מה הולך ....

הבהרה
|! (מלשון להבהיר lol)

אוקיי אז..... לכולם-אבא שלהם עזב אותם כשהם היו בני 15-16.... אבא שלהם בגד באמא שלהם הרבה והלך עם נשים אחרות, היה להם מצב כלכלי קשה בבית ואבא שלהם היה אלכוהוליסט מה שגרם לאבא שלהם להכות את אמא שלהם הרבה-הייתה אלימות במשפחה....אבא שלהם עזב אותם בכריסטמס מהרבה בעיות, לאו דווקא בעיות כלכליות.... בקשר לזה שהם היו הומלסים-הייתה להם תקופה שהם הוצאו מהבית בגלל בעיות כספיות ולכן גרו ברחוב לזמן מה...בנג'י וג'ואל סיפרו שהם הלכו לבית מחסה לילדים שאין להם בית באחד הראיונות....אני מאמינה שהמשפחה המורחבת עזרה להם בקטע של איפה לגור..... לגבי אמא שלהם-אמא שלהם לא מתה אבל כשהם היו צעירים היא הייתה חולה בלופוס (מחלה קשה)- היא עכשיו בריאה.....(בלי עין הרע) לאמא שלהם אין תמונה! בנג'י וג'ואל אמרו שאמא שלהם רוצה להישאר אנונימית והיא לא מוכנה להתראיין או להצטלם-והיא אכן עזרה להם כשהם היו צעירים יותר....בכל אופן-יש תמונות של התאומים כשהיו קטנים אבל אין תמונה של אמא או אבא שלהם.... נ.ב ביקשו כאן תמונה של אמא שלהם - הגר נתנה תמונה של אחותם..זה היה לא מובן לי....לא משנה...lol לבנג'י וג'ואל יש קעקועים אבל אני לא בטוחה שלג'ואל יש בגב....בנג'י אמר באחד הראיונות שהוא מפסיק לקעקע את עצמו-אבל הוא רק אמר לא יודעים ממש אם הוא יעמוד בזה
בקשר לקעקועים בגב לבנג'י אני חושבת שיש לו אולי אבל לא הרבה..... ולשירה- אכן יש תמונה של בילי-גם לי יש והם נורא דומים אבל משום מה הסוג שנשמר לי הוא צייר ולא תמונה שאני יכולתי להעלות לפורום אז לא שמתי....אבל דומים ממש
ואמא שלו יפה.... אמממ... נראה לי זהו מקווה שהבנתם מה שרציתי להגיד ושמחה שהיה לי ת'זמן להיות כבר על המחשף

Knotted String

New member
יש תמונה של אמא שלהם.../images/Emo42.gif

קוראים לה רובין, ואני צריכה למצוא את האתר הזה.

תמצאי לי תאתר ותביאי לי !!

הייתה פעם תמונה באיזה אתר של gc והם לא ידעו שזה בכלל אמא של בנות מתוכנית כלשהיא שבה gc ישנו בבית שלהם....כמה חשבו שזאת אמא שלהם אבל אם את אומרת שיש לך תביאי לפה ותראי לי!!

EleVaTioN

New member
ווא ווא :| ../images/Emo129.gif

זה נשמע כל כך מהסרטים!! מאיפה כל המידע על אמא שלהם והמחלה ואבא שלהם וזה?
הכל מראיונות?
ובנג' יפסיק לקעקע את עצמו?? חח זה קצת מעלה גיחוך

EleVaTioN

New member
אבא שלהם עזב אותם../images/Emo129.gif

אכן כשהם היו בני 15 והם נורא כעסו עליו והכל אבל הם אומרים שעכשיו הם סולחים לו ולא כועסים. אם תחפש טוב טוב כמעט בכל שיר שלהם יש רמז לאבא שלהם במפורשות, על הזמנים הטובים שהיו להם איתו, על איך שהוא עזב אותם, או רמזים למערכת יחסים שהיו ביניהם וכאלה למשל בשיר The story of my old man כל השיר מדבר עליו ככה גם השיר emotionless שהם אומרים שהם כתבו אותו בנימה של "סליחה" לאבא שלהם ושהם משלימים עם המצב שהוא עזב אותם וזה. גם בlittle things הם מזכירים אותו יש להם גם שיר דמו שהם הקליטו שקוראים לו hey dad לדעתי אפילו בsay anything הם רמזו עליו ב christmas by the phone *סליחה עם יש שגיאות
* הם מדברים עליו הם אומרים שגם predictable נכתב בהשראת היחסים שלהם שהיו להם עם אבא שלהם אני מאמינה שגם ghost of you נכתב עליו, או רומז עליו, נשמע לי הגיוני
יכול להיות שגם walk away נכתב עליו, כאילו היו לו בעיות והכל מה שהוא עשה זה ברח מהם ומאמא שלהם הממ העזיבה של אבא שלהם היא בהחלט נושא מרכזי שמשפיע על הכתיבה שלהם. חלק מהשירים שכן ציינתי אכן עוסקים בו בטוח חלק הם רק דעתי האישית לפי הליריקה ופה מסתיים סיקור שירים של ג"ש בקשר לאבא שלהם מקווה שנהנתם

yardenbm

New member
נטלי מוסרת כנסו לצ'אט

המחשב שלה לא מאפשר לה לכתוב הודעה

למעלה