מה החצאיות האלה?!

The Dark SSJ

New member
מה החצאיות האלה?!

מישהו בבקשה מוכן להסביר לי למה בוקומון ופאטאמון לובשות (לובשים?) את החצאיות הוורודות האלה?! מה זה אמור להיות? ואם כבר אני כאן, זה נכון שארבעת הילדים החדשים שאנג'מון הגן על יקבלו את הנשמות הרשעות? זה די הגיוני, לפי הפרטים עליהם (3 בנים, בת אחת; איך שהם נראים לעומת הנשמות...)

OFIRB9

New member
לא יודעת

זה באמת הגיוני וגם לי יש שאלה, האם גם בעונה הזו יהיה קטע בעולם האמיתי? בסוף העונה, כמו בראשונה, עם מיוטיסמון, בשנייה עם האיש המוזר ההוא עם הפנים המפחידים, בשלישית הדי ריפר, מה יהיה הפעם? לוסמון יצא לעולם האמיתי כדי לקחת את הנתונים או מה? חייב להיות משהו כזה כי בהתחלה לא היה שום דבר בעולם האמיתי לילד הגבוה עם השם המוזר יש את הקול של הנרי מ3

CoolBoy14

New member
טוב דבר ראשון ארבעת הילדים לא יקבלו

את הנשמות האחרות ובפרק האחרון יראו את הילדים בעולם האמיתי הם יחזרו אליו בסוף ויראו אותם שם ממש קצת.... ולוסמון לא ילך לעולם האמיתי (עד כמה שאני זוכר...) סוסנומון עוד ישמיד אותו בעולם הדיגיטלי

OFIRB9

New member
אז למה

באתר שהילד למעלה נתן(שאתה לא הצלחת לפתוח) רואים בטפריט הדג'יגורלים את ארבעתם וכשלוחצים רואים תעודת זהות שלכל אחד רואים את הסמל של אחת הנשמות האלה??? אבל כתוב שאין תמונה תאמין לי! הם עוד יקבלו את זה! זה הגיוני מדי

CoolBoy14

New member
אין לי מושג (+../images/Emo58.gif)

אבל לא יראו אותם יותר בכלל בפרק שהיה היום הם עזבו הם לא יקבלו את הנשמות האלה תאמיני לי אני יודע..... ואת ארבעת הנשמות האחרות עוד יראו הם יהפכו לטובות בסוף ויעזרו לשאר

Hikaru

New member
חחחח.

החגורה שיש על בוקומון זה חלק מה..לבוש שלו. או שאני צריך לומר: כל הלבוש שלו. מי "דגר" על הביצה של פאטאמון? בוקומון. אז היוצרים של דיג'ימון החליטו שזה יהיה נחמד אם יהיה לפאטאמון משהו שמזכיר את בוקומון, "האבא".

blitzmon

New member
חצאיות?!

ואני תמיד חשבתי שאלה חגורות!

למעלה