מה החוקים של ה FACEBOOK???

מה החוקים של ה FACEBOOK???

כן, אני צעיר...... לא נעים בכלל, אני משרת כמנהל רשת(מחשבים). ובמשך חודשים מטיף לאנשים לא להיגרר לשטות הזו. ועכשיו גם אני נפלתי ופתאום מישהוא מעלה תמונות שלי שאני לא יכול לראות. או שגיליתי על הדרך חבר שנמצא שם. אז איך פותחים FACEBOOK בלי להראות צעיר ובלי להשקיע זמן בזה (כי אין לי)?? וגם- - מה החוקים? איזה חברים מוסיפים? מישהוא שלא ראייתי שנה נחשב? מישהוא שראיתי לפני שנתיים אבל יש מצב שהוא אפילו לא זוכר אותי? מישהוא שאני יודע בוודאות שאני אפילו לא אכתוב לו משהוא? ואם לא בא לי לעדכן כל דבר.... (אפילו תמונות) זה לא קצת מטופש להרכיב פשוט "רשימת חברים"?
 

e-magine

New member
שמע, אצלך פייסבוק נשמע כמו עונש...

רשת חברתית כמו פייסבוק מיועדת לכמה דברים, לשמירת קשר עם אנשים, ליצירת קשרים חדשים, ובעיקר לכיף. אם לא כיף לך בפייסבוק, אל תתעסק עם זה. אפליקציה שמנהלת לך את הפייסבוק (מוסיפה חברים, מעדכנת, מתקשרת איתם), עוד לא המציאו) הספת חברים הוא תהליך דו צדדי. אתה מציע, השני מאשר או מתעלם. למלא רשימת חברים על דעת עצמך, לא ניתן. את מי להוסיף, אתה מחליט, אתה יכול להוסיף כל אדם,מחברים שלך ועד מנשיא ארה"ב (אני מוכן להתערב שאם אין לטו כרטיס, יש לפחות כמה מתחזים) עד לאנשים שלא מכירים אותך ואתה לא מכיר אותם רק שהם צריכיםלאשר אותך. אם מישהו פירסם תמונות שלך לא רשות וזה מפריע לך, בקש מהם להסיר. לא תמיד יש לך זכות לכך. מתי כן ומתי לא? תוכל לברר בפורום משפט האינטרנט וההיי-טק בתפוז. ,
 
אם אתה רק רוצה לראות

מה אחרים מעדכנים - מספיק שתפתח כרטיס לעצמך, ומדי פעם תריץ חיפוש על שמות של אנשים שאתה רוצה לראות את העדכונים שלהם. אם אתה רוצה לקבל התראות ישירות על עדכונים - תצטרך שאותם אנשים יוגדרו כחברים שלך.
 
גם זה לא תמיד

אפשר להכנס לכרטיס של גולש מסוים בלי להיות חבר שלו אם הוא הגדיר את עצמו ככזה. חבר בפייסבוק יכול להגדיר שרק חברים שלו יוכלו להכנס ולראות עדכונים שלו.
 

Shmeel

New member
שמע, באמת אל קח את זה כעונש

אני אישית התחלתי עם הפייסבוק רק כי יש לי כמה חברים בחול ואני מתקשר איתם מפה, ובסוף ראיתי שזה ממש נחמד סך הכל וכיף:) אפשר לראות תמונות של אנשם מרחבי העולם לדבר עם כל מיני אנשים וכאלה.
 
למעלה