מה היה בה, ב-1973?

Rudess

New member
אההההה 2

אני מדבר על האנשים במדינה. על ארסנל אתה לא יכול להגיד שכסף קונה אליפויות, כי ויירה והנרי הם שחקנים שנקנו במחירים מצחיקים של 2 מיליון ליש"ט כל אחד, וונגר לא ידוע כמנג'ר שמבזבז כספים, וארסנל לא ידועה כמועדון עשיר לעומת יונייטד וצ'לסי. לגבי ריאל, כנראה שגם כסף לא יקנה להם אליפות השנה (כך אני מקווה לפחות). הבאתי לך את הדוגמא של רביבו בתור שחקן שכיכב בארץ, אבל בנבחרת הוא היה שומר על הרגליים ולא עושה כלום.

yonia3334

New member
אההההה2.5

רביבו בגלל אי הצלחתו בנבחרת ( וגם בגלל שהוא אדם צבוע ) לא נחשב לשחקן גדול, לפחות מבחינתי. וגם אני מקווה שריאל לא יקחו, לפחות על זה אנחנו מסכימים...

בלי קשר למוסיקה

האליפות השניה של נתניה היתה בעונת 73/4 אבל הושלמה למעשה ב-1974. אם איני טועה, אז בעונת משחקי הטניס המפורסמת (6:0 על מכבי ת"א, 6:1 על ביתר י"ם) נתניה דווקא לא לקחה אליפות, על אף שבמשחק העונה הביסה את כפ"ס 5:2. כפ"ס לקחה לבסוף אליפות וירדה בעונה שלאחריה, עונת ה"נתניה ועוד 15". גם אני בדיעה שאי אפשר להשוות את מכנס לאלון מזרחי. מכנס היה שחקן קבוצתי, ואת מזרחי - סקורר ככל שיהיה - מעניין רק אלון מזרחי. (ובלי קשר, את מכנס לא היית שומע מפזר פנינים מהסוג של "אני רוצה לשחק רק בספרד או באירופה") אפרופו "כסף קונה אליפות" - לא צריך להרחיק עד צ'לסי או ריאל מדריד. היה לנו את זה גם פה לא מזמן עם הפועל חיפה.

Rudess

New member
נכון

האליפות הייתה של עונת 73/4. ומסכים איתך בקשר לדבריך על מזרחי.

MajorWinters

New member
לא יודע מה כתבת פה

לדעתי אתה מדבר על משקל שבעים ושלושה רבעים 73/4... מי הלהקה המדוברת?

Rudess

New member
חחח נכון

הלהקה המדוברת היא להקת האוונגארד מכבי נתניה :)

Rudess

New member
אתה לא טועה

ההרכב כולל 11 נגנים ואפילו מנצח אחד, כאשר הלהקה אוהבת לבצע יצירות סימפוניות אפיות באורך 90 דקות!!!

asd32

New member
אני לא מבין איך כולם פיספסו את 71'

אלבומים כמו : Pink Floyd - Meddle Elp - Pictures At An Exhibition Genesis - Nursery Cryme Van Der Graaf Generator - Pawn Hearts Led Zeppelin IV Gentle Giant - Acquiring The Taste Jethro Tull - Aqualung

galoren

New member
לד זפלין

גם "לז-זפלין" הוציאו את האלבום ה-5 שלהם - "Houses Of The Holy", שלדעתי הוא הכי טוב שלהם.

למעלה