מה היה קורה אם....

RTur

New member
מה היה קורה אם....

אז נכון, עברנו כבר על כל השירים מהאלבום (אני לא באמת הולך לפתוח פינה על "באיטיות" כן? חח) אבל לירז עשתה וגם לא עשתה כמה דברים במהלך הקריירה שלה אז אני ממשיך עם הפינה רק שהפעם לאו דווקא על האלבום אלא גם על דברים שמעבר.. אז... מה לדעתכם היה קורה אם.... לירז הייתה ממשיכה לשחק בעונה השנייה של "האלופה"? ראיתם את העונה השנייה - איך לדעתכם העלילה הייתה משתנה אם לירז כן הייתה ממשיכה? האם סער ומיטל היו נשארים זוג? האם בכל זאת היו הופכים אותה לפצועה קשה שבסופו של דבר מתאבדת? מה היה קורה איתה ועם ג'וזף? מה היה קורה עם סער וליאן? ובכלל - מה היה קורה לדמותה של מיטל אוגניסיאן במהלך העונה הזאת? מה היה קורה גם מבחינת הפרוייקטים האחרים שלירז עשתה במקום ההשתתפות בעונה השנייה לדעתכם? האם היא הייתה בכל זאת עושה אותם דברים או שזה לא היה קורה כי היא הייתה בצילומים? אולי היא לא הייתה הולכת בכלל לפסטיגל? אולי היא לא הייתה משתתפת ב"בראבו"? אולי הקמפיין של "פנטן" לא היה מגיע אליה? נניח והיא הייתה משתתפת בעונה השנייה - מה לדעתכם היה הסיכוי שהיא הייתה גם ממשיכה לעונה השלישית? (מישהו אגב רואה את זה?) הייתם רוצים בכלל שהיא תמשיך לעונה השנייה ו/או השלישית? ושאלת השאלות - מה לדעתכם הייתה כמות הפקאצות בפורום אם היא הייתה ממשיכה גם בעונה השנייה?

sapir165

New member
../images/Emo192.gifטוב ......

ככה , ת'אמת ראיתי פרקים של העונה השנייה אבל .. לא עקבתי אחרייה כמו שעקבתי אחרי העונה הראשונה ככה שאני לא ממש בעניינים. -אם לירז הייתה ממשיכה לשחק בעונה השנייה (ולא היו "בורחים" מהדמות של מיטל ) אז סער ומיטל היו ממשים את הרומן הכ"כ הזוי שלהם (גיל 16+הירון+הפלה+נקמה) סער היה מחסל את ג'וזף
כדי שיתן לו ולמיטל לחיות בשקט. וליאן .. ליאן הייתה צריכה לקבל את זה בסופו של דבר. או , שכאשר סער פגש את מיטל אחרי שנזכר בהכל , ולירז הייתה ממשיכה לעונה הבאה .. זה היה אמור להיות המשך הרומן הנוסטלגי למרות כל מה שעבר עלייהם , זה היה יפה אם זה היה קורה כאילו שלמרות הכל האהבה מנצחת חחחחח
-בקשר לפרוייקטים הנוספים של לירז , הייתי מוכנה שהיא תוותר על הפרסומת+הפסטיגל(חלטורה אחת גדולה)בכדי להשתתף בעונה השנייה של האלופה אבל , לא הייתי מוכנה שהיא תוותר על ההשתתפות בבראבו או על עבודת הדיסק השני (כיצא בע"ה) -כן , אני רואה את העונה השלישית (מחוסר עניין
)לא נראלי שהיא הייתה ממשיכה לעונת השלישית מכיוון שהעונה השלישית עוסקת יותר בסער פדידה תום שלייפר וכל מה שמסביבם יותר , ופחות במה שהיא עסקה עד עכשיו שזה כל הדברים ההזויים שקרו לסער -ולגבי כמות הפקאצות לפי דעתי כל מעריץ של לירז צריך להתקבל פה בברכה גם אם זו "פאצה" שמעריכה ואוהבת את צורת המשחק שלה בטלנובלה מסויימת ואאאאאאי ... איזה חפירה
חחחחחח ערב טוב

RTur

New member
דווקא ציפיתי ליותר חפירות חח

אני בטוח שהעונה השלישית לא הייתה נראית כמו שהיא אם היו ממשיכים שחקנים מהעונה הראשונה גם לעונה השנייה וכן לשלישית.. הרי העונות הבאות לא נכתבות מראש. אף אחד לא חשב שיעשו בכלל עונה שניה ושלישית.. גם העונה הראשונה עצמה נכתבת תוך כדי הצילומים כי אי אפשר לדעת מה יקרה מבחינת השחקנים.. אם פתאום מישהו מהם נפצע או נכנס להריון או משו ורוצה לפרוש או משהו אז הכותבים צריכים להיות ערוכים ולעשות שינויים בתסריט לפי השינויים האלה.. אני מאמין שאם לירז הייתה ממשיכה אז היו ממציאים סיפור אחר לגמרי וככה גם העונה השלישית הייתה שונה לגמרי - פשוט הדמויות הראשיות הן אלה שנשארו אז בגלל זה העלילה כרגע מבוססת על סער ותום (לא שהייתה להם כל כך ברירה.. יהודה ועפר חתומים על חוזה טאלנט של הוט חח). השאלה על הפקאצות הייתה בצחוק חח לא ציפיתי שבאמת תעני עליה

sapir165

New member
חחחחחחח

אם אתה אומר .. כי הבנתי שלשחקנים יש חוזה מסויים שלא מאפשר להם לפרוש באמצע .. ובקשר לשאלת הפקאצות חשבתי ששאלת ברצינות

RTur

New member
לא בהכרח לפרוש..

אבל נניח ושחקן כלשהו נפצע בצורה חמורה וצריך ללכת עם גבס או משו.. הרי הוא לא יכול להצטלם בלי הגבס. אז הם צריכים לעשות שינוי בתסריט ולגרום לזה שהפציעה איכשהו תשתלב בעלילה כדי שהגבס לא יופיע סתם ככה פתאום ואף אחד לא יבין מאיפה זה צץ. או התפתחה למישהו מהם איזו פריחה או דלקת אנערף והתנפח להם איזה חלק בגוף והם נראים זוועה ושום איפור לא עוזר חחחח

sapir165

New member
חחחחחחחחחח

לא חשבתי על זה בצורה הזאת חחחחחחחחחחחחחחחחח

RTur

New member
נו מה קורה אתכם?!

אתם מתלוננים שהפורום מת, כותבים ומגיבים על כל מיני שטויות שלא קשורות ללירז אבל עד שכבר יש פה דיון שכן קשור ללירז אז אף אחד לא מגיב?

sivan1996

New member
תודה D:

בורי שהזנחתי קצת =] אבל המחשב שלי כל שני וחמישי בתיקון... =] ותודה על הקישור שנים חיפשתי את זה... =?

RTur

New member
ועדיין מתעלמים מהשרשור.. אין בעיה...

תמשיכו להגיב לסיכומי סופ"ש ו"תפוז אנשים מודיע".. כי זה הרי פורום "סיכום סופ"ש" נכון?

למעלה