מה הולך פה?!

מה הולך פה?!

רבותי הנכבדים, ליכודניקים יקרים! אני לא מבין, איך זה שאנחנו שלושה חודשים לפני הבחירות הכלליות לכנסת וראשות הממשלה, שבועיים לפני הבחירות הפנימיות בליכוד, ובסקר של האתר הצביעו רק 12 איש?!?! אהמ אהמ... זה הזמן להצביע! אריק או ביבי? שרון או נתניהו? ולא רק זאת, אני מצפה גם שכל אחד ירשום פה את השיקולים שהובילו אותו לבחירה הזו. הבגיניסט במילואים (שוב) למשך כמה ימים, וכשהו חוזר אנחנו צריכים להראות פה סקר לתפארת! יאללה יאללה להצביע!

טב, אני אתחיל...

(ואני מצפה מכל הקבועים של הפורום להצטרף אלי, לא יודע אם שמתם לב, אבל הפורום מופיע בעמוד הראשי של תפוז עכשיו, וזה אומר שהרבה רואים את מה שנרשם פה) ככה: אני הצבעתי שרון. בניגוד למה שרבים עשויים לחשוב, אני לא בוחר בשרון בשל שנאת המן. להיפך - אני מאוד מעריך את נתניהו, מחשיב אותו רבות, וחושב שהוא מהמעולים שבאנשי הליכוד לדורותיו, אבל לדעתי שרון מתאים יותר לקונצנזוס, כלומר - העם איתו יותר מאשר עם נתניהו. זאת ועוד: נתניהו יכול לכהן תחת שרון כשר חוץ או אוצר ולעשות עבודה מצויינת. אם נתניהו ינצח, לעומת זאת, נפסיד את שרון. זה הפסד שאני לא בטוח שמדינת ישראל יכולה להרשות לעצמה כרגע.

התוצאות כרגע:

בנימין נתניהו: 51% אריאל שרון: 49% הקרב צמוד, אך ההצבעה נערכה רק ע"י כ-30 חברי פורום. כל מי שעוד לא הצביע, הצביעו כעת! בראש הדף מופיעה האפשרות "סקר" וניתן שם להכנס אליו. (ואזהרה: אני אמשיך להקפיץ את ההודעה עד שתענו עליה
)

למעלה