מה היה קורה אילו...?!

מה היה קורה אילו...?!

מה הייתם עושים אילו..?! <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו, עליכם לענות על השאלות..לא לשכוח להוסיף לפני[לא חייב בכתב]את המשפט: מה הייתם עושים אילו..?!> מקווה שזה ברור.. אם אל תגידוו אני אסביר..
הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? היית ממש שונא את השאלון הזה ? הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? לא היה מחשב? לא הייתה טלוויזיה? הייתם מתים? היה נכנס גנב הביתה? המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? הייתם בני 18? ראיתם מישהו גונב מחנות? המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? לא היה את השאלון הזה?

אניי../images/Emo9.gif

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?הייתי עוצמת עיניים (אולי קצת צוחקת..:D) ועפה משם.. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה?הייתי צוחקת..מנסה להבין הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?לא שזה יקרה..אבל הייתי צוחקתת
מישהו היה זורק עליכם שקית מים?אוקיי..זה מקרה כאוב מכיתה ז'..זה כבר קרה כשדיברתי עם חברה שלי על הספסל..זרקו עלינו שקית מים (על הראש..),ואז זרקו לי גם על הרגל תפוח אכול..בעע..
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה?הייתי חושדת..דהה
ולא לוקחת היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך?הייתי מ-ת-ח-ר-פ-נ-ת!! ובוכה..המוןןןן
היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי שמחה בשביל כולם שהם לא צריכים לחיות איתי עוד מעט היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן?הייתי מספרת למישהו..ואם הוא לא היה מאמין..הייתי מספרת לעוד מישהו..ואולי הולכת עם זה לאיזה בית חולים אחד..אין משהו יותר טוב מלהציל חיים
היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הייתי משתמשת בכוחות הלא קונבנציונליים שלי (חחחח..איזה כיף זה להשתמש במילים שאין לך מושג מה הפירוש שלהן!!
) היית ממש שונא את השאלון הזה ?לא הייתי עושה אותו
הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?מאחר שאני בגמילה מקולה..כבר שנה ומשהו (פעם שלישית כבר..כל הזמן חזרתי..
) הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? הייתי בוכההההה
כי זה דווקא הצד החזק שלי.. הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? נראה לכם שאני אבזבז כמה אמרתם? אממ..80000..800000 כמה אמרתם נוו??אהה..8000000000 שקל רק על חנות אחת?? לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?לא הייתי איתכם
לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? זה היה מוזר..
הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אהבתיי..שאלה מוקצנת לגמרייי
אממ..הייתי מנסה לדבר איתו ולהסביר לו שזה לא אפשרי..ובטח גם הייתי מתבאסת לפני זה.. היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?אממ..אין לי מושג..
נראה לי הייתי ממשיכה להיות חברה שלו/ה לא היה מחשב? הייתי מתחרפנתתתתתת
לא הייתה טלוויזיה? גם הייתי מתחרפנתתתתתת!! אבל פחות מהמחשב.. הייתם מתים? היה טוב לכולם
היה נכנס גנב הביתה? תמיד חלמתי על זה..להביא לו מכות
המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?אממ..הייתי מדברת איתה אחרי זה..שלא נקבל עונש שנינו.. הייתם בני 18?
עכשיו אני צריכה לשלם על הכל..ולעבוד..ו..מה אכפת לי?? אני בת 18!! |עליז| ראיתם מישהו גונב מחנות?לא הייתי עושה כלום..יש מצלמות
המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?היינו לוקחים אותה לאחות בצפר
לא היה את השאלון הזה? הייתי מוצאת לעצמי חיים

חהחהחה קרעת אותי עם התשובות שלך!

היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הייתי משתמשת בכוחות הלא קונבנציונליים שלי (חחחח..איזה כיף זה להשתמש במילים שאין לך מושג מה הפירוש שלהן!!)
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? הייתי בוכההההה כי זה דווקא הצד החזק שלי.. הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? נראה לכם שאני אבזבז כמה אמרתם? אממ..80000..800000 כמה אמרתם נוו??אהה..8000000000 שקל רק על חנות אחת?? אני קוראת את התשובה שלך.. וכזה אומרת לעצמי בלב..אז מה את תשמרי את כל הכסף לעצמך?! פתאום את אומרת.."נרא לכם רק בחנות אחת" וואי ואני נשפכתי!!

עונה

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?האמת שאני הייתי עוצם עיניים והולך בתקווה שאני לא יתקל בעמוד חשמל
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?אני יגיד לו מילה מוזרה בחזרה בעיניים עצומות ובתקווה לא לפגוע בעמוד חשמל
הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?הייתי מנסה לא לצחוק (בדרך כלל לא הולך לי בכלל כי אני פשוט מתפקע מצחוק) מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?הוא היה עכשיו או בקבר או באיכילוב(סתם) מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב?הייתי עובר בלי שישים
רק חסר לי שיעלב (אה.. יצא לי חרוז!) היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? האמת נראה לי שמיצינו את זה במשחק החיים בשנת 2003 לא?! היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?הייתי הולך ומתוודה על הרצח שגרמתי (סתם!!!!!!!) הייתי מוציא את כל הסודות שלי החוצה היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?הייתי רץ לבית חולים בתקווה לעשות מיליונים!!!!!!!!!!!!!!!!!$ וגם הייתי נורא שמח לעזור לאומה היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?הייתי אוסף כל שקל לניתוח הכי טוב (נו גאמני הייתי בניתוח
אוי כואב ה-
XDXDXDXDXDXD
) היית ממש שונא את השאלון הזה ?לא הייתי עונה אליו הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?המחשב הוא חיי פשוט הייתי עושה עצומה ענקית בכל ארץ ישראל נגד קוקה-קולה הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? זה לא יקרה מעולם הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים?בכל חנות אפשרית XDXDXDXDXDXDXDXD
לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?הייתי כוכב טלויזיה מפורסם וזמר (כמו נינה רק בן) והייתי מיליארדר לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?לא הבנתי ת'שאלה הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?הייתי שונא אותו היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?הייתי שם על החברים שלי...(צונזר לטובתכם) לא היה מחשב?הייתי מת משעמום לא הייתה טלוויזיה?הייתי במחשב הייתם מתים?כשזה יקרה לי אני יגיד לך
היה נכנס גנב הביתה?הייתי דופק לו מחבט בראש המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?הייתי מכחיש אבל בחיים לא הייתי אומר שזה החבר שלי אלא אגיד שאין לי מושג הייתם בני 18?אני יגיד לך כשאני יהיה בן 18 או כשאני ישיג טורבו טיים ראיתם מישהו גונב מחנות?הייתי דופק לו חנות בראש
המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?הייתי עושה ריקודים ושמחה לא היה את השאלון הזה?הייתי עושה משהו אחר

למעלה