מה היה באיקון??

Wing Chan

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

קהילת רומח הדרקון? מה זה ואיפה זה ואיך נרשמים?

strahd

New member
בקרוב תתפרסם הודעה רשמית

של קהילת רומח הדרקון ובה אנשים יקראו להציע את עצמם לתפקידים הבכירים של קהילת רומח הדרקון. כל אחד יהיה מסוגל גם באותו הזמן להירשם לקהילה סתם כחבר מן המנין. ההירשמות היא ללא תשלום וההשתפות בראשות הקהילה היא בהתנדבות בלבד. כשתהיה הודעה רשמית, אני אעביר את ההודעה. בינתיים, מי שחושב שהוא רוצה להיות אחד מראשי הקהילה, מוזמן לשרשר ולומר אילו כשרונות יש לו: ארגון, ידע במחשבים, נדנוד בלתי פוסק, וכו'.

SuperGirl711

New member
אני רוצה!

יש לי יכולות ניהוליות מדהימות

SuperGirl711

New member
ניסיתי לנהל, למען האמת.

אבל לא הייתה הענות
ומי שנתתי לו משימות לא רציתי לשאוג עליו, כי היא החברה הכי טובה שלי. ניסיתי לעשות אגודה להארי פוטר.
אבל אני יכולה להפנות אותך לאנשים שיעידו על היכולות הניהוליות שלי. (היי, בקושי היה לי זמן לנהל משהו, אני רק בת 18><)

strahd

New member
אחד המאפיינים של מנהל

הוא שהוא מצליח לדברן את האנשים. לא מספיק רק לומר, יש לי רעיון, אבל אף אחד לא רצה ללכת איתי, זה "יזם". מי שמביא את האנשים ומוליך אותם הלאה הוא המנהל. אם את חושבת שיש לך את זה, אני מאמין שתוכלי להגיש את הפרטים שלך כשיהיה הזמן לכך, ושיהיה המון בהצלחה.

SuperGirl711

New member
אר, לא הבנת.

הייתי ממשיכה עם זה, אבל היה לי הרבה על הראש, ולא רציתי גם להתעצבן עליהן עכשיו, עם הבגרויות, וכל זה. (זה היה בתקופה של הבגרויות)

Guybrush Marley

New member
אווו!../images/Emo118.gif

אם הכל בהתנדבות ובחינם ואין שום קשר לכסף אז אני רוצה להיות גזבר הקהילה

ידוע לך במקרה אם הסופרים

המקוריים של רומח הדרקון מתכוונים לכתוב מין המשך ל"מלחמת הנשמות?" או אולי טרילוגיה חדשה או משהו?

strahd

New member
בינתיים לא

הם כותבים את "הרשומות האבודות", מעין תוספת לרשומות המקוריות והסדרה תימשך עד 2008, ככה שיש עוד זמן. מעבר לכך, מרגרט וייס כותבת לבדה את התלמידה האפלה, ההמשך של מלחמת הנשמות לבדה. הספר ה-2 יצא בחודש הבא בכריכה רכה והשלישי בשנה הבאה.

strahd

New member
תלמידה לא ילדה

היא לא כל כך צעירה שם והיא עושה דברים שלא מתאימים לילדות קטנות... ועדיין לא ידוע אם זה יתורגם.

python 4

New member
זה לא שוויתרתי על שעות שינה..

קמתי ב- 7 כרגיל, רק שנאלצתי משום מה ללכת לעבודה. ועוד בחול המועד! חוצפה לשמה! חבל שהפסדתי את האירוע.. נשמע שהיה מרגש במיוחד. צפריר - תמיד האמנתי בך, זכור זאת כשתהיה נשיא המדינה (ו/או אגודת חובבי רוה"ד בישראל).

למעלה