מה היה קורה אילו...

מה היה קורה אילו...

סתם שאלות שלא צריך לתת עליהם תשובות אבל אתם מוזמנים לשאול שאלות שלכם. בכל מקרה זה לא חייב להיות מהפרק האחרון למרות שזה מה שאני עושה 1) מה היה קורה אילו דדי היה "מפקשש" בטורבו טיים ומזקין את הזקן? 2) מה היה קורה אילו ניצן לא היתה תוקעת ת'סכין במולי? 3) מה היה קורה אילו לילי לא היתה קופצת הישר אל עבר העקרב? 4) מה היה קורה אילו ניננ לא היה מציע את רעיון ההתעלפות? אתם מוזמנים להמשיך לשאול או לחלופין אם אתם רוצים לפתח ת'דמיון ולתת תשובות

Rioter

New member
../images/Emo6.gif ובנימה זו..

1) מה היה קורה אילו דדי היה "מפקשש" בטורבו טיים ומזקין את הזקן? היה יותר 'אקשן', והרבה יותר מעניין. בכל זאת - הכי כיף שהכל מסתבך.
2) מה היה קורה אילו ניצן לא היתה תוקעת ת'סכין במולי? אז גיורא היה מוצא דרך אחרת למנוע ממנו לפגוע באדם... 3) מה היה קורה אילו לילי לא היתה קופצת הישר אל עבר העקרב? אז גיורא היה מוצא דרך אחרת למנוע מאיה למות... 4) מה היה קורה אילו ניני לא היה מציע את רעיון ההתעלפות? אז גיורא היה מוצא דרך אחרת לחלץ את כולם מהניסוי.. XD גיורא כל יכול!

chen010189

New member
מה היה קורה אם הזקן כן היה מנשק...

את מולי? (להזכירכם: "הו, נשק אותי זקן! המ... לא, לא עכשיו מולי!")

Rioter

New member
XD

אני יכולה להגיד לך מה היה קורה. היה חם!
(וואו, הקול שלי נוראי O_O)

RoieL

New member
מה היה קורה אילו אני הייתי גיורא

אני הייתי מגיע ומתחתן עם לילי, וכולם היו מתים. אולי היינו עושים שלישיה עם הסקורפיו, אם הוא היה מציע מספיק כסף

RoieL

New member
האמת שרויטר זה אני,

קוראים לי שיר ואני זכר, באתי לרצוח את כולכם ולהשאר עם לילי לעולמי עד מוחאחאחע
[אני מחורפן עכשיו, דברו איתי מחר
]

RoieL

New member
אל תגיבי פה!!!11

עוד יחשבו שיש לי פיצול אישיות
!!

Rioter

New member
אני עצובה. ../images/Emo7.gif

לא מספיק שאנשים שלא מכירים אותי פה פונים אליי בלשון זכר, עכשיו גם יחשבו שאני מפוצלת לזכר ונקבה.
(זו שיריוטר, לכל התוהים שביניכם!)

אוקי אז ככה....

1) מה היה קורה אילו דדי היה "מפקשש" בטורבו טיים ומזקין את הזקן? צחוקייייייים!!!!! לראות את הזקן יותר זקן...חיחי... 2) מה היה קורה אילו ניצן לא היתה תוקעת ת'סכין במולי? בי בי אדם... 3) מה היה קורה אילו לילי לא היתה קופצת הישר אל עבר העקרב?בי בי איה... 4) מה היה קורה אילו ניננ לא היה מציע את רעיון ההתעלפות? בי בי השמינייה?ו- הי הי לגלימות עם הבריסטולים!!!

למעלה