מה היה קורה אם?

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
מה היה קורה אם?

והפעם: עד הסיבוב הבא 1. אם השיר היה יוצא כסינגל, הוא היה מצליח לדעתכם? 2. הייתם מוציאים אותו כסינגל במקום אחד מחמשת הסינגלים שיצאו? (עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר) 3. הייתם מוציאים אותו בתור סינגל נוסף לחמישה? 4. אם השיר היה יוצא כסינגל והיה מצולם לו קליפ - איך הייתם מדמיינים אותו?

עונה

והפעם: עד הסיבוב הבא 1. אם השיר היה יוצא כסינגל, הוא היה מצליח לדעתכם?לא 2. הייתם מוציאים אותו כסינגל במקום אחד מחמשת הסינגלים שיצאו? (עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר) לא,האמת כבר כימעט ושחכתי את השיר הזה
3. הייתם מוציאים אותו בתור סינגל נוסף לחמישה?לא 4. אם השיר היה יוצא כסינגל והיה מצולם לו קליפ - איך הייתם מדמיינים אותו?כמו השיר משהו עם סיבובים

עווונה ../images/Emo13.gif

והפעם: עד הסיבוב הבא 1. אם השיר היה יוצא כסינגל, הוא היה מצליח לדעתכם?אולי לא בסטוח כל כך 2. הייתם מוציאים אותו כסינגל במקום אחד מחמשת הסינגלים שיצאו? (עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר)לא ממש אני אישית אוהבת את השיר אבל התחברתי עליו פחות .. 3. הייתם מוציאים אותו בתור סינגל נוסף לחמישה?חחח כן מה אכפת לי
4. אם השיר היה יוצא כסינגל והיה מצולם לו קליפ - איך הייתם מדמיינים אותו?אייין לי מווושג
אולי לירז בגלגל ענק
סתם הפעם באמת אין לי מווווושגגג !!!!

RTur

New member
עונה:

1. אם השיר היה יוצא כסינגל, הוא היה מצליח לדעתכם? לא 2. הייתם מוציאים אותו כסינגל במקום אחד מחמשת הסינגלים שיצאו? (עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר) לא. מת עליו אבל הוא לא מתאים לסינגל 3. הייתם מוציאים אותו בתור סינגל נוסף לחמישה? לא 4. אם השיר היה יוצא כסינגל והיה מצולם לו קליפ - איך הייתם מדמיינים אותו? אממ.. אולי משהו בסגנון broken hearted girl של ביונסה

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

והפעם: עד הסיבוב הבא 1. אם השיר היה יוצא כסינגל, הוא היה מצליח לדעתכם?כן ברור איזו שאלה כל משלירזוש המלכה המושלמת שליייייייייייייייי תעשה או עושה תמיד מוצלח. 2. הייתם מוציאים אותו כסינגל במקום אחד מחמשת הסינגלים שיצאו? (עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר) הייתי מוסיפה אותו לחמישת הסינגלים האחרים שלה. 3. הייתם מוציאים אותו בתור סינגל נוסף לחמישה? כן ברור איזו שאלה אני מתה על כל האלבום שלה על כל משלירזוש תעשה או עושה. 4. אם השיר היה יוצא כסינגל והיה מצולם לו קליפ - איך הייתם מדמיינים אותו?אממ.... אולי עם זיו וסביבון הם כיאלו מסתובבים בגלגל ענק. חחחח סתם לא יודעת אין לי מושג חחח.

למעלה