הבהרה
|! (מלשון להבהיר lol)
אוקיי אז.....
לכולם-אבא שלהם עזב אותם כשהם היו בני 15-16.... אבא שלהם בגד באמא שלהם הרבה והלך עם נשים אחרות, היה להם מצב כלכלי קשה בבית ואבא שלהם היה אלכוהוליסט מה שגרם לאבא שלהם להכות את אמא שלהם הרבה-הייתה אלימות במשפחה....אבא שלהם עזב אותם בכריסטמס מהרבה בעיות, לאו דווקא בעיות כלכליות....
בקשר לזה שהם היו הומלסים-הייתה להם תקופה שהם הוצאו מהבית בגלל בעיות כספיות ולכן גרו ברחוב לזמן מה...בנג'י וג'ואל סיפרו שהם הלכו לבית מחסה לילדים שאין להם בית באחד הראיונות....אני מאמינה שהמשפחה המורחבת עזרה להם בקטע של איפה לגור.....
לגבי אמא שלהם-אמא שלהם לא מתה אבל כשהם היו צעירים היא הייתה חולה בלופוס (מחלה קשה)- היא עכשיו בריאה.....(בלי עין הרע) לאמא שלהם
אין תמונה! בנג'י וג'ואל אמרו שאמא שלהם רוצה להישאר אנונימית והיא לא מוכנה להתראיין או להצטלם-והיא אכן עזרה להם כשהם היו צעירים יותר....בכל אופן-יש תמונות של התאומים כשהיו קטנים אבל אין תמונה של אמא או אבא שלהם.... נ.ב ביקשו כאן תמונה של אמא שלהם - הגר נתנה תמונה של אחותם..זה היה לא מובן לי....לא משנה...lol לבנג'י וג'ואל יש קעקועים אבל אני לא בטוחה שלג'ואל יש בגב....בנג'י אמר באחד הראיונות שהוא מפסיק לקעקע את עצמו-אבל הוא רק אמר לא יודעים ממש אם הוא יעמוד בזה
בקשר לקעקועים בגב לבנג'י אני חושבת שיש לו אולי אבל לא הרבה.....
ולשירה- אכן יש תמונה של בילי-גם לי יש והם נורא דומים אבל משום מה הסוג שנשמר לי הוא צייר ולא תמונה שאני יכולתי להעלות לפורום אז לא שמתי....אבל דומים ממש
ואמא שלו יפה.... אמממ... נראה לי זהו מקווה שהבנתם מה שרציתי להגיד ושמחה שהיה לי ת'זמן להיות כבר על המחשף