מה היה היום בגאג?

AKAKAK

New member
מה היה היום בגאג?

שכחתי לראות בגלל המשחק של ישראל אירלנד.

Hieros Gamos

New member
אוקיי נצל"ש מהיר ../images/Emo58.gif

מישו עם criticle condition על המחשב או על דיסק או זיכרון יותר טוב משלי- אחרי שבאד נפצע, לאיזה נומ"ט הובילו אותו? כאילו הוא היה ג'אג על הסיהוק לא? אבל העבירו אותו לגוואדלקנל..נכון? והקטע של הארם עם הניוק היה על הסיהוק. אני איכשו במקום? כי יש איזה פיק שבילבל אותי... אוקיי זה הכל על הסיהוק... אנעל בית עם זה שכותב את MIA בFF.NET שבכלל בלבל את כל הסיפור...אומר עלק (חחח מילה מצחיקה
) שקפטן אינגלס הוא מהסיהוק אבל הוא בכלל מההנרי (חחח הוק!!!) ושמאק עשתה את התקופה שלה כג'אג של ספינה בעונה 7 על הסיהוק ולא על הגוודאלקנל...ואירוגירל ושבאד הועבר לסיהוק אחרי שהוא נפצע... טוב לומשנה...ממחשבותיה של בת 16 בשתיים וחצי בלילה. נ.ב. אמיר, אם אתה עוד בפורום מתישו, תהיה גאה בי חחח אני מנהלת שיחות מטוסים עם בנדוד שלי

Hieros Gamos

New member
אוקיי שנייה...באד עשה בעצם את הג'אג

על הגוודא? אוף אני מבולבלת לגמרי חח הוא היה על הסיהוק נכון? כי הטרייביונל היה בסיהוק. נדמה לי. טוב לומשנה. אני אלך לישון

AKAKAK

New member
לא ממש הבנתי את שניכן יחדיו sorry

נצל"ש ממש לא ברור בלי לפגוע ואם כן מצטאר מראש אני מצטאר. יש באיזה שהוא אתר את סיכום הפרק כמו שיש לאנדרומדה ופרוייקט X? אם כן מה שמו,את העונה זאת ה-7.

Hieros Gamos

New member
שתי ההודעות הם של אותו אחד. שלי.

זה א'. ב. מצטער כותבים עם ע' ולא עם א' !! ג. לא ציפיתי שתבין. דרושים אנשים שראו את עונה סוף עונה 7 ואת תחילת 8 וכאלה שיכולים להבין אותי. אתה לא אחד מהם. ד. כנס לTVTOME.COM

AKAKAK

New member
פגעת בי,מה שאלתי מה היה אתמול

זה מה היה בפרק ובשרשור של הפרק לא סופר על הפרק,נו אז פיספסתי גאג אז תירי בי וזהו

Hieros Gamos

New member
עשיתי נצל"ש על ההודעה שלך.

אתה כתבת הודעה לא ברורה שאמרת שאתה לא מבין אותו ועוד משו וביקשתי תקציר של הפרק אז כתבתי לך כמה דברים ואמרתי לך להיכנס לאתר www.tvtome.com ולמצוא את התקצירים של ג'אג מה אתה רוצה?!

AKAKAK

New member
או קיי ומה שם הפרק?

אחרת אין טעם לחפש בעונה 7 זה יהיה כמו מחט בשחט.

למעלה