מה הולך אנשים??

ש חף

New member
מה הולך אנשים??

כולם בים,אה?
אני עוד לא הייתי בים השנה והוא כל כל קרוב אלי....
אני לבדי כאן,כולם נסעו ואני נהנת מהשקט הזה זמן איכות עם עצמי וגם לעשות דברים שלא הספקתי (לנקות לפני החג
) בערב יבואו חברים ועד אז ששששששששש

אני הייתי ביום שבת בים

אבל לא בקטע של להשתזף סתם ישבתי עם חברה לקפה חזרתי שרופה לגמרי

ש חף

New member
ממש טוב!

סרטן,קמטים,כתמים על העור הכי טוב שיש... אני משתזפת אבל לא נשרפת...זה לא בריא! <לבנה בחורף,שזופה בקיץ>

את נסחפת שחף!!!

תרגיעי... מהשתזפות אחת לא קורה כלום, בטח לא עם השמש הזו כי היא פחות חזקה מזו של יולי אוגוסט.

ש חף

New member
אין קשר לחוזק

גם שמש חלשה יחסית פולטת קרינה איפה אתה חי?

תלוי איך משתזפים / נשרפים

אני נשרפתי ברמה מאד קשה והאמת שזו לא פעם ראשונה

שלום שלום....איזה ים!

הייתי בים כל הצהריים והיה כזה כיף....היה חםם והמים נעימים. עדיין אין מדוזות אז סבבה, היה במה לשטוף ת'עיינים!

נרקי

New member
אוי איזה ים../images/Emo99.gif

לא היו גלים אבל
בכל זאת שמש מדהימה
חמימה ושורפת! הצטלמתי צחקתי עישנתי את הוול סטריט הרגיל שלי..
ופשוט נרגעתי לי...... אוייייייי איזה כיף היהההההההה

ערב טוב לכולם../images/Emo6.gif..........

מה קורה? אתמול חשבתי שכולם הפסיקו לכתוב בגלל חול המועד. עבר עליי יום לא רע שרק הסוף שלו קלקל, הלכתי למטע זייתים לעשות בדיקת השקייה ראשונה של העונה(כלומר לפני שמתחילים להשקות)אז בהתחלה היה סבבה לא היו הרבה פיצוצים אבל אז פתאום הלחץ מים עלה ונהיה לי שחור בעיניים פתאום ראיתי כמה חורים יש, של נקרים של דורבנים(דורבן לא עושה חור הוא קורע את הצינור)הספקתי לעשות רק 3 שורות. מחר אני מסיים ב-12 ונוסע ליריד תעסוקה בקצרין שיהיה לכולם אחלה ערב ותגידו תודה שאתם לא בכינרת אני שומע עידכוני תנועה מקיבוץ עין גב לצמח כמעט שעתיים נסיעה, בגלל זה בפסח אני משתדל לא לרדת מהרמה לעמק

ש חף

New member
מלך ../images/Emo47.gif

חולה על הסיפורים שלך! אתמול הייתי בפקקים לצפון... טירוף! שיהיה בהצלחה,דווח לנו מהשטח

אני מקווה שלא חשבת שאני מדבר מהפקק...........

אני מאזין לגלגל"ץ וכול רבע שעה מדברים על העומס הזה היכן היית בצפון?

../images/Emo12.gifמה קרה שמתברר שלכול הפורום ...............

יש נגיעה לכרמיאל(לא שאכפת לי
), את כבר השלישית אחרי פלפל ונרקיס נו ספרי באיזה אזור בכרמיאל הם גרים

למעלה