מה היה קורה אם...?
נכון, זו לא שאלה שאפשר לענות עליה, אבל היו לי תהיות בנושא, ורציתי לשתף אתכם. לפני כמה ימים ראיתי ראיון של בריאן ורוג'ר מ-2009. בריאן אמנם כבר לא צעיר ויפה כמו שהיה פעם, אבל עכשיו הוא מבוגר ועדיין נראה מצויין וטוב לגילו
רוג'ר לעומת זאת נראה כמו בן 70+, למרות שחגג ב-2009 רק 60, ונראה גרוע. אח"כ הסתכלתי על אחת מההופעת המוקדמות שלהם, וראיתי את ההבדל הענקי והלא ייאמן, יש להגיד מפחיד, שנראה על פניו של אדם שהוא יותר צעיר מאבא שלי, שנולד... בדיוק שבוע לפני פרדי (רק במקום מאוד שונה על-פני הגלובוס). אחרי זה התחלתי לחשוב כל הזמן איך ג'ון נראה היום וגם איך פרדי היה נראה בגיל 63 וחצי. זה התווסף לשאלה שיושבת כבר הרבה זמן בראש שלי - אם פרדי היה נשאר בחיים, האם הוא לא היה נקלע למחלה נוראית אחרת, והיינו צריכים לראות אותו חולה בפרקינסון או באלצהיימר, למשל? השאלות האלו מטרידות, אבל ככה הראש שלי עובד... מה אני יכולה לעשות?
נכון, זו לא שאלה שאפשר לענות עליה, אבל היו לי תהיות בנושא, ורציתי לשתף אתכם. לפני כמה ימים ראיתי ראיון של בריאן ורוג'ר מ-2009. בריאן אמנם כבר לא צעיר ויפה כמו שהיה פעם, אבל עכשיו הוא מבוגר ועדיין נראה מצויין וטוב לגילו