מה הולך פה ?

shani1971

New member
מה הולך פה ?

שלום לכולם, אני קלינאית תקשורת שעובדת במוסד רפואי במרכז הארץ. אני מצטערת על שאלה שאולי תשמע בנאלית לרוב חברי הפורום אבל אני פשוט חייבת לשאול. זה אמיתי ? כל התיאורים והיכולות המתוארים בפורום ? אנשים פה חוו אותם בגוף ראשון באופן וודאי וברמת מודעות (עבור מישהי שעוד לא התנסתה בחוויה) שהינה שוות ערך למודעות בזמן ערות ? האם יש יכולת "לזמן" דמויות אל תוך החלום ? והאם לדעתכם הדמויות הללו מייצגות רבדים של תת המודע של החולם (אשמח להנמקות ודוגמאות) ? האם ישנה יכולת לשנות האת הסיטואציה בחלום באופן מיידי ומוחלט (למשל מטיול בים להליכה בעיר) ? והשאלה החשובה ביותר, האם בכל שלב במהלך החלום הצלול ישנה יכולת להתעורר באופן מיידי כאשר החולם רוצה בכך ? אני מתנצלת על מבול ההשאלות אבל אני באמת מתקשה להאמין כי קיימת טכניקה כזאת והיא אינה מובאת לידיעת האנשים המתאימים להתנסות על מנת שתוכל להתפתח למתודה מסודרת אשר תאפשר טיפול בכל הרמות הרלוונטיות. תודה מראש, S.

Bluescale

New member
:) אני שמח שהצטרפת אלינו ברוכה הבאה

לשאלותיך כולן - כן! אני חוקר את נושא החלומות מזה 8 שנים ומצליח לבצע דברים די מופלאים. הגעתי לשלב של צלילות מוחלטת ושליטה טוטאלית בחלום עד כדי הפכת הגוף שלי לגוף חיה/רוח ובעצם שינוי טוטאלי בהרגשת הגוף (כמו ללא ידיים, עם זנב ראייה אחרת). אם את מעוניינת בנימוקים ואפילו תחקירים וניסויים שנעשו בארה"ב lucidity institute אשר חוקר את הנושא כבר הרבה שנים, נא פני לאתר : www.lucidity.com נשמח אם תצטרפי לפורום ובכלל לעולם הנפלא של החלומות הצלולים. זכרי, כל אדם מפספס 23 שנים מחייו בחלימה את לא רוצה להאריך את החיים שלך בעוד 23 שנה? פבל.

shani1971

New member
שכנעת אותי

פתחתי יומן ניסוי (נראה לי שאתם תקראו לה מחברת חלומות). נתראה בהמשך. S. DAY 0

MetalSinagouge

New member
דווקא התופעה כן מובאת לידיעה של

הציבור, אבל הציבור אטום מספיק כדי לפספס את זה ולהמשיך בחיים הקצרים והדחוסים שלו. "נדודי שינה" של סטיבן קינג. הסרט Waking Life. קליפ של הפו פייטרס. סיפורים של הווראד פיליפס לאבקראפט. ויש עוד המון כנראה.

MetalSinagouge

New member
נ.ב.. בקשר לשיחה עם התת מודע.

נדמה לי ששאלתי את זה כבר אבל בכל זאת: מה בעצם עושים כדי להשיג את זה? צריך פשוט לזמן מישהו ולא לשלוט בו יותר- לתת לו "לשחק את המשחק" שלו? הייתה פה פעם שאלה על ניסיון להכנס לספרייה ענקית שמכילה זכרונות, האם מישהו הצליח בזה? הטכניקה הזו של לתת למשהו בנפש (זכרונות, מידע) סמל (כמו ספרייה במקרה הזה), האם זה פועל בכלל?

silverhawk

New member
בעקרון כל גורם או אדם בחלום הצלול,

שאינו תחת שליטתך המודעת, הינו ביטוי של תת המודע. הדרך היעילה ביותר, לטעמי, לשיחה עם תת המודע, היא יצירת מדריך חלומות. אתה יכול ליצור מדריך חלומות בעצמך, מאפס, או לבחור דמות כלשהי בה אתה נתקל במהלך החלום הצלול ולהשתמש בה.

MetalSinagouge

New member
השאלה שנובעת מזה:

האם התת מודע הוא באמת הגרעין של הבנאדם, מה שמפעיל את גלגלי השיניים (בעוד המודע הוא משהו שבד"כ קצת מחליד אותם) או שיש עוד משהו מעבר לזה? בכל אופן, חשבתי כמה מגניב זה יהיה ליצור מדריך בדמות של זורדון מפאוור ריינג'רס (הפנים הענקיות שצפות במיכל), והאם הוא בכלל יוכל לתת כמה טיפים מאת התת מודע.

Bluescale

New member
אגב תת-מודע

זיכרון - כן תת מודע - SILVERHAWK צודק ב 10000% יצירת דברים - ראה פירסום מודעה של DLC שליטה שלך בחלום היא מלאה - תזכור "there is no spoon" matrix

Bluescale

New member
נמצא בעמוד 2 בפורום (תקנאו 10 דקות)

משהו 10 דקות חלום צלול יש שם מודעה שלי על DLC התגובה למפרסם המודעה לגבי הגברת השליטה וזמן החלום הצלול. פבל.

silverhawk

New member
גדולי הפילוסופים דנו בזה במשך שנים

בסופו של דבר אין כאן תשובה מוחלטת או לבן ושחור, וזה עניין של דעה אישית. מבחינה פסיכולוגית, החוויות אשר האדם חווה בילדותו משפיעות באופן משמעותי על מיצוב הווי יישותו במהלך חייו. זו הדגמה מצויינת לכוחו של התת מודע. עם זאת, זה לא אומר שנפש האדם מסובבת כולה רק על תת המודע, והמודע רק 'מחליד את המערכת', כפי שציינת. אבל זו דעתי האישית בלבד.

silverhawk

New member
שלום לך שני

ברוכה הבאה לפורום!
כפי שפבל ענה לך, התשובות לשאלותייך הן 'כן' כולן. הפעולות שתיארת הינן בדרגות קושי משתנות, ולכן סביר להניח כי לא את כולן תוכלי לבצע מייד, אולם בעזרת מעט אימון וזמן, תוכלי להגיע לתוצאות שאפילו לא דמיינת. אני ממליץ שתקראי את אתרו של אלון ברמן (קישור בצד הפורום), ואת השאלות הנפוצות בפורום על מנת ללמוד מעט יותר על הנושא, ונשמח לענות לך על כל שאלה. אגב, בתור צעדים ראשונים, מומלץ להתחיל לעבוד על יומן החלומות (כפי שכבר ציינת שאת עושה) ועל בדיקות המציאות. שיהיה בהצלחה!

shani1971

New member
לילה מוזר

התעוררתי באמצע הלילה (נדיר מאוד, לא יכולה לזכור פעם אחרונה שזה קרה שנה האחרונה) עם הרגשה מוזרה. (הרגשתי קצת מפגרת אבל..) ניסיתי להכניס יד דרך הקיר כמו שהמליצו כאן בפורום... באופן לא מפתיע היא לא עברה :) הבנתי שסתם התעוררתי (עודף מוטיבציה ?) וחזרתי לישון. בהשכמה, ניסיתי לשחזר חלומות ו... כלום, שום דבר. זכרתי שהתעוררתי באמצע הלילה אבל שום דבר מעבר לזה. א.מ.ל ביומן חלומות. S. סוף יום 0

Bluescale

New member
בעיות זכרון חלומות ופתרונות

איין שום בעיה:להלן פתרונות. בעת התעוררות תשכבי עם עינים עצומות ותתשאלי את עצמך מה חלמתי? מי היה שם? מה עשיתי? וכו...# בנוסף תציפי את עצמך באפשרויות שיכולת לחלום אליהם. לפני שינה תשתמשי בסוגסטיה. ``אני הולכת לחלום ולזכור בבוקר...`` וכו` מקווה שעזרתי, פבל

amit469

New member
פבל אפשר את הספרון שלך בבקשה?

פשוט לא רציתי להחזיר את כל הנושא אחורה :p תודה

Bluescale

New member
הספרון נמצא בתהליכי שכתוב לאנגלית

מקווה שהאנגלית שלך טובה אז תשלח לי אימייל ל [email protected] תזדהה בדואר ואשלח לך את הספרון החצי-גמור :)

silverhawk

New member
נו, גם זה קורה :)

תמשיכי לעבוד על בדיקות המציאות, בסוף את תזכרי להשתמש בהן גם בחלום. לגבי זכרון החלומות, כפי שפבל ענה לך, ישנה שיטה לכך. את מוזמנך לקרוא עליה בייתר פירוט בשאלות הנפוצות.

למעלה