מה היה באיקון??

strahd

New member
מה היה באיקון??

וכותרת המשנה היא "מדוע מי שלא בא הוא פארש". זה נכון, ההרצאה היתה בשעה מאוד מוקדמת, אבל אם אני הייתי מסוגל להגיע מחיפה, אז עוד כמה היו מסוגלים לוותר על שעות שינה. אבל מי שהגיע הרוויח, כך לפחות אני חושב. אני אגש ואומר שבהתחלה חששתי שיהיו משהו כמו 10 אנשים. אמרתי לאישתי שאין סיכוי שיבואו יותר מעשרה אנשים, ושההרצאה תהיה כמו שיעור פרטי לכמה חבר'ה נחמדים מהפורומים. הייתי בשוק כשהגעתי אל האולם והיו שם לא פחות מ-50 אנשים. האולם היה כל כך מפוצץ שהוסיפו כיסאות מבחוץ וכמה ישבו על הרצפה. מי לא היה שם? פיירפאוואר, פלאטינום דרגון מהפורום הזה וגם נציגים רבים מפורום MSN של רומח הדרקון. הרבה חבר'ה טובים, והרבה צחוקים. ההרצאה היתה סקירה כללית של רומח הדרקון בהתאם לשינויי המצב, שבירה של מיתוסים ובנייה של חדשים. התחלתי את ההרצאה שאני לא רוצה לשמוע שטרייסי היקמן הוא אישה וסיימתי במענה על שאלות של אנשים רבים. אחד מהם סיפר לי לאחר מכן שכאשר סיפרתי על העתיד לבוא בעולם רומח הדרקון, הוא שם את ידיו על אוזניו וזמזם, אבל מעבר לכך הוא מאוד נהנה. הדקות האחרונות של ההרצאה יחקקו בהיסטוריה של רומח הדרקון כאשר הוכרזה קהילת רומח הדרקון הישראלית הרשמית וקראה להירשמות. יותר מ-40 אנשים נרשמו עד עתה, וההיסטריה נמשכת. בקצב הזה, הקהילה תהפוך לרשמית, ובקרוב הבחירות לראשות הקהילה. דרך אגב, כולם מוזמנים להירשם לקהילה ולהיבחר לאחר מהתפקידים שיפורסמו בקרוב. מי שרוצה פרטים נוספים, שישרשר לכאן. מעבר לכך, אני רוצה לנצל במה זאת כדי להודות לכל מי שהגיע ולא אמרתי את שמו. לא רק שאתם מקדמים את קהילת רומח הדרקון בישראל, אלא גרמתם לי נחת רוח שהגעתם והתאמצם ועשיתם את כל ההשתדלות שלי לכיפית ואמיתית וגרמתם לי להרגיש כחלק מדבר הרבה יותר גדול שבקרוב, בעזרת השם, יבנה. מי שרצה גם לשאול אותי שאלות בנוגע להרצאה, מוזמן לשרשר לכאן ובכל שרשור אחר. בכיף, צפריר

WhiteQueen

New member
הלוואי שיכולתי לבוא...../images/Emo54.gif

תוכל לפרט קצת על מה היתה ההרצאה?

Merik04

New member
כול כך רציתי לבואו

אבל לא יכלתי בסוף.. לא היה לי איך להגיעה.. (כרטיס באוטובוס מקצרין לשם ובחזרה עולה 100 שקל) ולא היה לי את הכסף הזה.. וגם הייתי בעבודה במי עדן במשמרת לילה וסיימנו לעבוד רק ב 7 בבוקר.. (מ8 בערב) והכי חשוב לכול מי שהיה שנהנתם

Merik04

New member
ומה בקשר לקהילה?

אני רוצה קצת פרטים... ובעיקרון תביא גם הסבר כללי למי שלא יודע מה זה.. (... אני מודה.. אני רוסי.. אני דיסלקט (ואני באמת דיסלקט)... אני לא יודע עברית... מה זה קהילה??? PLEASE?)

RoCKeR121

New member
קבוצה של אנשים שתומכת ברעיון

כלשהו(זה דיי בסיסי אבל זה מתאים כאן) אני רוצה להצטרף סטראד אז אם תתן פרטים יהיה אחלה:) הלוואי שלא הייתי מתגייס עוד חודש והיה לי יותר זמן להקדיש לדבר הזה... ומשהו לא קשור- דחו לי את הגיוס בשבוע ל 26 לנובמבר במקום ל19 וכנראה שאני מנצל את הזמן הזה כדי להשאר כאן בארה"ב עוד קצת ולסוע לניו יורק

La Gamba

New member
כל המגמה הזו מדהימה אותי

בתור אחד שכאשר התעסק בתחום (לא שזה היה לפני כל כך הרבה זמן), הרגשתי במשך שנים שאף אחד לא ממלא את החלל של מיצוב, ושכל העניין דועך ונהיה יותר ויותר שוק תלוי חו"ל. לכן תמיד משמח אותי לראות עוד ועוד ספרי רומח מתורגמים, עוד ועוד ספרי רומח באנגלית בחנויות בארץ (ולא צריך להתבסס על חבר'ה שנוסעים לחו"ל), וכמובן את כל הקהילות האלה שמתגבשות ומתפתחות, נפגשות ופועלות. סתם, אני קצת מרגיש חבל שזה לא קרה כשהיה לי יותר זמן בחיים, ושהעניין התחיל לפרוח אחרי שהדעיכה אצלי החלה כבר.

למעלה