מה היה קורה אם

Tinkerblack

New member
מה היה קורה אם

סלין לא הייתה אומרת לא לבריי והם בסוף היו ביחד מה היה קורה לטרודי ולאמבר מה היה קורה לפרייד ומה היה קורה לריאן? בואו נעלה אפשרויות מה היה יכול לקרות

Slow Cheetah

New member
אמבר הייתה מתאבדת מדיכאון אחריי שסשה עזב../images/Emo3.gif

טרודי הייתה מתאבדת מאחר שסלין לא הייתה שם כדיי לעצור אותה, בגלל שהיא הייתה עסוקה עם בריי. פרייד היה חיי עד גיל 88 ומתחתן עם עץ חתיך במיוחד. בריי היה בורח בסוף מסלין וחוזר אל אבוני. ואבוני הייתה מפתחת פיצול אישיות- אחד עם בריי והשני עם זוט. ולקס כמובן היה פותח מועדון חשפנות שהוא המופיע היחידי, והוא היה שוכב עם 204873 בנות ביום. זאנדרה הייתה נפגשת עם גל והייתה הופכת להיות האמא הרוחנית שלה, קיי.סי היה נפגש עם לוטי והם היו הופכים לזוג, והיו מאמצים את סמי בתור בנם הבכור. ג'ק ודל היו גרים בשלישיה עם אלי, והיו חיים באושר ואושר עד עצם היום הזה. הסוף

its only ma

New member
חחח, וכמובן... האופטימיות חוגגת!!! ../images/Emo3.gif

בכל זאת...אהבתי...

uuu8

New member
אמממממ ניסיון קטן שלי

אבוני היתה מביימת את מותה של סלין ואז פרייד היה מתאהב בא מההתחלה... אמבר הייתה עושה כת עם אבוני נגד סלין
וטרודי היתה מנסה להתאבד אז מיי היתה עוצרת אותה כי היא התאהבה בא
ריאן היה כועס כ"כ עד שכל הקטע עם הנבחרים היה נגמר יותר מהר (הוא היה מרביץ להם עוד בהתחלה אז הם לא היו משתלטים
) אח"כ פרייד היה מתאהב באמבר ואבוני היתה מתאהבת בבריי (ובריי באבוני) וסלין היתה מנסה להתאבד אבל אף אחד לא היה עוצר אותה כי ריאן הלך להתחיל עם אליס ומיי עם טרודי איפשהו בירח דבש ובריי אבוני אמבר פרייד לקס וטאי סאן היו עושים חתונה משולשת לכבוד מותה של סלין חחחח
(אני עד כדי כך שונא אותה?? )

uuu8

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

אל תראו אותי ככה אני לא שונא את סלין כ"כ ...פשוט זה מחייב חחחח

uuu8

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

חחח זה לא מקפיץ בעסה אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת

למעלה