מה היא חשבה לה?

מה היא חשבה לה?

בת 19. בעוד חודש. ילדות רגילה, בית רגיל, שני אחים נודניקים, ומגיל 18 - חיילת, גאוות המשפחה, אושר גדול היא מסבה ודאי להוריה, וגם כל החברות שותפות להנאה שלה מהשירות. וביום ראשון, נשלחה שוב למחסום ההוא, יחד עם חבריה ליחידה, חמישה מהם. בשעות הבוקר, השמש כבר מתחילה להכביד על התור המתארך, והיא, עומדת עמידה זקופה ויציבה, הנשק לכתפה, היא עכשיו השליטה, על פיה ישק דבר. המסריחים האלה שעומדים בתור, הכלבים הבזויים שכל אחד ואחד מהם הוא מחבל פוטנציאלי, היא לא תתן להם לעבור כך סתם, היא כבר תלמד אותם לקח, החלאות. כל אחד שמתקרב אליה, במבט רועד, בקול שבור, מגיש לה את התעודות, פותח את שקית הפלסטיק לפניה. והיא? לוקחת את התעודות, בודקת, וזורקת לעברו בזלזול, אז מה אם נפלו? שירים הבן אלף. בודקת את השקית, מה זה שם? סנדביץ´ עם נקניק? יא, איזה קטע, הכלבים של המחלקה מתים מרעב, לוקחת את הסנדביץ´ ומשליכה לכיוון הכלבים, למול מבטו הנדהם של הפלשתינאי העומד, נבוך ומבויש. "אבל..." הוא מתחיל, והיא יורה לעברו מבט מאיים - "סתום ותעבור לפני שאני מחזירה אותך לצד השני" הכלבים הסקרנים עטים על הכריך, מפרקים אותו ומייללים לעוד, והיא? "הבא". עוד אחד, שוב התעודות, שוב פתיחת השקית, עוד כריך עושה דרכו לכלבים המשוטטים, והפעם מתלווה אליו גביע שמנת. "אתה לא צריך לקחת איתך אוכל לארץ, ממילא תגנוב מהבוס שלך, נכון?" ומה הכי עצוב? הכי עצוב, שלא צריך להפעיל את הדמיון כדי לדמיין את התמונות, מספיק לשמוע רדיו...

טליה34

New member
הכי עצוב

שלאט לאט ובאופן עקבי הולכת ונעלמת לה, ולנו, ולעולם כולו האנושיות, האיכפתיות, הרגישות. הכי עצוב שהכל כבר לגיטימי, שהכל כבר מותר, שיהיו מי שיגידו שהיא צודקת כי "מגיע להם".

סנדי32

New member
והכי עצוב

שהם הפלסטינים מלמדים את הילדים הקטנים שלהם לשנוא אותנו אפילו פתחו להם אתר באינטרנט שהם מחוייבים לגלוש על כל ילד חייב לגלוש באתר הזה ולדעת איך להרוג וללמוד מהשהידים הגדולים אז אתה אומר שעצוב שהיא מזלזלת בהם אי אפשר לדעת מי מבינהם הוא מחבל פלסטיני תבין שאין אמונה בהם והם?, תנסה לעבור לצד השני , תהפוך ללינץ אכזרי ביותר והם עוד ירקדו ברחובות אני לא שונאת ולא מסוגלת לשנוא האנשים האלו עבדו אצל בעלי ואני יודעת מה הם בדיוק חושבים עלינו ומה הם היו עושים בנו לו היה להם הזדמנות ומה לא עצוב שאתמול הלכו לנו 3 פרחים והיתר פצועים ואי אפשר לדעת איך חייהם ימשיכו הלאה ובדולפינריום שהלכו לנו ילדים שעוד לא ראו כלום בחייהם ושאני לא יזכיר את כל הפיגועים אחד אחריי השני בלי רחמים עלינו אז אתה מסתכל על זה ש"מה היא חשבה לעצמה?" הזילזול בהם נובע ממשהו מהפיגועים וההרג של חפים מפשע "היא" לא הורגת אותם אבל היא מתיחסת אליהם בהתאם למצב המדינה זאת דעתי האישית בלבד

האמת טליה מגיע להם!!

ואפילו יותר, ולא ארחיב פן אתעצבן יותר.. הם נבלות הם הביאו את זה על עצמם הם חלאות המן האנושי ותאמיני לי שאחרי אתמול מה ששמעתי בשידור חי בפלאפון ועד היום אני שומעת את חברתי אני עוד יותר שונאת אותם חלאות המן האנושי!! ולך סופר סתם תגיד ראית חדשות אתמול על העלון המיוחד שנותנים שם לילדים להיות שהידים מגיל צעיר, ולך עוד כואב עליהם???!!! שילכו כולם לאף עזאזל, הקם להורגך השכם להורגו מכיר??!! ככה נעשה איתם עם הכלבים האלה!!

דרדי שתי מים ותרגעי רגע

אומרים כבדהו וחשדהו. עצם התגובה שלה כלפיהם רק מגבירה יותר את השינאה. האדם שנפגע ממנה\ שונא יותר. וזה מעגל שלא עוצר גם בעוצר.

סיצי איך אפשר לעצור שינאה אליהם?!

הלא הם לא מוכנים לתת יד בשום מצב הם רוצים לראות אותי ואותך ואת כולם פה מתים את פותחת טלויזיה כל יום ורואה שאין עתיד נורמאלי איתם אין כבר בשביל מה לחפש דרך פשרה, כי אין בהם שום הגיון או מעשיות לדרך פשרה או שקט (לא אומרת שלום כי לשלום איתם אין צ´אנס) ובינתים אנחנו נטבחים פה ממש בהפקר בגלל טיפשותם של הכלבים האלה.. ומה הם מצפים שאנחנו נהיה חכמים יותר, או שאולי שאותה חיילת בת 19 תתיחס לאותו אדם באנושיות, למה הם אנושיים?! מצטערת בקצב הפעולות שלהם והשינאה שלהם הם יכלו לצפות שגם פה מתי שהוא נאבד את צלם האנוש, ואני לא מוכנה לשמוע שאנחנו יותר חכמים ומתורבתים מהם אני חושבת שהקם להורגך השכם להורגו, ממש ככה!

דיברתי ספציפית על המקרה הנ"ל

הם היו על תקן חשדהו, והיא היתה אמורה להתנהג אנושי. ולא לתת להם עוד פתחון פה, גם בעולם. עד כאן להיום זזתי בייייייי

ת´רגעו בבקשההההה

נכון...שהם חלאות המין האנושי אבל לא צריך להעמיק את הקרע ולאבד אצלינו צלם אנוש החיילת שעליה מדברים עברה את הכללים שברה את החוקים עם כל הכבוד....אני לא מסכימה..עם מה שהיא עשתה למרות שאני כועסת וכאובה..על המצב במדינה למרות כל זאת....צריך לעצור מעט ולחשוב נו..ביג דיל....אז היא התעללה.... מה יצא מזה?......עוד יצר נקמה עוד שנאה....עוד רוע.... די מספיק כבר.... רוצים שקט....די למלחומות הללו... מי היא בכלל?........הרי צעד כזה שלה יכול לגרום לעוד מהמומה.... ושוב נופיע בכל המדורים..... ויגידו....תראו איך הללו מתעללים... לא פלא שהם מקבלים פיגועים.... ושוב אזכיר אני כלל לא בעדם אני אפילו לא מחבבת אותם אבל....די ...מספיק תנו כבר לחיות בשקט לרדת מהכותרות לנסות בתקווה להיתלות חן....ברגע של רגיעה

טליה34

New member
זו בדיוק הבעיה

לאבד צלם אנוש. ושלא תביני אותי לא נכון, כל שאהיד הייתי הורגת במו ידיי, לו רק הייתי יכולה. אבל יש סיטואציות, ויש סיטואציות, יש בני אדם, ויש בני אדם, יש לחשוב רגע, ויש לעשות מעשה. והשורה התחתונה - כמו שכתבתי קודם - כולם מאבדים צלם אנוש. משני הצדדים. וזה מה עצוב. וזה מה שכואב. וזה משפיע על כל החיים שלנו, וזה גורם לילדים שלנו להיות אלימים יותר, וזה גורם לאנשים להיות חסרי סבלנות וסובלנות זה כלפי זה, וזה גורם לכל הרוע שמסביב, וזה כדור שלג שמתגלגל לו בלי הפסקה, גדל ומתעצם, סוחף איתו מכל הבא ליד, והוא מתגלגל ומתגלגל ומתגלגל.

אז מה הצעתך?..

שנהיה גמישים? שנהיה אנושים? שנמשיך להטבח ולא נרגיש שום שנאה בפנים? פה הטעות, במקום לטפל בהם שם שכל זה יפסיק, תמיד מסתכלים על מה קורה כאן מה אנחנו עושים רע שום גינויי לא יצא אתמול על הפיגוע משמע שזה היה הוגן הא?! והכי מצחיק שבחדשות שמעתי את החדשות שלהם איך השדרנית אומרת פיצוץ נשמה באריאל היום לא אמרה שאיזה טמבל שלהם התפוצץ בתוך אוכלוסיה תמימה, לכן קשה לצפות לאנושיות מצד אחד ברגע שהצד השני פוגע וטובח ללא הפקר.

רגע.....

תגידי ... דרדוס..מה את רוצה שנתחיל לעשות נתחיל להסתובב פה עם אלות?... תקשיבי נשמה עם כל הכעס והעצב ששוכן בתוכנו חייבים אנו לשמור על פורפורציות נכונות ולא להיסחף אחר הרגשות ללחוץ על ההדק זו לא בעיה אבל צריך לחשוב מה תיהיה אחר כך התגובה. ובל לנו לשכוח שאנו חיים בין ערביים..בדו קיום ואם נתחיל ללכת אחוזי טירוף יכול להיות הרבה יותר גרוע... שאני אבין....מחר כשאפגוש במקום עבודתי את העובד הערבי....אני אמורה לתקוף אותו?..... תחשבי לאן זה יגיע

כן בדיוק חניבעל טרנספר השמדה לא

אני לא עד כדי כך קיצונית למחנות השמדה (וזו בכלל לא בדיחה חניבעל כי אם בשבילך כן אותי זה ממש לא הצחיק) אבל להעיף את הכלבים מכאן ומהר!! או שאולי אתה מוכן לשבת ולחכות לפיגוע הבא שאולי חס ושלום מישהו קרוב לך יהיה שם, כי אתמול מישהו קרוב ללבי היה בפיגוע, ועד שזה לא קרוב אליך אתה לא מבין עד כמה החיים יקרים, ועד כמה הפחד נורא ליקרים שלך!! מחנות השמדה ממש לא מצחיק חניבעל!!

מו שיקו

New member
שמע רגע חמודי

אתה יודע איזה מסה של "אנשים" מצדיקים אותה? היא בסך הכל "שגרירה" של "העם" השולט בכלל לא מפליא

למעלה