מה היה קורה אם...?

MichalEe

New member
מה היה קורה אם...?

נכון, זו לא שאלה שאפשר לענות עליה, אבל היו לי תהיות בנושא, ורציתי לשתף אתכם. לפני כמה ימים ראיתי ראיון של בריאן ורוג'ר מ-2009. בריאן אמנם כבר לא צעיר ויפה כמו שהיה פעם, אבל עכשיו הוא מבוגר ועדיין נראה מצויין וטוב לגילו :) רוג'ר לעומת זאת נראה כמו בן 70+, למרות שחגג ב-2009 רק 60, ונראה גרוע. אח"כ הסתכלתי על אחת מההופעת המוקדמות שלהם, וראיתי את ההבדל הענקי והלא ייאמן, יש להגיד מפחיד, שנראה על פניו של אדם שהוא יותר צעיר מאבא שלי, שנולד... בדיוק שבוע לפני פרדי (רק במקום מאוד שונה על-פני הגלובוס). אחרי זה התחלתי לחשוב כל הזמן איך ג'ון נראה היום וגם איך פרדי היה נראה בגיל 63 וחצי. זה התווסף לשאלה שיושבת כבר הרבה זמן בראש שלי - אם פרדי היה נשאר בחיים, האם הוא לא היה נקלע למחלה נוראית אחרת, והיינו צריכים לראות אותו חולה בפרקינסון או באלצהיימר, למשל? השאלות האלו מטרידות, אבל ככה הראש שלי עובד... מה אני יכולה לעשות?

הכל או כלום?

קודם כל אני מסכימה איתך לגבי בריאן ורוג'ר...
אני חושבת שעצם העובדה שבריאן שמר על עצמו (הרבה בזכות הצימחונות) תורמת..כמובן שיש גם את הגנטיקה וצורת החיים שאנחנו חיים כל אלו (ובטח יש עוד הרבה גורמים) משפיעים על איך שאנחנו נראים ומרגישים. אמש תוך כדי האזנה,חשבתי לעצמי שבאיזשהו מקום זה טוב שפרדי הוא ניצחי-הוא לעולם לא יזדקן,תמיד ישאר יפה ובשיאו וזה ממש מתקשר למה שכתבת-לראות את שאר חברי הלהקה מתבגרים (חלקם טוב יותר וחלקם פחות) אז לשאלתך..אפשר רק לנחש

khammel

New member
ראית את בריאן לפני הסיבובים עם פול?

אם יש משהו אחד שיצא טוב מהשת"פ עפ פול זה שבריאן חזר לכושר, הוריד ק"ג מיותרים ונראה טוב לגילו. לפחות, אם מתעלמים מהשיער ההולך ומתדלדל...
לגבי רוג'ר... האמת שדווקא היה נדמה לי שגם הוא נראה טוב לשם שינוי. לפחות, בקליפ שהוא שחרר לאחרונה הוא נראה סביר. בתחילת סיבוב ההופעות האחרון עם פול הוא נראה... עייף ומתנשף. תמונות עדכניות של ג'ון מראות שהוא נראה טוב ובעצם, כמעט שלא השתנה. כנראה שחיי המשפחה עושים לו טוב. אני לא יודעת אם פרדי היה נקלע למחלה כלשהי אבל אפשר לשער שעם אורח החיים ההולל שלו, רוב הסיכויים שזה היה נגמר לא טוב. לאו דווקא פרקינסון או אלצהיימר אלא משהו "בנאלי" כגון COPD. אגב שאלות מטרידות ומחלות... אני כל הזמן שואלת את עצמי אם ההצהרות של בריאן שהוא רוצה להקדיש את יתרת חייו להגנת בע"ח וזה שהסיבוב הופעות של רוג'ר נדחה וכו' זה לא סימן שאולי חו"ח הוא מסתיר איזו בעיה בריאותית. מה אני יכולה לעשות... ככה הראש שלי עובד.

למעלה