מה הטופ 10 שלכם מSCC?

BaBa LiVe

New member
מה הטופ 10 שלכם מSCC?

ולפני כן..ידיעה משמחת ונקווה שנכונה! May 22, According to The National Enquirer, Alanis Morissette's boyfriend Ryan Reynolds recently sneaked into Tiffany's and spent $40,000 on a three carat-plus diamond ring. He plans on popping the question on June 1st, Morissette's birthday. אז שלי... 1) eight easy steps - איזה שיר חמוד ובן זונה יש לומר! קצב טוב, אחלה מילים, ועושה טוב על הלב - שווה סינגל! 2) knees of my bees - מתקשר ל4 שורות למעלה! אני מת על המוזיקה שלו..והמילים ..מתאימות למישהו שאתה אוהב... 3) everything הגירסה של הדיסק ממש יפה והסינגל - מקום 1 או לא? 4) so called chaos יש בו משהו יפה... 5) doth i protest too much - בסופו של דבר זה יהיה השיר שאני הכי אוהב..כתוב טוב והלחן משהו משהו.. 6) excuses - יש ימים שהמילים תואמות את החיים... 7) SPINLESS - אני פשוטט אוהב אותו 8 this grudge 9 out is through - חביב אבל לא סינגל פליזז אלאניס! 10 וממש לא אוהב אותו not all me

gggrrr

New member
הטופ טן שלי

בתור התחלה אני מקווה שהם לא יתחתנו כי מאז שהיא הסתפרה אני דווקא חושב שאנחנו נראה ממש טוב ביחד בכל מקרה: so called chaos.1: שיר מצויין,חולה על הגיטרות שבו ומת לנגן אותו 0למרות שהוא לא מתאים לסינגל) 2.eight easy steps:אין מה להגיד שיר בתזונה ומאוד ממכר 3.doth i...: אני ממש אוהב את המילים והשיר עושה לי מצב רוח טוב 4.evrything:ככה! 5.this grudge:אני ממש אוהב אחלה שיר! 6.knees of my bees:אלאניס כותבת שיר אהבה שמח .מה אני לא יאהב?! 7.out is:שיר ממש חמוד היחיד שאני עדיין לא החלטי כלפיו(בין מת עליו לממש לא) 8.excuses:חמוד מאוד 9.not all me: ממש יפה.למרות שנראה לי שאני היחיד שחושב ככה 10.spineless:זה עוד יגדל עליי נ.ב. הסדר לא אומר כלום אני מת על כולם וחשוב לציין אלבום:בנזו
ה
!!!

Rוית

New member
כל השיר זה עשרה שירים

כולם נכנסים לטופ טן
קשה לי לעשות עכשיו רשימה, צריך לחרוש עוד ועוד על הדיסק.. אבל רק רציתי להגיד - יאיייייי *צווחה קולנית כמובן* הגיע הזמן שהם יתחתנו, אני אישית ראיתי את זה מההתחלה!!!
אבלללללל שזה יקרה - אני אאמין לזה
וואי, דמיינו את אלאניס בשמלת כלה......

AlanisJunkie

New member
כולם עכשיו בקטע של חתונות

כן, גם אני. לא שבא לי להתחתן מחר, אבל יש תחושה כזאת באויר שחתונה זה אחלה. עד כדי כך שהלכתי לסטימצקי כדי לקנות את הספר שמכיל את גיבורת ילדותי, ההיא שתמיד רצתה להתחתן - אן שרלי, האסופית.
כן, כן, אני דפוק...

gggrrr

New member
וידוי

הייתי דלוק על קטקטית ! אבל אני לא פדופיל זהו,הייתי חייב להוציא את זה

AlanisJunkie

New member
../images/Emo6.gif אני חשבתי ש...

אני האסופית. נו, כל אחד והתסבוכים שלו...:)

gggrrr

New member
את אוהבת אותם עם ארוך?../images/Emo163.gif

#התנצלות מראש נא לא להגיש תביעת דיבה

Rוית

New member
../images/Emo12.gifכל השיר=כל הדיסק

רק עכשיו שמתי לב בכלל

תמיכה נפשית, עכשיו ../images/Emo7.gif

פאאאאאק עוד אין לי את הדיסק!! אני מתחילה להיות נואשת. פשוט אין לי דרך להגיע למקום שאפשר לקנות בו..! כמובן ניסיתי באמתרים של אלאניס וכו' ואבל אני חייבת להשיג את הדיסק... ארררר זה מרגיז. אז משום מה לי א-י-ן שום טופ טן כי אני בקושי מכירה אמ השירים!
אני מזה צריכה תמיכה נפשית עכשיו... בקשר לריאן, מאוד צפוי אבל ידעעעעעתי!! ושוב, בואו לא נטפח סתם תקוות. איזה חמודים... ונו באמת אנשים, סנופקין? שאלתיאל קוואק שולט!!

Rוית

New member
תמיד אפשר להזמין בנט..

או למצוא חנות ממש ממש נחמדה שתסכים לשלוח לך את זה בדואר רשום הביתה... יכול להיות, צריך לדבר איתם... והדיון שהתפתח פה על יצרים חבויים גרם לי להרגיש לא שייכת שכן שום דמות מצויירת או מסופרת לא עושה לי את זה..

Lotzifer

New member
גם לי אין עדין תדיסק.....

בעעע.... אני צריכה דחוף להזריק אלאניס!!!!!! טוב, חברה שלי אולי קונה לי מתישהו....... וב-רור ששאלתיאל שולת! אבל הכי הכי בעולם זה הקוסם מארץ עוץ!

meinhoney

New member
ראיתי ו.. לא קניתי

אני לא נואשת. הייתי אתמול בטאואר רקורדס הרמתי את הדיסק הסתכלתי עליו והחלטתי לא לקנות ביינתיים מכמה סיבות: 1) 80 שקל!!!!! השכר מינימום שלי לא יכסה את זה 2) יש 3 דיסקים של R.E.M. שעוד לא קניתי ושלא נדבר על דיוידי וכו' שאני מחכה לקנות. והחדש שיצא באוקטובר. 3) שמעתי 4 שירים מהדיסק ככה שאני לא במתח. 4) לא קניתי אף אחד מהדיסקים של אלאניס בזמן אז זה בסדר (את jlp שיצא ב95 קניתי ב2003) זהו ביינתיים.

AlanisJunkie

New member
סיבה אחת היא אחלה סיבה. :)

יאללה, עוד כמה כמותנו ומחיר הדיסק ירד פלאים. :)

שלי... ארוך...

1. doth i protest too much - הלחן, מילים והווקאליות בשיר מרגשים. העלייה הווקאלית שלה בפזמון כשהיא שרה NOT INSECURE AS SUCH עושה לי צמרמורת. הגשר יפה, והחלק שאחריו - שזה החלק האקוסטי בשיר. 2. knees of my bees - יש לו מילים גאוניות ("אתה לא מתפתה מאשליות וחברים שאיתך באש ובמים..." ועוד לבנתיים השיר הזה הוא אחד הגאוניים של אלאניס מבחינה מילים ולחן). הקול בשיר סוחף. והגשר שבשיר (הגיטרות והבזוקי) מכניסים אותי לעולם שהסמים לא הכניסו אותי (סתם...!! בצחוק.!!... אני לא צריך ת'חרא הזה בשביל להיות מסטול, אצלי זה בא טבעי כל הסוטול הזה...) 3. spineless - זה ישמע כבר לא אמיתי אם אני ארשום ששוב הגיטרות, המילים והלחן עשו את שלהם. יש לי בשיר הזה זרימה של צמרמורת. בעיקר בסוף (אחרי שהיא אומרת - אייזלי …) 4. excuses – שיר עם לירקס אמיתיות ובמקום. אוהב את השיר הזה. שימו לב לגשר הגאוני – "להביא את זה לתוך האור (לחשוף את זה...) יזעזע את היסודות שלהם ויבהיר את הראייה שלי עכשיו הדמיון שלי הוא הדבר היחיד שיגביל (ולא הסודות והתרוצים..) המחסום (ההכחשות והפחדים) שהתעופף לגבהים ..." 5. everything - שיר חביב. ה- "אווווווווו הא הא" בסוף שאלאניס נותנת מרגש ובכלל שיר אמיתי ויפה. הלחן יפה וכל ההפקה של השיר הזה היא גאונית. לא יודע למה היא ויתרה בקליפ על הקטע שהיא אומרת – "איימ דה פנייסט וומן ט'אד יו אבר נוון ... יוב נבר מד אניוואן אס אבריטין אס איימ סומטיימס..." מן קטע אינטימי – כי בקושי יש מנגינה והעובדה שאין בחלק הזה חרוזים רק מראה על הכנות בשיר. 6. not all me - אוהב ת'שיר. אוהב את ההתחלה של הקלידים , הסוף, והסוף של הפזמון (בט איי וונט אייק איט אווווווווווול אווווווווווווווווווווווון ...). השיר הזה מזכיר לי את UR בפשטות ובגאונות שלו. 7. - out is through השיר נחמד ויפה ונותן תשובות לכל השואלים "לאן היא נעלמת אחרי כל אלבום?". ההתחלה האקוסטית יפה. והפזמון סוחף בעיקר שהיא אומרת "דה אונלי ווי אווט טיז ט'רו אולטימממממאדדדדדלייייייייי ..." זה הורג אותי בפנים. 8. so called chaos - ת'אמת שחוץ מהפזמון והסוף של השיר עוד לא ממש התחברתי אליו. המילים גאוניות ולא ממש בסדר הנכון משהו שמזכיר את "פיורגטורינג". אני חושב שהמילים בבתים לא ממש התאימו לקצב של השיר. אני חולה על הסוף שהיא עושה "אה הווו..." ואז יש ת'מוזיקה הרוקרית שסוגרת את השיר. 9. eight easy steps - לא התחברתי יותר מידי. למרות שיש קטע שאני חורש עליו בשיר... שהיא שרה ת'שורה האחרונה How to stay stuck in blue by blaming them for everything... שימו לב איך היא שרה בסוף את ה- אבריטינג (למרות שהפזמון הורס). כאילו היא בהתמוטטות רגש. 10. this grudge - זה יישמע מזויף מה שאני יגיד עכשיו כי כל הזמן הזה קטלתי ת'שיר. על שוב קטילה – שיר לדעתי לא משהו, לא סוחף, לא זז, לא מרגש, ארוך. אבל ההתחלה של המנגינה לפני שהיא שרה (5-7 שניות ראשונות) נשמעות מבטיחות (בניגוד לשיר).

למעלה