מה היה היום? |פרק 3|

מה היה היום? |פרק 3|

כשנכנסתי לפה לפני קצת יותר משעה חיפשתי בנרות את תקצירי הפרק הראשון והשני, אך ללא הועיל. אז הפעם, החלטתי אני להרים את הכפפה, ולנסות לתקצר מעט את הפרק, מאיך שאני ראיתי אותו (פעם ראשונה). אתם מוזמנים להוסיף מה ששכחתי (ואני אשכח). הזמן: בין ראש השנה ליום כיפור. הכותרת שבחרתי לתת לתקציר: יום למחרת, את מסתכלת על עצמך במראה, ורואה שאת כבר... אישה גלי מגיעה אל דירתו של חנן, שמחפש שותפה, היא מתחילה לגור עמו. לא הרבה זמן אח"כ, היא מביאה את אמה ומאכילה אותה בעלילות "הילדה הטובה" שהיא (לא!). היא מציגה את חנן כשותפה לחיים, ומספרת לה שהיא מתכוונת לקחת קורסים באונברסיטה החופשית. אמא שלה, המרוצה, עוזבת את הדירה, לא לפני שהיא מזמינה את גלי לארוחה המפסקת. גלי מסרבת. בנתיים, תותי, שהתחילה בקשר ידידותי עם סשה, עולה חדש מאוקריאנה (נשוי עם שני ילדים), מספרת לשירה (איילת זורר. ברח לי השם בתכנית, נראה לי שירה) שהיא נטולת ניסיון מיני לחלוטין (דהיינו, בתולה). היא מדוכדכת, גם על היותה בתולה וגם על ששקרה לחברתה. יום אח"כ, היא נפגשת עמה (עם איילת זורר) שוב, והן צופות בסרט [אין לי מושג למה הפרט הזה רלוונטי]. בכל מקרה, איילת זורר (אני אקרא לה כך עד שאני אלמד את השם) מספרת לה על הפעם הראשונה, על כמה שזה לא כמו בסרטים, ועל כך שזה יכול לכאוב לפעמים, ושצריך להשתחרר, אבל שזה אחלה וגם, שבבוקר למחרת הפעם הראשונה, "את עומדת מול המראה, ורואה אותך, אישה". תותי, מחליטה לחוות את הפעם הראשונה עם סשה. היא לא מספרת לאיילת זורר שסשה נשוי עם ילדים, ושמשפחתו עדיים באוראינה. למעשה, היא מסתירה זאת ממנה. ביום כיפור, היא מגיעה לביתו, הם מאיזנים למוזיקה (והיה קטע ממש משעמם של דקה בערך, בה היינו צריכים לשמוע את סשה שר), היא יוזמת את הצעד, והם מתחילים לשכב. על השטיח, כשהאקט מלווה בפרצופים ממש משונים מצדה של תותי (LOL). יום למחרת, תותי עומדת מול המראה, בוחנת את עצמה, ואני מניח, שהיא הרגישה שהיא כבר לא ילדה, אלא "אישה". אני חייב לציין, שממש אהבתי את זה שהסוף אינו מותח ממש, כמו בטלנובלות וכד', ושהפרק לא הסתיים באיזו פתיחת דלת שהולכת להסתיים בגילוי בגידה וכד', אלא איך שהוא הסתיים.

ALiCiA SpInNeT

New member
השיר שסיים את הפרק-

(הבטחתי לעצמי שלא אשכח את המילים למען חיפוש מאוחר יותר בגוגל, ובכל זאת-.-") מישהו, לרענן את זכרוני?;;

טוארג

New member
שניה אני אחפש, זה מופיע בדיסק...

שולה חן - פתאום היה לי טוב כל כך. והשיר בסצינת סקס - אריק איינשטיין- רותי. (אני מהמר שמחר יהיה את השיר "גלי" של נועם קניאל)

טוארג

New member
הבנתי שאי אפשר להשיג יותר את הדיסק

אז אולי בערב או מחר אני אסרוק את העטיפה שלו...

lollapalooza

New member
הו, חבל לך על המאמץ...

כי אם אתה תעלה לפה סריקה, אני אמחק.
ולדעתי יש עדיין עותקים של הדיסק. צריך לבדוק. האא רגע, יש פה לינק בקישורים של הפורום שדרכו אפשר להזמין את הדיסק בממש מעט כסף.

טוארג

New member
למה למחוק?

אני לא מעלה לכאן את השירים אלא רק את התמונה של העטיפה של הדיסק שקניתי במחיר מלא, עוד כשהיתה החנות "פיקדילי" בירושלים (הו הנוסטלגיה)

yanivpoho

New member
לי אישית יש את הדיסק וראיתי שהוא

נמצא בחניות הדיסקים (לפחות בהרצליה ) שלום וסאלם על העולם

ויש גם פה, לינק מNMC

(ארבע בבוקר, מה עוד יש לי לעשות?) http://www.nmc-music.co.il/nmc/product.asp?sku=02300102HAM&dept_id=1 אגב, אני חושבת שאם עושים פה פרסומת לNMC, אז טוראג [או מה שלא יהיו כינויו של האדם הנחמד שרצה להעלות כאן תמונה] יוכל להעלות את עטיפת הדיסק..זה כאילו שנשווק אותם, אז מותר

lollapalooza

New member
ובכן,

בגדול, אני רוצה להגיד שכמה שאהבתי את הסדרה פעם, עכשיו אני עוד יותר מתלהבת בכל פעם מחדש מכמה שהיא מדהימה, מכל הבחינות. וזה לא רק בתסריט ובדמויות המקסימות, אני פשוט נדהמת מהבימוי שלה. איתן פוקס מלך.
והייתי מוכרת את נשמתי כדי לערוך את הסדרה הזו. ולענייננו- הפרק של היום. ובכן, קודם כל- קובי
אני מתה על הנוירוטיות של גלי והפוזה של צמר. חנן מותק. אבל ממש. תותי הזאת פשוט מקסימה. אני מתה על תותי. היא פשוט מתוקה ומגניבה. סצינת הסקס הייתה ממש יפה בעיני, והשילוב עם המוזיקה היה מגניב לחלוטין. בכלל, המוזיקה בסדרה שליטה.

Snoop Dogg

New member
איך חנן היה אדיש בהתחלה אל גלי ב...

דלת כשהוא פתח לה, עם התפוח.. סצנה מוּכֶּרת

טוהר8

New member
הכי מצחיק

שגלי מציגה את עצמה "פרינס צ'רמניג סינדרלה סינדרלה פרינס צ'רמינג " חחח קורעע בכלל הדמות של דנה מודן ענקית והיא עושה אותה כ"כ טוב!!!

lollapalooza

New member
../images/Emo45.gif

אני לא זוכרת באיזה פרק היא אומרת "צר, צר עליי הפורמט הזה" וזה פשוט הרס אותי.

Y M C A

New member
בקשר לסוף

זה תמיד ככה בדרמות (לא דרמות יומיות, ע"ע אהבה מעבר לפינה
) שהסיום הוא לא מותח..

למעלה