מה הולך פה?? !

X Offender

New member
אוי ואבוי :-|

מה זה הדבר האיום הזה?! חס וחלילה וחס !!! אפילו לא בצחוק מטומטמים מפגרים !!!

nerod 72

New member
זו מתיחה נבזית....רואים על פי

זה שהסתירו את הלוגו של ה BBC במקום 3 האותיות מופיעים ריבועים לבנים.... אבל כשרואים את זה אי אפשר שלא לתהות מה נעשה ביום שזה באמת יקרה ....

Olivie

New member
אוי ואבוי, איך אפשר ככה לאחל לבן אדם מוות בעו

בעודו חי ונושם. עולם אכזרי וקנאי

קוטני

New member
בעיני זה דווקא מצחיק

גם אני התחלתי להחוויר כשצפיתי בזה, ומיד פתחתי אתרי חדשות לבדוק אם כתבו על זה משהו. אבל אז, כשהבנתי שהכל בסדר והמלכה חיה ונושמת, הצחיק אותי לחשוב באיזו קלות מישהו מעלה לאינטרנט סרטון מפוברק בשקל ומקפיץ קהילה שלמה. זה גם שם בפרופורציה את כל עניין ההערצה האינסופית הזו. כמעריץ נלהב - אל תטעו לחשוב אחרת - גם אני לפעמים מרגיש צורך לדעת לצחוק על מדונה. הרי גם היא - לכל אורך הקריירה שלה - צחקה על עצמה, ועל האייקון שנהיה ממנה. יש בזה משהו חזק - היכולת להתייחס לעצמך בהומור פה ושם.

raz the 1

New member
יש לצחוק ויש לצחוק!!

זה פשוט לפתוח עין הרע... לא עושים דברים כאלה על אף בן אדם!!!! תחשבו מה היא חשה, שהיא נחשפת לדבר כזה... איום ונורא!!!!

מפגרים ../images/Emo46.gif אני בשוק מהסירטון הזה , דבילים !!!

איזה ראש מעוות וחולני , לפברק דבר כזה , זה נורא !!!!!! שילכו לעזאזל , אני לא יכולה לחשוב בכלל על זה , אני ימות באותו רגע , ינעל אמא שלהם , עשו אותי עצבנית ,חח.

pimpf

New member
לא מסוגלת לצפות בזה, אפילו בצחוק...

לא סתם אומרים שהומור זה איי קיו. זהו? כבר לא נשאר על מה לצחוק?

my world 88

New member
וטפ? אפילו לא ראיתי עד הסוף

אם הם באמת כתבים של הBBC, בחיי שאני לא מבין הומור בריטי גועלי, ציני ואפילו מחריד לעשות דבר שכזה לבן אדם חי ונושם, אחד שלא פוגע באיש, וממש לא מדובר באיזה דיקטטור מרושע או אומן מיוסר על ערש דווי. פשוט, ל-מה?!

למעלה