מה הולך פה??

מה הולך פה?? ../images/Emo7.gif

אני שונאת את החופש הזה!!! הכל הולך דפוק בחופש הזה!!! קודם כל סבתא שלי משקרת לי וככה היא מרחיקה אותי ממנה כנ"ל כל בנות הדודות שלי ... החברים שלי ...לאט לאט אני מגלה שהם זבלים!!! ואז!!! *תופים** ההורים שלי מודיעים לי בחוסר טאקט שהם רוצים להתגרש... יופי >< שונאת את הכל!!

גליזה

New member
../images/Emo201.gif

דבר ראשון, אני אתייחס להורים הגרושים. תאמיני לי שאם המצב בבית לא סימפטי, עדיף שהם יתגרשו. ההורים שלי גרושים מאז שאני בת 7 וטוב לי יותר ככה. הרבה יותר. חברים שלך? לא יודעת מה הם עשו בדיוק, אבל אם הם הוכיחו שהם לא ראויים להיות חברים שלך, תתרחקי מהם ותמצאי חברים חדשים. ברוך ה', יש מספיק אזרחים במדינה
לפעמים נראה שהכל מזוויע אבל רק צריך לקחת נשימה ולהתחיל להבין את הכל

ואו אם היית ליידי הייתי מחבקת אותך עכשיו ../images/Emo10.gif

זה לא הקטע שהמצב רע בבית...העניין הוא שאני יודעת שבגילם המופלג של ההורים שלי 50-55 הם לא יכולים לחיות ביחד ...הם גם משלמים אחד את השני... אני יודעת בוודאות שאם הם יתגרשו אחד מהם ימת וזה בטוח אבא שלי עם כל מחלות הלב שלו... T_T והחברים שלי? אתה מאמין שהם כל כך נחמדים ובסוף אתה חושף את הפרצוף האמיתי, הרכלני והדוחה שלהם
הבעיה שעם מי אני אתחבר עכשיו? יש רק ערסים וסנובים והקבוצה שלי....וזהו :( תודה על הכל T_T

גליזה

New member
חלילה וחס, למה ימות?

לא בהכרח, אולי זה דווקא יעשה לו טוב יותר. אבא שלי בן 59 ואמא בת 57, זה לא מונע מהם לחיות בשלווה. הם מכירים אנשים חדשים. לאבא יש חברה כבר שנתיים בערך וטוב לו, אמא בקשרים קצרים יותר אבל מה שעושה לה טוב. אני מכירה את הקטע הזה שבו נראה לך שאין אף אחד אחר להכיר, אבל אז מגיעים אנשים ששווים יחס והכל מסתדר. זה רק עניין של זמן
על שום דבר. באמת:)

אני מכירה אותם

הם ניסו להתרחק לפני כמה שנים למשך חודש ואבא שלי התפרק כנ ואבא שלי בזמן האחרון נורא חולה.... אני יודעת על ה אני מדברת

גליזה

New member
../images/Emo10.gifאוי

אני בטוחה שיהיה טוב. תנסי לתמוך בהורים שלך עכשיו, לעזור להם. הם צריכים את זה עכשיו. בכל אופן, אני בטוחה שזו רק תקופה שדורשת הסתגלות. תמיכה מצידך יכולה לעזור להם בהחלט

ליזיגי

New member
מתוקההה יהיה טוב !

זה רק תקופה רעה, תאמיני לי שהיו לי כאלה מלא השנה, מבחינה של חברות שהתגלו כמגעילות בתקופות מסוימות בשנה.. אבל אין מה לעשות, לא כולם מושלמים וצריך לקבל כל אחד איך שהוא- וכאן נמדדת החברות האמיתית. וכמה שזה נדוש אני במהלך השנה הזו גיליתי מי באמת החברים האמיתיים שלי ועל מי אני יכולה לסמוך ועם מי הכי כיף לי. ולאחרונה התרחקתי מאנשים שקודם הייתי קרובה אליהם, אבל גם התקרבתי לאנשים שהתרחקתי מהם קודם. בקשר למשפחה- ווווווווווווווואו מי כמוני יודע מה זה בעיות במשפחה! את לא יודעת אפילו כמה! אם הקשר שלך עם סבתא שלך הוא טוב, תאמיני לי שזה דבר מבורך, ותדברי איתה!!! כנ"ל עם בנידודים... והורים גרושים- טוב, ההורים שלי התגרשו לפני 8 שנים בערך, שהייתי בת 9 ... ואולי זה שונה מבחינת הדרך שאני קיבלתי את זה, לדרך שאת תקבלי את זה- כי בכל זאת הקשר עם ההורים הוא שונה ויש פער גדול של גיל... אבל אם הם החליטו להתגרש, כנראה שזו החלטה שלא הוחלטה בן רגע, והיו לה שיקולים, והם עושים את זה גם למענם אבל בסה"כ למען הילדים שלהם. ובאמת שהכל יהיה בסדר! זה לא סוף העולם! תדברי עם ההורים שלך, תבקשי מהם דברים שאת רוצה ספציפית (לדוגמא אם איפה תגורי, באיזה ימים.. אצלי שני ההורים גרים בשוהם ואני ישנה גם אצל אמא וגם אצל אבא ויש לי שני חדרים והכל... אבל יש גם ילדים שזה לא ככה אצלם והם גרים אצל אחד ההורים ורק מבקרים את השני.. לדוגמא הילדים של חבר של אמא שלי)- אז בקשר לזה תדברי איתם שידעו מה מפריע לך ומה את רוצה! ואני בטוחה שהם יתחשבו ויקשיבו. ועל כל כל כל דבר הכי קטן אני כאן בשבילך, כי אני מבינה לגמרי מה עובר עלייך!

את מדהימה ^^

אני לא אדבר עם סבתא שלא רוצה להכיר אותי כנכדה >>; האמת השנה גיליתי מי החברים שלי ומי לא...מי באמת שווה משהו ומי לא ובקשר להורים....אוי אני פשוט שונאת שינויים T_T

ליזיגי

New member
וגם את מדהימה ../images/Emo13.gif

לא רוצה להכיר בך כנכדה? מה קרה?! רק שתדעי שגם לי היה סיפור דומה עם סבא שלי ז"ל, שהייתי בת 11-12 בערך, הוא פשוט התנהג אלי מגעיל, תמיד העדיף את אח שלי (אולי כי הוא היה הנכד היחיד, כלומר הבן היחידי). התנכל אלי.. אולי במבט לאחור הגזמתי, כי בכל זאת אני הייתי בת 11, והוא הרבה יותר :) וזה תפיסת עולם שונה והכל... אבל אז המצב שלו התחיל להדרדר, והוא נכנס כבר לבית אבות, והזיכרון שלו נעשה גרוע.. וכל שנה המצב עוד יותר הדרדר, והשנה הוא נפטר. ובמבט לאחור, הייתי יכולה להיות נכדה הרבה יותר שונה, וזה מציק לי קצת.. לא יודעת, פשוט תדברי איתה על מה שמפריע לך.. בכל זאת, זו סבתא! חברים- תשארי רק עם מי שטוב לך ! ומי שלא, שיחפש אותך :) והורים.. טוב תמיד יש שינויים בחיים, ויש שינויים שהם דווקא לטובה, ואני בטוחה שזה אחד מהם =] יהיה טוב

happy apple

New member
../images/Emo24.gifקודם כול תנשמי

תחשבי על הכול אולי טיפה מגזימה הנוגע לחברים ולסבתא אולי תדברי איתם על זה גמני ככה הייתי לא מזמן הרגשתי שכולם חרא וזה והבנתי שהגזמתי אמרתי לחברים שלי מה מפריע במה שעשו והם הבינו ועכשיו המצב הרבה יותר טוב... ההורים לא מבינה אותך כי ההורים שלי לא גרושים אבל אני מתארת לעצמי שזה כואב הכול יהיה טוב בסוף לכולם יש תקופות רעות בחיים צריך אופטמיות וחיוך והכול יהיה טוב..

*נושמת עמוק*

אה...להגיד לחברים שלי? עשינו שיחה ארוכה וזה לא עזר... אז אמרתי דיי וזהו... וננסה להיות אופטימים.... תודה ^^

אם תקחי הכל בכזאת גישה בטח שיהיה לך חרא

בואי נתחיל מזה,שכמו שגלי אמרה....אם המצב לא משהו בבית עדיף שכל אחד ילך לדרכו. את בנאדם בוגר שצריך לקבל את זה,אומנם זה לא הכי כיף בעולם, אבל תפרגני להורים שלך...מגיע להם טוב יותר אני מניחה. אם לא טוב להם עכשיו,אז בטח זה משפיע גם עליך....ובקיצור-אולי באמת עדיף ככה
דבר שני,חברים באים והולכים. תכירי אנשים חדשים[:

אבל זה היה פיתאומי כזה

כי הם מקרינים שהכל סבבה בבית :/ ואפילו הם הלכו ביחד להליכה ביחד והכל ואכלו ביחד ארוחת בוקר וצחקו... ודנו בזה אם כדי לי להתגייס או לא.... ואז בום... מה אני אמורה לעשות? אני לא אשקר אני בחורה מאוד מפונקת למרות שאני גדלתי די לבד ואני מורגלת בלנקות/ להחזיק את הבית ולהכין אוכל והכל ולעבוד קשה על כל דבר...אבל עדיין על כל משהו שרציתי קיבלתי...אם זה קומה לבד או אייפוד או מחשב נייד או טלוויזיה 42 אינץ' הכל ההורים נתנו לי וזה נראה לי מוזר כזה... אוח >< 30 שנה הם נשואים לא בא להם להישאר עוד קצת?!

אם הסיבה שאת מפונקת ומקבלת מהם הכל

היא הסיבה שאת לא רוצה שהם יתגרשו אז זה באמת הדבר הכי לא בוגר ואגואיסטי ששמעתי עד היום. למרות שאני אתעלם מהתשובה ואענה לך לעיניין, שלא משנה אם הם ביחד או לבד....אם הם אוהבים לפנק אותך הם יפנקו אותך כל אחד בנפרד. ההורים שלך הם גם בני אדם לא רק ההורים שלך,וגם אם "בום" הם מתגרשים זה לא אומר שכל אחד הולך לדרכו את נשארת יתומה ואף אחד לא זורק עליך זין....בואי לא נסחף יותר מדי,אוקיי?י[:

m i c k e y 15

New member
תשמעי..אני יודעת איך את מרגישה../images/Emo201.gif

בקשר להורים הגרושים. כמו שגלי אמרה..אם המצב בבית לא טוב ביניהם כ"כ עדיף ככה..תאמיני לי. ההורים שלי גרושים מאז שהייתי בת 6 והמצב בבית אפעם לא היה טוב.לכן זה היה הפיתרון הכי טוב לעשות. ובאמת שאני שמחה שהם עשו את זה כי המצב הרבה יותר טוב עכשיו. ובקשר לדברים האחרים עם סבתא שלך..גמלי הייתה בעיה דומה במשפחה מה שאני עשיתי אני ביררתי את הדברים ודיברתי על מה שאני מרגישה ובסוף הכל יסתדר...כל מה שאת צריכה לעשות זה לדבר איתה. והחברים...אני כ"כ מכירה את זה. אני שונאת אנשים כאלה.ואם את מגלה שהם כאלה סימן שאלה לא חברים בכלל. את יכולה לדבר איתם להוציא את כל מה שאת חושבת ולראות מה הם יגידו. תמיד אפשרלמצוא חברים חדשים.. אני מקווה שהכל יסתדר
[ראית בכמה אנחנו דומות חח אותם בעיות היו בדיוק לי..והכל הסתדר בסוף
]

למעלה