מה החלום שלכם?

מה החלום שלכם?

אז ככה כל אחד ירשום פה את החלום שלו שהלוואי שייתגשם ואני אישית החלום שלי זה שיהיה מפגש חחחחחחחחחח וגם עוד חלום אבל זה מצונזר אסור לרשום פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo99.gifהחלום שלי...

שלכולם יהיה... שלא יהיה חסר... שתהיה אהבה ולא שנאה.. ששלום ישרור... שלא תהיה דאגות.. ובמקום מחוספס יהיה חלק..
פ33ה של חלום...

הלוואי שיתגשם...

אני רוצה לצאת לטיול תרמילאים לתקופה ארוכה ככל שאפשר, להקיף כמה שיותר חלקים ברחבי העולם. מקווה מאוד שזה יקרה בקרוב... מי רוצה להצטרף אליי?

<<אני רוצה יש מצב ??

הלוואי שכל החלומות יתגשמו לכלום ושיהי לנו רק טוב ... שהאור ישלוט ולא החושך.. שתמיד נהיה למעלה ולא למטה.. שתמיד הלבן ירחיק את השחור.. שתמיד יהיה משהו שיאיר לנו את הדרך.. שבע"ה תמיד תמיד אלוקים יהיה איתנו ..

החלום שלי הוא ....

שרצח רבין היה נמנע....(כל המדינה השתגעה ונהייתה לו נורמלית אחרי זה) ושרבין יחזור. וחלום שני שיעסיקו פסיכאטר צמוד לכמה מהדמויות פה....(בלי לציין כינויים) חלום שלישי (מזוודה עם מליון וחצי דולר) חלום רביעי....ממממ....לא זה כבר עשיתי.... חלום חמישי.....ממממ...לא קיבנימט גם את זה עשיתי... חלום שישי......שיגיע כבר יום חמישי.... חלום שביעי..שיחזירו את עוזי חיטמן מחלום עליכם...יאללה איזה הזויים אתם חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמין לי אתה חחחחחחחחחחח

דבש כפרה עליך שאתה מדבר על דמויות נכון חשבת על השם שלך בין לבין??????????????????????? אני באה לפה רק בגללך :XD

החלום שלי הוא......

שיהיה שלום ואחווה שלא יהיה חסר לאף אחד כלום והכי חשוב שכולם יהיו מאושרים ושאני אקום בוקר אחד ויודיעו לי שהכל בסדר ועבר ואין יותר דלקת שאני בריאהההההה אאאאאאאאאאאאאאמממממממממממממממןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה