מה היה קורה אם?

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
מה היה קורה אם?

חוזרים שוב עם הפינה... והפעם: מה היה קורה אם השיר "בעיניים עצומות" היה יוצא כסינגל? * האם הוא היה מצליח לדעתכם? * האם הייתם מעדיפים להוציא אותו כסינגל במקום אחד מהסינגלים האחרים שיצאו מהאלבום? (עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר) * האם הייתם מוציאים אותו כסינגל נוסף, סינגל שישי מהאלבום? * איך לדעתכם היה נראה הקליפ של השיר במידה ויוחלט לצלם לו אחד כזה?

../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif

* האם הוא היה מצליח לדעתכם? כן, שיר מדהים פשוט, שבשניה אפשר להתאהב בו. * האם הייתם מעדיפים להוציא אותו כסינגל במקום אחד מהסינגלים האחרים שיצאו מהאלבום? (עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר)? כן במקום מנוחה.. * האם הייתם מוציאים אותו כסינגל נוסף, סינגל שישי מהאלבום? עדיף במקום מנוחה, 6 זה יותר מידי * איך לדעתכם היה נראה הקליפ של השיר במידה ויוחלט לצלם לו אחד כזה? אפשר בים, או בהרים כאלה שהשיער שלה עף.. משהו רגוע כזה..

רותם654

New member
עונננננהההה../images/Emo6.gif

חוזרים שוב עם הפינה... והפעם: מה היה קורה אם השיר "בעיניים עצומות" היה יוצא כסינגל? * האם הוא היה מצליח לדעתכם? ברור שיר מדהים
* האם הייתם מעדיפים להוציא אותו כסינגל במקום אחד מהסינגלים האחרים שיצאו מהאלבום? (עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר)מנוחה נידמה לי.. * האם הייתם מוציאים אותו כסינגל נוסף, סינגל שישי מהאלבום?ברור!השיר האהוב עליי * איך לדעתכם היה נראה הקליפ של השיר במידה ויוחלט לצלם לו אחד כזה?לדעתי צריכה להיות בקליפ אמא שלה כי היא אמרה שזה עליה..לא יודעת יראו אותה עושה דברים ואת לירז לידה שרה ...

עונה

* האם הוא היה מצליח לדעתכם?לא ניראה לי .... * האם הייתם מעדיפים להוציא אותו כסינגל במקום אחד מהסינגלים האחרים שיצאו מהאלבום? (עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר)-לא,הוא לא כל כך מתאים בתור סינגל * האם הייתם מוציאים אותו כסינגל נוסף, סינגל שישי מהאלבום?לא... * איך לדעתכם היה נראה הקליפ של השיר במידה ויוחלט לצלם לו אחד כזה?רוב השיר מדבר על עיניים עצומות אז כאילו שלירז תהיה עם עיניים עצומות או כאילו שיקשרו לה איזה מיטפחת וכל הקליפ היא בעיניים עצומות ...

עונה! <3

* האם הוא היה מצליח לדעתכם? אני מתה עליו, נראה לי שגם אחרים היו אוהבים P: * האם הייתם מעדיפים להוציא אותו כסינגל במקום אחד מהסינגלים האחרים שיצאו מהאלבום? עוד צהריים/מנוחה * האם הייתם מוציאים אותו כסינגל נוסף, סינגל שישי מהאלבום?כן, אני חושבת שהוא היה מצליח מאוד. * איך לדעתכם היה נראה הקליפ של השיר במידה ויוחלט לצלם לו אחד כזה? טוב אז ככה... לירז עומדת על שפת הים, ויש לה מטפחת שחורה על העיניים, היא עם שיער שחור ושמלה לבנה מתנפנפנת כזאת ופשוטה..נו מדהימה כזאת... והיא מסתובבת, ונופלת, וקמה ואנשים מסתכלים עליה וצוחקים/מתלחששים/מלגלגלים והיא ממשיכה עד שהיא מגיעה לתוך אמצע לב מאבנים.. משהו כזה.. חח D:

למעלה