מה הטלפון

spoiled

New member
מה הטלפון

של המרכז הזה לדעת מה גובה הגלים?והאם המידע שם באמת נכון?

yakov2skate

New member
מי לא יודע בעל פה את זה?

הגעתם לסרף רפורט של טופסי! 0547670088 מחיר השיחה רגיל השרות ללא תשלום אתם מוזמנים להכנס לאתר הגלישה מספר אחד בישראל דאבליו דבליו דבליו נקודה טופסי נקודה סיאו נקודה אי אל... בוקר טוב מאוריאאא אאאה ערב טוב, וזהו העידכון להבוקר אאאה להערב, השעה עכשיו.... בערך שמונה העידכון מתבסס על חיזוי מפות סינופטיות, נישיון עשיר והאסמסים שאתם שולחים לנו מכל הארץ מנהריה שבצפון ועד אשדוד שבדרום.... מה היה לנו היום בים? חגיגה, אני אומר לכם, ח ג י ג ה ! גלים גובה ציפורן בוהן עם התקפות של קרסול פלאס פלאס!! מי שהיה צריך פתק הייתי מביא לו... אני מאזין קבוע לתוכנית הבוקר של אוריאן אז הייתי אומר שהתחזיות טובות והוא גם מעדכן אם יש שינויים בים. בקיצור סבבבבבה...

Lord Of Dark

New member
חחחחחח כן

בהתחלה כשהתקשרתי פעם ראשונה חשבתי שמסתלבטים עליי חחחחח

אחי לא הבנתי בכלל

מה הוא אומר..."11 ק"מ מהחוף נמדד גל בגובה חצי מטר בתווך של 6 שניות" מה זה אומר על הגלים ליד החוף? (סליחה על הבורות עבל אני חדש)

במרחק 2 קילומטר מהחוף יש מצוף

תכלס יש כמה מצופים אבל הוא בטח מתייחס למצוף באשדוד. אז כמו שאמרתי במרחק 2 קילומטרים מהחוף יש מצוף שמודד את גובה הגלים, לאיזה כיוון הם זזים,כמה זמן עובר בין שיא אחד לשיא הבא,טמפרטורה ועוד... אם אתה יודע מה גובה הגל שם אתה יכול לחשב בערך מה יהיה גובה הגל בחוף. אני לא זוכר בדיוק איך מחשבים אני חושב שמורידים 30% או משהו אבל אל תסמוך על זה.

למעלה