ואז יגמרו הפקקים.

ronpel

New member
פתרון

1. הפקק כואב לנו בדיוק באותה מידה ואולי אפילו יותר 2. כבר הודענו בעבר שאנו מוכנים לשלם לשעה שוטר ביום - הבעיה שכל בקשותינו לא נענו. נשמח לשלם לכל מי שיכול לארגן שוטר זה. 3.אין שער בין לפיד לכפר האורנים זה כביש רגיל וחוקי לכל דבר. 4.הכביש גישה שלנו תוכנן ע"י מתכנני לפיד דרך לפיד לא אנחנו עשינו זאת. 5. בגלל שאנו מבינים את הבעיה אנו פועלים לאישור והקמת כביש גישה חדש. 6. נשמח לשתף פעולה בכל יוזמה אחרת שתביא לפתרון שיהיה טוב לשני הישובים. 7. ניתן גם לפנות למע"ץ להצבת רמזור זמני - אולי פניה משותפת תביא לתוצאה. רונן

JACKY35

New member
הפתרון יקר לך

שנחזור מהתחלת ההתכתבות ??? בבקשה רכז שוב את כל המכתבים ששלחתם בעבר תעביר אותם אלי אני הולך להפתיע את שני הישובים בטיפול מסוג אחר יום טוב ג'קי

לטימי ברנרד

אני מקוה שאתה מודע למצוקה הגיעו מים עד נפש קצנו בפקקים בידיך ובידי הועד המפתחות אנא עשו משהו

ronpel

New member
ג'קי לא הבנתי מהו

אבל נשמח לשתף פעולה בכל פתרון טוב. אצל מושי כל ההתכתבות עם כל הגורמים בנושא -אבקש ממנו ליצור איתך קשר ביום ראשון. אני חוזר - אין לנו בעיה לממן שעה שוטר ביום לפי התור. שבוע טוב רונן

kiyossi

New member
לא זאת הייתה הכוונה

מחפשים יחד פתרון-לא עימותים!

JACKY35

New member
יהיה פתרון ידידי

שלום ידידי איך היה החג ? אפילו לא הספקנו לברך אחד את השני אתה יודע שהתחלתי לטפל בזה הפסיקו אותי חשבו לעשות זאת טוב יותר היום יצאתי בבוקר דרך הפקק הגדול ובזמן ההמתנה התקשרתי לשר מסויים והודעתי לו שאני בדרך אליו עם כל החומר אל תדאג כפי שאתה מכיר אותי יהיה פתרון ונשתמע יום שכולו טוב ג'קי פינטו

ג'קי שבענו מההבטחות שלך

זה מה שהבטחת לפני 7 חודשים בפורום 17:04 | 27/09/03 פקקים בבוקרו JACKY35 ו בימים אלה סיימתי את שלב ההסכמות עם יו"ר ומזכיר כפר אורנים בדבר חלוקת הנטל בהקצאת שוטרים בשכר {ישלמו עבור שלושה ימים} ואנו עם השוטרים הטובים שלנו איתן וליאור נשלים את שלושת הימים הנוספים בהתנדבות אנתקווה שמיד אחרי החגים נתחיל עם הסידור דבר שאני בטוח יביא לפתרון ** בברכת שנה טובה ג'קי פינטו ועד הישוב לפיד ג'קי תפסיק למכור לוקשים שיחות עם שרים עלק מה עם המחלף?

JACKY35

New member
לוקשים זה בעברית ?????

אני לפחות שמח שאתה עוקב אחרי נסיונות הטיפול גם אם עדיין לא הניבו תוצאות בגלל בעיות שלא בשליטתי אבל בגללך ובגלל חבריך הפסקתי את הטיפול כי חשבתם לעשות זאת טוב יותר אבל לצערי אחרי שהבוקר נתבקשתי לעשות מאמץ ולו רק בגלל שילדינו מאחרים לבית הספר הסכמתי לעשות צעד מכוון אחר שמור תגובה זו לשעת הצורך אגב על איזה מחלף אתה מדבר אומניק { איש מהאום אמור להיות ניטרלי לא אויב של צד אחד } להזכיר לך אני עושה הכל בהתנדבות ואתה ????

ronpel

New member
אומניק יקר

אני יכול להעיד שאכן זה היה הסיכום - הבעיה הייתה שהצלע השלישית בסיכום זה - המשטרה, הערימה קשיים חדשים שלא אפשרו הפעלת השוטר הנוסף בשכר. תשובתם הסופית היתה שהם מעדיפים שוטרים שיתנדבו כמו בלפיד- זה מצוין רק שאין לנו בעלי תפקידים אלה בשל המיקום מחוץ לקו הירוק. אפילו בקשתינו למשמר אזרחי עדיין לא אושרה סופית.

JACKY35

New member
אני אמצא פתרון

שלום ידידי ציפיתי לקריאה/בקשה מאחרים אנשים חשבו לעשות זאת טוב יותר זזתי הצידה ומבחינתי הפסקתי את דרכי הטיפול היום בבוקר בצאתי מהישוב חשבתי אחרת ואז החלטתי שוב לקחת את זה ואתה יודע ? יטופל ברמת משרד השר אני כבר יצרתי קשר עם מי שצריך נהיה בקשר ג'קי

one freedom 1

New member
../images/Emo7.gif אני כבר מבולבל לגמרי ../images/Emo4.gif

יש לך פיתרון או אין לך פיתרון? מה הפתרון שאתה מציע?? מי השר שדיברת איתו ואיך הוא יפתור את הבעיה? הבטחת פיתרון לפני מספר שבועות וכלום לא זז. למה? איזה פיתרון הפסקת באמצע? אתה כבר הרבה שנים בוועד ולא היה עוד פיתרון ועכשיו פתאום אתה אומר שכן היה לך פיתרון שזזת הצידה? אני לא מבין. אם היה לך פיתרון כל השנים שאתה בוועד למה לא עשית אותו? כן חתמת על התוכניות בשם יו"ר ועד לפיד או לא חתמת? למה נעלמת? שאלו פה שאלות חשובות והתווכחו ואתה נעלמת. או אולי אתה מדבר רק עם שרים עכשיו?

kiyossi

New member
רבותיי -הצעות בלבד!

לא נתבקשתם להתווכח! מידיבורים שבענו-הצעות לפתרון. תודה יוסיK

1.מציעה להתפלל בזמן הפקק

רק לשים לב לרכב מיקדימה. 2.להתקשר למשטרה 100 ולדווח על פקק גדול ביציאה מלפיד-אולי זה יעיר מישהו? 3. תחשבו שבזמן ההמתנה יתקשרו עשרות נהגים ממורמרים למשטרה-אולי זה יעזור? שבת שלום

ג'קי? ומה עם ההבטחה הזו

שנתת לפני חצי שנה- 20:20 | 12/10/03 טובת הישוב במרחק הליכה .....ו JACKY35 ו אני מבקש לרענן את זכרונך בהנחה שאני יודע מי אתה בימים אלה בכוונתי להפגש עם בכירים בקק"ל ע"מ לחדש את הקשר משנת 2001 שמישהו דאג לנתק ולהעביר חלק מהיער לישוב לטובת הישוב בשיתוף ביה"ס ואז יהיה לך עוד פארק,,, שנת שיגשוג והמשך פיתוח לכולנו **** אני יכול להבטיח דבר אחד ששבע השנים הרעות מאחורינו והשנים הטובות בפתח א י נ ש ל ה ג'קי ביער אין פארק כמו שאין שוטר בצומת באנגלית אומרים-הבטוחס

one freedom 1

New member
חי אלוהים! גם זה הוא הבטיח?????????

איך???? זה חארטה! החורשה בתוך שטח של המינהל האזרחי והיא מחוץ לקו הירוק. אם ג'קי פינטו מספח החורשה בוש מתקשר לשרון וערפאת בוכה לכל העולם. אני מציע לג'קי פינטו שימשיך לדבר עם השרים ועם חברי הכנסת על הכניסה לישוב ויפתור את הבעיה של הפקקים שהוא הבטיח לפתור. אחר כך שיספח את היער ובסוף יארגן את הטקס לחתימת שלום בבית הלבן.

kiyossi

New member
הקפצת תזכורת לפקקקקקקק

מה עם רעיונות-הפקק נגמר? או שממילא נשבר?

למעלה