מה הולך פה?!?!

coolit

New member
מה הולך פה?!?! ../images/Emo12.gif

יש לגוני יומולדת ואין שרשור...?
חשוד ביותר. [מה שגורם לי לחשוד שיש שרשור שפשוט נעלם מעיניי] אניוואי...... היום יומולדת לגוני!!!!
מזל טוב! בריאות ואושר עד 120

../images/Emo203.gif גוני ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

המון המון המון מזל טוב בובה!! כל האושר והאהבה שבעולם

e l u l a

New member
בובהההה!!../images/Emo65.gif../images/Emo153.gif

שיהיה לך היום הולדת הכי שמח בעולם! מלא בכייף ושטויות
. תהני מכל רגע ביום הזה, בשנה, בכלל בכל החיים:]. תמשיכי להצליח בכל מה שאת עושה, תהני עם החברות, עם החבר, ואפילו מהבי"ס שגם בו טוב לך שזה נחמד לאללה.. אז מלא בלונים
, מתנות
, עוגות
, חיבוקים,נשיקות.. עד 120 :)

adiss90

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifילדההה :]]]

מזל טוב! לאחרונה מצאתי את עצמי קוראת הודעות שלך ביתר תשומת לב. (היִי גאה
) ואת בתלמה ילין
בשכבת הגיל שלי!! וזה ממש נושק לבצפר שלי. אז את בין אלה שקרובות אליי(מפחידה המחשבה, לא כן?) בכל מקרההה----מזל טוב!! עד 120, 100 בכל הבגרויות, טסט ראשון[בפורום הזה זה דיי שכיח
] ואושר ועושר.

מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo71.gif

המון אושר ועושר
וסתם משו לא קשור אתת תמיד נראת לי אחת כזו שאני ארצה להיות שאני אהיה גדולה ^^ רציני,בלי להתחנף, את בתלמה ילין,את עם ציונים טובים[ניראלי,לא?],את מתלבשת מדהים,יש לך חבר ואת מגניבה כזו. אז שתמשיכי להיות כזו ^^; והרבה הרבה אהבה ומזל

AnGeL DoLlY

New member
מזל טוב גונייי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

איזה כיף זה בטח לעבור תיאוריה יום לפני היומולדת אה?... :) בקיצור שיהיה לך המון מזל טוב ויומולדת שמח, תהני עם הבנות כי הן בטח יעשו לך משהו יפה, עם החבריקו, בהצלחה בהכל ובאמת תהני מהחיים ומהגיל כי הזמן הזה לא חוזר וצריך לנצל כמה שאפשר. עד 120 בובה

mishmishonet

New member
ילדה יפה,

(שלא עונה לטלפון!!) המון המון מזל טוב. אני מקוה שהיה לך יום הולדת ממש מושלם ושמח, ומקוה שגם תהיה שנה מצויינת. את תהיי אחלה בת 17, אני בטוחה:)

GoOni

New member
תודה לכולכן../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

סה"כ רוב היום כן היה נחמד, וקיבלתי הרבה מתנות והיה ממש חביב ביום הסטודנט, אבל אנשים שאני אוהבת באופן מיוחד די אכזבו ולקחתי את זה קצת קשה מידי. בשנה הבאה נראה לי שאני אוותר:p

למעלה