מה הולך פה? פרקים חסרים בסדרות

fifaclub

New member
מה הולך פה? פרקים חסרים בסדרות

נורא מוזר.. עכשיו ראיתי את פרק 9 של "איך פגשתי את אמא" וזה בכלל פרק 10!! מה שידרו אתמול? את הפרק שטד משתכר או פרק אחר? יכול להיות שYES לא שידרו את פרק 9 המקורי הפרק שלילי פוגשת את המשפחה של מארשל? בכל אופן פרק 10 (9 לפי YES) פרק גדול!!! הפרק הכי טוב בסדרה.

Im All That

New member
אני רק מקווה....

שהם לא יעשו את זה לסדרות עם עלילה כי זה באמת יהרוס לכולם דברים....

TheLost

New member
מה מה מה מה מה

לא הבנתי. אתמול היה אמור להיות פרק 9, נכון? היה את הפרק שטד משתכר. מה, זה לא פרק 9?
אוח אני שונא שיס עושים את זה

talrv

New member
שונאת שהם עושים את זה ../images/Emo4.gif

אבל מה ששודר היה פרק ענק פשוט. מצחיק ומתוחכם ומצחיק ומצחיק. מקווה שהסדרה ממשיכה ככה. טל.

fifaclub

New member
הסדרה באמת גדולה ודווקא יש עלילה

והיא מתפתחת מפרק לפרק.. אז זה ממש לא יפה שYES מחליטים איזה פרקים לשדר ומתי.. אם הפרק הבא שהם ישדרו זה הפרק שלילי מבקרת את המשפחה של מארשל אז YES ממש מטומטמים!! פרק 10 (9 לפי YES) הוא הפרק הכי מצחיק חכם ומגניב שראיתי בכל סדרה או סרט בחיים שלי..! פשוט קורע!! אשכרה הייתי במתח כל הפרק!!!!! זה גדול!!!!! ואני ממש מגזים!!!! ביי חבר'ה תהנו

Sole Survivor

New member
זאת לא פעם ראשונה של יס בערוץ הזה

היה אותו סיפור עם החיים הפשוטים ומה שיותר מעצבן זה שהפס הכחול מפורט על פרק אחד ומשדרים פרק אחר לגמרי לפחות זה עדיין אותה סדרה. תארו לכם שבפסהכחול יהיה מפורט על סדרה אחת וישדרו סידרה אחרת... ובקשר לפרקהיה מגניב כל פרק שיוצא הסדרה יותר ויותר חמודה. סדרה קומית ומצחיקה. והפרק היה מותח אפילו ודיי לא צפוי בחלק מהרגעים.

למעלה