מה היה ביאגו

eXtreme2002

New member
היה פרק ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif.. הפסדת

אחרי הסטירה של מורנה , היא העיפה אותו מהבית... אח"כ מורנה נפגשה עם הקוקסינל (תומס- למי שלא יודע
) והוא נתן לה סתם הרדמה ביין....כאילו מה שתומס תכנן עם מלינה. ואז מורנה נרדמה ונשארה לישון אצל תומס... מלינה אמרה ליאגו שמורנה נפגשה עם תומס במלון והוא הלך והתפרץ לחדר של תומס אבל לא התעצבן שם (חוץ מבוקס אחד שנתן לתומס) ואז הוא הלך בשקט.... בסוף הוא בכה ובכה ובכה ובכה ובכה ובכה ובכה ובכה ובכה ובכה ואז הוא התחיל לשתות לכבוד הסילבסטר (לא סתם סתם
.. אבל הוא התחיל לשתות
באמת) והוא עלה לחדר שלו והמשיך לבכות ואז מלינה באה אליו והתחילה עם השטויות שלה..נו את יודעת...התחילה ללטף אותו וכל זה והוא סיפר לה שהוא רוצה לחזור למיסיונס. בבוקר הוא הלך להיפרד מגרדל אבל הוא הלך בכעס בגלל שגרדל ניסה לשכנע אותו להישאר. בינתיים שיאגו הלך לתחנה המרכזית גרדל התקשר למורנה ואמר לה שיאגו בדרך לתחנה המרכזית....היא התגעגעה אליו ורצה מהר לשם....וביקשה ממנו להישאר בבואנוס איירס. זה היה העיקר... לילה טוב ושנה מצויינת,
ידן

$ מעיין $

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אלק התחיל לשתות לכבוד הסילבסטר.... פחחחחחח קרעת אותי!
מעיין

eXtreme2002

New member
חחח מעיין..

מה...את לא שותה
לכבוד השנה החדשה
אם לא, לפחות תנשקי את פקונדו...שגם לו תהיה שנה טובה....
באמת מורנה צדקה כשהיא אמרה לו בהתחלה שהיא לא ראוייה לו...וואלה מעיין את ראוייה לו
.... שנה טובה ולילה מצויין,
ידן

$ מעיין $

New member
חחחחח ../images/Emo9.gif

בקשר לשתיה... אני לא יודעת מה לגביך אבל.... מיץ תפוזים נחשב?
בקשר לפקונדו...
.....
איזה ממי אתה... למרות שטעית כי מורנה אמרה ליאגו ש-"הוא לא ראוי לה" ... אבל לא חשוב העיקר הכוונה.... חחחחחחחחחח :)))))))))))))) דרך אגב... (סתם מתוך סקרנות) בן כמה אתה? *עוד שעתיים ו-15 דקווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת* (כן כן HAPPY NEW YEAR בלה בלה בלה....) פחחחחחחחח
מעיין

eXtreme2002

New member
מיץ תפוזים נחשב..

כי כמו שאמרת.. "העיקר הכוונה" ..
(סתם מתוך סקרנות) אני בן 13.5 .. ואת? את(וגם אתם
) יכולים לתפוס אותי באייסיקיו: 108622133 אם אני באופליין אז תשלחו כי אני בלתי נראה..
שנה טובה ולילה מצוין,
ידן

$ מעיין $

New member
אחלה, אז יאללה תתחיל לסחוט! ../images/Emo8.gif

13.5? אחלה גיל!
אני בת 15
(גם לא רע...)
ואם בא לך.. האי סי קיו שלי הוא: 137393360 :)))
מעיין

eXtreme2002

New member
חחח מעיין...

מה...את לא שותה
לכבוד השנה החדשה
אם לא, לפחות תנשקי את פקונדו...שגם לו תהיה שנה טובה....
באמת מורנה צדקה כשהיא אמרה לו בהתחלה שהיא לא ראוייה לו...וואלה מעיין את ראוייה לו
.... שנה טובה ולילה מצויין,
ידן

למעלה