מה הטעם לחיי?

clauszinger

New member
מה הטעם לחיי?../images/Emo14.gif

מי אני? לשם מה אני חי? על פי איזו חוקיות מתנהלים חיי? איך לזכות באושר מוחלט? חכמת קבלה מסבירה לי את מצבי האישי, הכלכלי והלאומי ומה אני יכול לעשות בכדי לשנותו לטובה. האתר הפופולארי ביותר בעולם בתחום הקבלה, מכיל שפע של כתבים, כתבות, שרטוטים, ניגונים, שיעורי וידאו, פורום מרתק ועוד... www.kabbalah.info

מי אתה ומה אתה

שאלה זו לא הקבלה עונה עליה אלא העשייה שלך. אם נתקעת בתחום הקבלה ואתה חי לפיה, מתי יש לך זמן גם לעשות את שנועדת לעשות שאינו מיסטיקן? הקבלה עשויה להיות כלי נפלא אך רוב האנשים נופלים במשמעויות והמרות של מילים ואותיות. הקבלה עשויה להיות כלי להישיג כוח ולהיות מסוגלים להשפיע על אחרים ולתמרן אותם אך תורת ישראל שהיא טוהר ואור... מתי קראת בה שלא לפי פירושים והשלכות מיסטיקניות ולא לפיפרשות השבוע וכו? תורת ישראל היא כלי הבנה קוסמית מעמיקה שהרבה אנשים חכמים התפתחו אודות לה בעבר והרבה חכמים נוכחיים בולעים את הקיא של הבנת הראשוניים במקום להגיע להבנות שלהם מהתורה. כפי שאמרו בולעי הקיא מהדור השלישי - ´דורות הולכים ופוחתים´. האסטרולוגיה - להזכירך כאן קבוצת גיון באסטרולוגיה - היא כלי קוסמי שהאדם יכול להבין בו פוטנציאל ואירועים כדי להחליט ולבצע את המיטב שבו. ברכות לבביות ושבת שלום אסתיה

למעלה