מה היה קורה אם...

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
מה היה קורה אם...

חזרנו והפעם נדסקס על השיר "נשיקות". 1) אם השיר היה יוצא כסינגל - הוא היה מצליח לדעתכם? 2) הייתם מעדיפים להוציא אותו כסינגל במקום אחד מהסינגלים שכן יצאו? (עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר) 3) אם השיר היה יוצא כסינגל והיה מצולם לו קליפ - איך הייתם מביימים אותו? שאלת בונוס: * נניח ולירז מוציאה את האלבום השני שלה עכשיו ויוצאת לסיבוב הופעות. הייתם רוצים ש"נשיקות" יהיה אחד מהשירים בהופעה מתוך האלבום הראשון?

עונה

1) אם השיר היה יוצא כסינגל - הוא היה מצליח לדעתכם?ניראה לי שכן,אני באופן אישי מאוד היתחברתי לשיר 2) הייתם מעדיפים להוציא אותו כסינגל במקום אחד מהסינגלים שכן יצאו?כן במיקום מנוחה (עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר) 3) אם השיר היה יוצא כסינגל והיה מצולם לו קליפ - איך הייתם מביימים אותו?לירז ועוד איזה גבר נימצאים באיזה בית,ובהתחלה מראים שהוא מנשק אותה ומנשק אותה וכאילו ש...הקליפ יצולם לפי המילים,כאילו "שטפתי כבר את כל הנשיקות שלך מעליי תן לי לישון" אז כאילו אחר כך היא הולכת לישטוף אותן ומבקשת מימנו כזה לישון,המילים מדברות בעד עצמן זה לא יהיה כ"כ קשה לצלם את הקליפ לפי המילים שאלת בונוס: * נניח ולירז מוציאה את האלבום השני שלה עכשיו ויוצאת לסיבוב הופעות. הייתם רוצים ש"נשיקות" יהיה אחד מהשירים בהופעה מתוך האלבום הראשון-כןןןן

רותם654

New member
עונננה ../images/Emo3.gif

חזרנו והפעם נדסקס על השיר "נשיקות". 1) אם השיר היה יוצא כסינגל - הוא היה מצליח לדעתכם? אממ...לא יודעת יש יותר יפים 2) הייתם מעדיפים להוציא אותו כסינגל במקום אחד מהסינגלים שכן יצאו? (עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר) לא הייתי מחליפה... 3) אם השיר היה יוצא כסינגל והיה מצולם לו קליפ - איך הייתם מביימים אותו?אני לא טובה בזה אבל את לירז עם שימלה לבנה ו..אממ..עזבו חח..
שאלת בונוס: * נניח ולירז מוציאה את האלבום השני שלה עכשיו ויוצאת לסיבוב הופעות. הייתם רוצים ש"נשיקות" יהיה אחד מהשירים בהופעה מתוך האלבום הראשון?לא איכפת לי אבל אם נגיד היית שואל אם השיר הזה או נגיד בעיינים עצומות אז הייתי עונה בעיינים עצומות

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

חזרנו והפעם נדסקס על השיר "נשיקות". 1) אם השיר היה יוצא כסינגל - הוא היה מצליח לדעתכם?כן ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2) הייתם מעדיפים להוציא אותו כסינגל במקום אחד מהסינגלים שכן יצאו?כל השירים של לירזוש המלכה!!!!!!! כל משהיה תשיר או תעשה יהיה מהדים ענק!!!!!!!!!!!!!!!! (עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר) 3) אם השיר היה יוצא כסינגל והיה מצולם לו קליפ - איך הייתם מביימים אותו?שזיו מנשק אותה והיא אותו שאלת בונוס: * נניח ולירז מוציאה את האלבום השני שלה עכשיו ויוצאת לסיבוב הופעות. הייתם רוצים ש"נשיקות" יהיה אחד מהשירים בהופעה מתוך האלבום הראשון?כן לא אכפת לי משלירזוש תבחר לשיר יהיה מעולה אני מתה עלייה כבר אמרתי כל משהיא תעשה יהיה מהדים מהדים מהדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ירינוש12

New member
בעוד כמה שעות זה קורה!!../images/Emo160.gif

בעוד כמה שעות זה קורה!!
בשש בערב אני אהיה כבר במטוס היישר לס-פ-ר-ד!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיףףףףףףףף!!!!!111 אז נשיקות לכולם.. וללירז:אם הייתי יכולה הייתי לוקחת אותך איתי!

איזה כיף לי ....

ב-22.8 אני הולכת להצגה בראבו ,עוד פעם בבית החייל ..חחח היום הזמנתי כרטיסים [: אני מתה שכבר יגיע ...! ליראות סופסוף את לירזוש וגלית גיאת החיימשלי

ירין תהני ../images/Emo8.gif

תהני לך שמה,אני מקווה שאת יודעת לדבר ספרדית אה
אין השפה הספרדית היא הכי יפה שיש =]

../images/Emo41.gifעונה..

1) אם השיר היה יוצא כסינגל - הוא היה מצליח לדעתכם? יכול להיות 2) הייתם מעדיפים להוציא אותו כסינגל במקום אחד מהסינגלים שכן יצאו? (עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר)? לא. 3) אם השיר היה יוצא כסינגל והיה מצולם לו קליפ - איך הייתם מביימים אותו? לירז בבית, עם שמלה.. לא יודעת חח שאלת בונוס: * נניח ולירז מוציאה את האלבום השני שלה עכשיו ויוצאת לסיבוב הופעות. הייתם רוצים ש"נשיקות" יהיה אחד מהשירים בהופעה מתוך האלבום הראשון? האמת שיש שירים יותר טובים

RTur

New member
ותורי לענות:

1) אם השיר היה יוצא כסינגל - הוא היה מצליח לדעתכם? אני מת על השיר אבל הוא לא היה מצליח כסינגל 2) הייתם מעדיפים להוציא אותו כסינגל במקום אחד מהסינגלים שכן יצאו? (עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר) לא, הוא לא היה עושה עבודה יותר טובה מאלה במילא. 3) אם השיר היה יוצא כסינגל והיה מצולם לו קליפ - איך הייתם מביימים אותו? אני חושב שאפשר היה פשוט לעשות את הסיפור האמיתי שעליו נכתב השיר.. לירז חוזרת מדייט ונכנסת לשירותים ושוטפת את עצמה ואז כל מיני צילומי חרטה כאלה כמו שעשו ב"ריסים" שהיא שרה את השיר בכל מיני פוזות חחחח שאלת בונוס: * נניח ולירז מוציאה את האלבום השני שלה עכשיו ויוצאת לסיבוב הופעות. הייתם רוצים ש"נשיקות" יהיה אחד מהשירים בהופעה מתוך האלבום הראשון? הממ... עכשיו שאני חושב על זה - לא. רוב השירים יהיו מהאלבום השני אז עדיף שמהראשון יהיו שירים אחרים כי לא יהיו הרבה.

למעלה