מה היה ה
סוף ?

דלפק 55

New member
מה היה ה../images/Emo201.gifסוף ?

תגידו מה לעזלל היה הרעיון של לעלות סופרים ב 8:55 ל D היום ... מה לעזזל חושבים שם !!! אני אומר לכם ביזיון !!!! ועכשיו סתם לעוד שאלה לא קשורה .... ביום רבעי הבא (משמע יום העצמות מישהו יכול להסביר לי מה לעזזל קורה עם ההסעות ? ועוד שאלה לגבי זה איך אני משנה את הציר הלא הגיוני שאני נמצא עליו יש הסעה לעיר שלי אבל במקום להיות עליה אני נמצא בהסעה של 2 ערים נוסופות !!! וחוץ מזה רק להגיד מילה טובה ! בשתי המשמרות האחרונות שלי גיליתי אנשים טובים ונחמדים שממש עשו לי כיף להיות במשמרת ! וזהו תמך תמך היום בטח יהיה נורא ! אוהב את כולכם

JuveFan

New member
אין מה לעשות

נכון שזה נראה רע להעלות משמרת לעבוד חמש דקות לפני שהיא מסתיימת, אבל לפעמים באמת אין ברירה. כבר היו מקרים מעולם וזה עוד יקרה שוב. מספיק שכל אחד עושה משהו קטן, זה מקל מאוד על העומס במגזר. גם כשהייתי בודק שנאתי את זה אבל הבנתי שאין ברירה. לפעמים יש אילוצים. ואם תרצו, הנה המשפט הכי פלצני: "המשמרת נגמרת בשעה 9:00 ועד אז כולם עובדים". פלצני פלצני אבל נכון. לגבי ההסעות ביום העצמאות: ההסעות יעבדו במתכונת שבת. זה לא נוגע ליום הזיכרון/ערב יום העצמאות כשאז ההסעות יעבדו במתכונת רגילה.

בולשיט

אני הייתי תמך תמך באותו יום וראיתי בדיוק את הבזיון שהיה. האלו אותם לעזור עם קבוצה שבכלל לא היה צורך בהם, הם עמדו 5 דקות עד שבכלל הכניסו אותם וחוץ מאולי להדביק שתי מדבקות לא עשו כלום. בודקי תמך תמך ותמך בוקר היו מסתדרים יופי טופי גם אם לא היו מעלים את כל הסופרים... עוד יותר אבסורד הוא שהאלו את האחים עובדיה כשלא היו בכלל ישראלים וזה רק כדי שבודקי הרשות לא ירגישו מקופחים.

מרפי1

New member
יותר ביזיון שאת כותבת האלו

ועוד חוזרת על הטעות פעם נוספת.

שני דברים

להעיר לאדם שאתה מכיר אינו במקום, במיוחד כאשר אתה נופל על אדם דיסקלט, כיוון שאז הביזיון והבושה הם שלך בלבד. לא, איני דיסלקטית, כתבתי את זה מן המהירות וחוסר תשומת הלב, אין זה אומר שזה בזיון, אלא פשוט שלא שמתי לב. כן לפעמים יש לאדם שגיאות כתיב. אם זה מה שאתה מחפש אצל אנשים, כנראה שיש לך בעיה קשה מאוד. אגב, לשם הגילוי הנאות, ממוצע הבגרות שלי בלשון וחיבור הוא 98.

nant

New member
אני במקומך לא הייתי מגיב...

הוא פשוט בן אדם מסכן שמחפש צומת לב...

למעלה